Poradna duly
Jana Čurdová
LUCI, na tohle tričko mám opravdu dost času, ale segra mi ho chtěla dát ![]()
U nás by chtěl taťka taky radši kluka, ale prej bude rád i když to bude holka…to je klasika, kluci chtěj prostě kluka ![]()
Tak koukám, že já mám doma vyjímku, tatínek by radši prdelinku
, takže proto asi cítím, že to bude ten kluk ![]()
Luciáši, je prava, že týden zase až tak moc neznamená
Stejně se pak mimískové vylodí, jak uznají za vhodné
A na kdy máš termíny?
Ann, nemas vyjimku zrovna jsem se chystala napsat ze Ondra uz podruhe touzi po holcicce ![]()
Enko, nj, na Tebe jsem zapomněla ![]()
Ještě holky, co chodíte do práce, kdy to tam plánujete říct? Nebo už to vědí? Já pořád nevím, kdy to říct ![]()
No právě, to nechci… Přijde mi fér to říct, aby se podle toho mohli zachovat. Nejdřív jsem myslela, že to řeknu až v září, ale za chvíli to fakt bude vidět, takže to asi budu muset dřív, ale prostě se mi do toho nějak nechce. A taky aby měl čas šéf sehnat někoho nového a pak ho zaučit ![]()
ANN, já to nemusela ani říkat. Šéfová ke mě přišla a povídá: „Vidím, že jste byla u lékaře, nejste náhodou těhotná?“ (záhadou je mi,jak věděla, že jsem byla u gynekologa), tak jsem jí řekla že jo a ona na to:„Hm, radost z toho sice nemáme,ale gratuluji vám.“
ANN,ale u tebe to určitě vezmou jinak - jako u normálních lidí, my máme šéfovou děsnou kráááááávu! ![]()
No šéf je normální a jedná s náma fér a na rovinu, tak bych právě chtěla taky… No asi fakt to na sebe asi ve středu prásknu… jen nevím, jak se to říká… přece za ním nepůjdu a neřeknu, jsem těhotná… ![]()
je to krásný, ale divný je mu to takhle říct ![]()
Taky máš občas to, že si to prostě neuvědomuješ a pak třeba ležíš a přemýšlíš nad tím, že budeš mít miminko? že tam je v bříšku, jak je to úžasný? Nebo jsem blázen jenom já? ![]()
Nejsi, já jsem na tom úplně stejně. Hlavně mi nejde do hlavy, že já vpodstatě NIC NEDĚLÁM a ono si tam samo roste. O to je to divnější, že vlastně nemám skoro žádný břicho a už je tam já nevim kolikacentimetrovej človíček ![]()
A hlavně na mě te´d lezou takový ty myšlenky jak já to všechno vlastně zvládnu? Starat se o mimčo je něco jinýho než se starat o kocoura a želvy…jenom když jsem si přečetla,kolik plenek pročůrá a prokadí ta piškotka, jak často se musí kojit, a vůbec
… prostě panika ![]()
Ann já jsem to řekla šéfce asi před měsícem, aby to věděla, aby na to byla připravená, a hlavně aby neměla pocit, že jsem chtěla udělat podpásovku a říct to kdo ví kdy.. NO a taky se to lidičky v mém okolí už pomalu dozvídali, tak jsem nechtěla aby se to dozvěděla odjinud, než odemne. Vzala to suprově, objala mne, že gratuluje. Takže u mne už to ví.
Márty nepanikař.. já si zatím tohle nepřipouštím, možná je to tím, že nemám moc času nad tím přemýšlet, že furt něco vymejšlím nebo běhám se svýma čtyřnohýma potvorama po cvičáku. Takže asi to bude tím. Ale ono to přijde.
Holky hurááá máme svoje fotoalbum, zrovinka mi psala Lesina, že je již založené a je.. jupíííí