Poradna duly
Jana Čurdová
Márty, to je schiza…ja myslim, ze se tuli, protoze zacinaji byt chladnejsi noci a jestli v noci vetrate, tak se prisel ohrat ;o))
My doma mame krome psa jeste tri kocky a z toho jedna je desnej mazel… Ta ted zacala taky chodit v noci domu casteji a navic mi rano zaleza pod perinu a tiskne se k moji nahaty kuzi, protoze ma uplne ledovy tlapky… Ale co je des, tak to, ze nam dve kocky zacly nosit domu uloveny mysi…ty starsi si je prinese, vetsi cast sezere a hlavu necha…nastesti chodi spis k rodicum, ja u nas jeste zadny zbytky nenasla no a ten muj mazel, ten je nosi zivy a pak si s nima doma hraje, pousti je a honi a pritom vrci…uz jsem tri mysi musela klepnout pantofli, protoze jinak je ja nechytim…chudinyk mysi, jsou vzdycky uplne zpitomely…no a kdyz jsou nahodou v mistnosti kocky dve a honej tu jednu mys, tak to mas pocit, ze ti v noci prochazi pokojem vojenska jednotka…kocky desne dupou, vechno porazi a porad necim susti..to jsou radosti v noci vstavat, mzourat na to divadlo a jeste jim tu mys vzit a klepnout…radsi zavirame na noc okna, aby kocky dovnitr nechodily…doufam, ze je to brzy prestane bavit nebo pochopi, ze je domu nemaji nosit
![]()
Me hada 90% lidi kluka a jen tchan trvdosijne trvdi, ze to bude holka…tak uvidime…Slavek to vedet predem nechce, takze ja si to rict nemuzu nechat, protoze bych se prokecla, neudrzim pred nim zadny tajemstvi ;o) a moje mamca to taky nechce vedet..... Vcera jsem tridila veci po neteri a par klucicich veci tam je, ale i tak mam pocit, ze nas „Bedrich“ dopadne jak Cimrman a do puberty bude v holcicim
![]()
ENDY, pravda je, že opravdu v noci větráme…takže je to jasný a tomu chlupatci je ziminka!!!!
HURÁ
A s tim čurbesem je to přesný, naštěstí máme kočíka jenom jednoho a přes týden nemá v paneláku šanci tahat domů úlovky, to pak někde vykutá zapomenutej oříšek nebo propisu a to je hukot na tý plovoucí podleaze, chudák sousedka pod náma!
O víkendu na chatě nám taky přinesl v tlamičce úlovek až do kuchyně. byl to takovej malinkej hezkej ptáček (bylo mi ho líto, kdyby to byla aspoň ta myš), Jaromír ho musel zastřelit, měl prokousnutý bříško…no, jo, to jsou ty pudy lovce no. ![]()
Jinak já s Jaromírem vědět chceme CO TO BUDE. Nevydrželi bychom to nevědět. Aspoň budeme mít dost času se porvat o jméno, ale projistotu budeme mít v zásobě jména dvě, co kdyby se pan doktor spletl ![]()
jj, lovci to jsou…a sranda je, kdyz trikilova kocka lovi 35kilovyho psa ![]()
Kamaradi cekali mimco v dubnu a nechali si od doktora napsat pohlavi do obalky, zalepili a otevreli ji pod stromeckem na vanoce.....
Ja stejne budu co nejvic veci chystat univerzalnich, protoze budeme chtit, co nejdriv druheho prcka, tak aby mohl dedit…Takze pokojik asi do zelena, no a oblecky spis modry, protoze jsme namornici.. holku budou muset poznat podle jinych znameni nez barvy oblecku…
No, já myslim, že i holky můžou nosit modrý věcičky
My jich pár budeme mít půjčených a budou po klukovi, takže holka neholka, nosit se bude, co bude
Pokojíček bohužel zatím nemáme. bydlíme ve 2+kk,takže mrně bude spát s náma v ložnici…snad se jednou dožijem většího příbytku…zelená by se mi taky líbila ![]()
Tak 35 kg pes jo? To je pbřík, co je za rasu?
Je to velkej knirac - fenka:
http://www.ecards.cz/…156794_J.jpg /> fotka asi mesic stara, je to mazel, mel to asi byt puvodne pudlik, nejradeji by porad sedela na kline a zbozne koukala do oci
http://www.ecards.cz/…118664_J.jpg /> na postel smi jen, kdyz je tam prehoz, tak je potom „problem“ ji z neho dostat ![]()
Ahoj holky,
Anleo drzim palecky..a snad budete oba v poho..
Marty,prdlajs je mu zima..zacina zarlit..ty uz mas ted v brisku pohyby,ale ty je necitis,ale kocicak ano..takze se ted k tobe bude vic tulit a upoutavat tvoji pozornost..aby byl on na prvnim miste..
