Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, dopoledne to tady jelo a teď to vypadá, že jste všechny pryč nebo pracujete jako ďas ![]()
Ahoj holky, zdravim po 14 denni dovolene… a koukam jako blazen
, ze me ceka 30 stranek docitani…no potes…tak jdu na to…
my jsme si daly s mimísem polední pauzičku v postýlce ![]()
Endy: Hodíš nám pak taky fotečku bříška do galerky?
Ahoj,
tak jsme nepořídili boty jsme nekoupili, ale udělali jsem si hezké dopoledne a zašli si s Adámkem na oběd a trošku jsme to přetáhli takže ještě spí. Taťka nám odjel na ryby tak přemýšlím co budeme odpoledne dělat. Zašla bych s ním na koupaliště, ale toho sluníčka tady moc není tak nevím.
Jo a bříško ještě nemám vyfocené až bude tak dám fotku i fotku z utz, ale nemám skener tak ji musím vyfotit foťákem a poslat tak z toho snad něco bude.
Jo a nervózní jsme všechny. To je přirozené a ten strach o mimi už nás nepřejde ani po porodu naopak to je pak ještě horší ![]()
Všem blahopřeju k úspěšným kontrolám a těm, které to čeká zítra držím pěsti.
LUCI: ve Vítkovicích dokonce zvou všechny tatínky ať se jdou podívat na utz. Dělá to takový starší dr. no přišel mi trochu zvláštní, ale hlavně, že věděl co dělá, že
byla to rychlovka a šlo to i přes břicho. Adámek se tehdy nechtěl měřit tak přišel na řadu vnitřní utz. Teď to byla rychlovka a výsledky vám řeknou hned. My máme 1:6800 takže nejlepší výsledek na DS ze všech tří těhu. Určitě taky budete v pořádku.
Andrea
http://www.vestirna.com/…na/jmena.php?…
tohle jsem našla,jak jsme se bavily o těh jménech tak tady jsou i významy jmen
tak jsem chtěla poslat aspoň fotky Adámka a mě a někde je asi chyba teda pořád mi to nějakou hlásí, ale nevím proč. Jinak mi fotky vkládat jdou. No zkusím ještě později.
A.
Fotečku nemám, ale příšte mi ji dá, ať má radost i tatínek. Do galerie foto svého bříška, teda spíš špeku radši dávat nebudu, by jste se lekly všechny
. Počkám až se horní a dolní špek spojí v jeden, ten budu moct vydávat za těhu bříško
.
Zítra držím všem palce,ať kontroly dopadnou na výbornou. Čekala jsem, že budu muset platit vyšetření kombinovaný screening a překvapivě nic po mě nechtěli, tak jsem si koupila nový mobil, ten původní se mi podařilo utopit ve wc na návštěvě v Domažlicích ![]()
Fyz -
utopit mobil ve WC
vtipny…napis do trapasu na Baby-cafe ![]()
Ann - je to des, to docitani
Nasi diskusi jsem vzdala, holt tam budu mit 60-ti strankove vokno…to bych bud dva dny nepracovala nebo dve noci nespala, abych stihla docist ty nase treperendy…
Ajjo nestras, ja chci vlozit fotku zitra a jestli mi to nepujde, tak nic neuvidite…ja jsem taky technicky antitalent…Mam fotky 3 tydny stare, tak radsi udelam novou…Pupik uz mam videt, ale vypouklinu mam spis pod pasem nez u pupiku jako ma Enka…
Sandul - ty laclace, cos tu ukazovala jsou bozi…ja si rikala laclace nikdy, kazda v nich vypada jako balon, ale tyhle vypadaji super…Vyfot se v nich ve skutecnosti, at vim, jak sedi normalnim holkam a ne vycpanym modelkam… Ann, kdy tobe prijdou? Nepsali pribliznou dobu na doruceni?
fyzikarka píše:
Fotečku nemám, ale příšte mi ji dá, ať má radost i tatínek. Do galerie foto svého bříška, teda spíš špeku radši dávat nebudu, by jste se lekly všechny. Počkám až se horní a dolní špek spojí v jeden, ten budu moct vydávat za těhu bříško
.
Zítra držím všem palce,ať kontroly dopadnou na výbornou. Čekala jsem, že budu muset platit vyšetření kombinovaný screening a překvapivě nic po mě nechtěli, tak jsem si koupila nový mobil, ten původní se mi podařilo utopit ve wc na návštěvě v Domažlicích
Jeee ty mas stejnej spek jako ja..taky cekas az se to spoji..ja taky..me uz se to pomalu spojuje,ale precejen porad ten ten zahyb je
Jak se ti podarilo utopit mobil?
Endy rada se ti v nich vyfotim..ale mam je v cechach..sem uz jsem je netahla..staci ze potahunu domu 2 kufry..budu na tom letisti jak socka odnekud vystehovana..tehotna,s dvouma kuframa,bez manzela ![]()
Sandul
…dej si na krk cedulku " Chcete me?"
![]()
Ja pockam, pak si je treba koupim k svatku… Mely by mi stacit Mka… Normalne mam 38/40… 60 kilo na 165cm…spis bych potrebovala vedet jaky maji obvod nahore na stehnech, tam jsou mi kalhoty vetsinou tesny…
Holky, úplně normálně, vypadl mi z kapsičky od sukně, když jsem si zvedala prkýnko na wc. Vytáhla jsem ho včas, akorát nezvoní a oprava by vyšla dráž než nový. Tož jsem Nokii 6610i vyměnila za Samsung E570V. Přišel poštou, na správnou adresu. Ale ještě na příjmení za svobodné doby. Na poště pán za přepažkou byl velmi nepříjemný, vdát se prý může každej
. Jsem netušila, že i muži.
Sandul, výhodu ty špeky mají, mě lidi chválí ,že jsem zhubla
. A ve škole to děti hned nepoznají. Akorát mi dnes super nový telefon vypočítal,že mám 49% nadváhy a měla bych mít 45kg při 175cm. ![]()
fyzikarko, coze??? tak malo nezblaznil se ti i tenhle telefon?
kolik bych tak mela mit pri 160cm?
![]()
Dobré ránko ![]()
Hoky přeju kontroly na jedničku a mávající mimíse ![]()
Fyzikářko, tak tomu telefonu bych nevěřila ![]()