Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Jo jo, Magda..Hysterická žárlivka..S tou si Jarda užil..
I když Lenka taky nebývala dřív svatá(v té Ulici taky ty chlapi střídala, jak ponožky)
Pamatujete?
Já jsem zvědavá na dnešek..
No vzpomínám si, jak podvedla Jardu s Hynkem, otěhotněla a pak nevěděla čí to je… Nakonec potratila
@Druby píše:
No vzpomínám si, jak podvedla Jardu s Hynkem, otěhotněla a pak nevěděla čí to je… Nakonec potratila
No, to taky(vidíš to, na to jsem si vůbec nevzpomněla
)Já myslím ještě dřív, tahala se s Křížem(zapomněla jsem, jak se ta jeho role jmenovala).Se starým Stránským a nemůžu si vzpomenout, ale mám pocit, že tak bylo něco i s Oldou, ale už si to tak nepamatuju…
Ale jinak mám Lenku docela ráda, akorát by si někdy mohla odpustit ty kecy.. ![]()
@Silwinka87 píše:
No, to taky(vidíš to, na to jsem si vůbec nevzpomněla)Já myslím ještě dřív, tahala se s Křížem(zapomněla jsem, jak se ta jeho role jmenovala).Se starým Stránským a nemůžu si vzpomenout, ale mám pocit, že tak bylo něco i s Oldou, ale už si to tak nepamatuju…
Ale jinak mám Lenku docela ráda, akorát by si někdy mohla odpustit ty kecy..
Kříž hrál Petra Boháče, ale nedopadl moc dobře… A že byla Lenka taková… jsem nevěděla. No už je to dávno. A Lenka mi teda vadí šíleně, hlavně jak mluví ![]()
Lenka dřív takhle nemluvila. Nešpulila tu pusu, nemlaskala na začátku vět…to dělá poslední dobou. Taky jsem si všimla, že mluví jinak.
Boháč skončil v třídírně odpadů jako dělník a dost holdoval alkoholu…
Teda, to je historie! ![]()
Já dneska přepínám zase po Večerníčku…
@sunnyho.motylek píše:
Ta Adrinna mě už faakt štve![]()
![]()
![]()
Co zase? Já nekoukám, je Ovčí babička ![]()
Propíchla Mikimu gumu na skutru.. a celkově je blbka no.. já teda nakonec viděla do první reklamy, dál už neuvidím, je včelka mája ![]()