Jinak my vcera nakupovali..tak uz mam poradny tehu veci..a pak jsme zasli do NEXT a ja se tam malem posr…,protoze meli uzasny veci..a hlavne vsechno v baleni po trech za cenu 1..cepicky,bodicka,dupacky..a krasny…mnam
To je krásný psíče! Je z těch fotek vidět že je to mazlinka ![]()
Já bych všechnu zvěř nejradši sežrala a hlavně ji veškerou chtěla doma
Už máme dvě želvy a kočičáka…a ještě jsem chtěla psa Bígla, ale už mi to bylo zatrženo, že prej se do toho nešeho pidi midi bytu nevejdem ![]()
Ty jo, teď jsem si tak pročítala diskuze srpen 07, jak se tam ty piškvorky roděj a jak už jsou některý doma a co s nima mají za radosti a starosti … já už se tak těšim, až to u nás taky vypukne ![]()
SANDUL, tak to ho budu mít teď na hlavě asi pořád ![]()
A co sis nakoupila?určo máš zase nějaký fotky ![]()
Sandul, taky chci fotky… ale jak to mas na sobe ty, ne jen tak rozhozeny…
…a na mimco jsi taky neco nakoupila? Nejakou barvu nebo neutral, kdyz nevis, co to bude…
A byla pak jeste nejaka romantika k svatku? Ja ti preji dodatecne - vse nejlepsi!
Marty, ja kdybych bydlela v byte, tak mam maximalne nejakyho hlodavce (morce apod.) - z casovych duvodu a i trochu z pohodlnosti - i kdyz taky zvirata miluju…takze chapu, ze nemas vsechno povoleny
Ja jsem si sem privedla jen tu kocicku (nalezenec) - ostatni zvirata jsou spolecna - bydlime v baracku s rodici a tchan je v duchodu, takze ma na psa i kocky cas…
Jdu kouknout na ty srpnovky…
Sandul, taky chci vidět fotky
hlavně kalhot a vlastně všeho
A už se to těhu oblečení nechá nromálně nosit, nebo ještě chvilku bude čekat na svoji příležitost? A ty mini pidi věcičky, jsi něco koupila, nebo radši ne?
Endy, já když pojedu do PHA na kočárky, tak určitě s manžou, protože za prvé bych se sama tam někde ztratila a za druhé, taky s ním bude drandit, tak ať to aspoň odkývne… ![]()
Márty, to je fakt teprve 14 dní?
Mně to přijde, že to musí být dýl
A my taky si to necháme říct, ikdyž Aleš původně nechtěl, ale já jo, a když jsem mu říkala, že chci vědět jak mu říkat a tak, tak říkal, že teda jo.. ![]()
Holky vyfotim se v tom vecer,az prijde Tibi..se zase kvuli vam budu muset umejt,nacesat a nalicit ![]()
Na mimi jsme jetse nekoupili,ale pujdem,ale az pristi tyden..bylo to v neutral barvach,treba bily a na tom sedivej medvidek,pak bily se sedivejma prouzkama a tak,ale meli to v modry i v ruzovy..ale kdyz uz bych to kupovala,tak vezmu to bily a neco v tom modrym,holka mit modry muze ale kluk v ruzovej je divnej
..i kdyz manza ma ruzovou kosili..a slusi mu..jo a jeste jsem si vybrala bilou manzestrovou kombinezku,zapinani na krivo na zip, s kapuci, je tam malej medvidek a jsou tam na zapinani takovy ty veliky podlouhly ovalny dreveny knofliky..
Romantika byla celej den a vecer se dokonce ukazala nad morem duha..ale ta byla…uplne jasny barvy..
Jinak prcek mi daval teda vcera zabrat..zebra me boleli,nadmuta jsem byla jak balon az me z toho pichalo pod prsama a v zadech..hruza..
SANDUL, žebra tě bolely?
Na to už si tady některá z vás taky už ztěžovala…mě teda žebra nebolej.
ANN, jo, jo…JENOM 14 dnů … taky chci už nějaký těhu obleček!
ENDY, v bytě se to dá, ona ta zvěř pak není špinavá a Max je děsnej gaučák,takže občas vyčesat a hotovka ![]()
Marty to si furt stezuju jenom ja na ty zebra..zrejme budu mit brisko asi nahore nez dole..
Ann, tak jo, ja bych stejne do rijna nevydrzela - nebo jak to planujes - tak se pujdu kouknout, az bude cas.
JInak jsem mrkla na unor na baby-cafe (http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…) a tam uz tvrde resi vybavicku a obleceni a fusaky…budu si muset udelat kaficku, vzit sesit a sepisovat, co se komu osvedcilo a pod.
Vcera, jak jsme stahli veci z pudy po neteri, tak mam: