ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
25.2.09 19:22

MÁRTY Emulí super :D já s nočníkem počkám určitě až do léta :wink: lipánka jsem ještě nedala, ale bílý jogurt už Viktorce nechutná tak dávám ovocné a vanilkové a to je jiná :D

EMANKO pozdravuj od nás Barunku posíláme jí s Adámkem a Viktorkou pusu a snad se to s tím táborem vyřeší. Chápu že jsi nastraná. Holky dokážou být zlé :(

EVI neboj holčička bude :D

Dneska na nás byla paní lektorka v angličtině dost přísná asi neděláme žádné pokroky :oops: :roll: je fakt že tomu učení moc nedám. Bolí mě parádně v krku vždycky dva dny ne pak zas jo :? A to jsem doma dělala Adámkovi koně a ona zas dělal koně Viktorce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.2.09 19:40

Ahoj kocky,

taky se mi dnesni den libil, bylo krasne jarne, slunicko u nas vyslovene hralo..... Tak jsem vytahla Klarce botky a i kdyz chodi jen za ruce, vzaly jsme to dvakrat od domu ke garazi a zpet. Cestou jsme pozorovaly a osahavaly: Brslen, rododendron, kanal, sud, kocku, plot, auto…no to bylo veci, ze zapomnela, ze jde po svych :wink: A objevily jsme, ze nam uz ketou po zahrade snezenky, takze holky: JARO JE DEFINITIVNE TADY!!!! Tak jsem nastrihala zlaty dest do vazicky a snad brzy pokvete a budeme mit jarni okno…

Marty, mas super fotky..... Ja na nocnik zatim nedavam, ale mame ho v pokoji a Klara si ho nosi k bedne s hrackama a stoji v nem obema nohama a smeje se, ze ji v nem klouze :roll: Lipanky a spol. nekupuju, jednou jsem to zkusila a nic moc, tak zustavame u bileho jogurtu, dokud ji smakuje. Tvaroh davam v podobe pomazanek na rohliky…

Emanko, s taborem je to blby, kdyz ji takhle vystrnadily…tak treba najdete neco lepsiho ;o) A az bude hezky, tak to u vas bude prima, Sima a kamaradi budou moct drandit na odrazedlech na ceste pred domem…

Doufam, ze jste se me nekdo an nic neptal, pac jsem docitala behem dne a ted kdyz pisu, tak uz nevim, co vsechno jsem chtela komentovat… :?

Jooo, ten srazik unorcat…my jsme pro…na pul cesty by to vychazelo nekam ke Chrudimi…tam jsem byla na jednou an Secske prehrade…treba by se tam naslo ubytovani v nejakych chatkach…akorat to chce jeste mimo sezonu, takze bud cerven nebo az konec zari… a klidne v tydnu, bez tatky, ten by o nas babinec nestal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.2.09 19:50

ROZÁRCE VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINKÁM !!!!!!

Holky, jdu jen na skok … opičím se z dortem po Evě :oops:
a nevím si rady ...... došel moučkovej cukr … když tam dám krystal, tak se to asi moc neosladí, že ? Bude to tam pak křupat. Nemáte nějakou vychytávku holky kuchařky ?????????
Prosím prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.2.09 20:42

TYNINKO s dortem ti neporadím já zvolila jednoduchý pudinkový :D

ENDY ty jo schválně jsem se dívala na tu Chrudim a než bych se z Ostravy dostala s přestupama do Chrudimi tak to radši přijedem pendolinem do Prahy :lol:

Adámek spí Viktorka opět ne baba jedna :roll: chvíli se tu na nás řehní a vykládá chvíli mrčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.2.09 20:54

Tyninko ,máš krystal? Někde jsem četla,že se má pomlít třeba v kafemlejnku. Já na to mám i drtičku na robotu. Krystalem bych to asi nesladila.

Márty ,opět povedená fotečka.Emi ví,co se po ní chce. Lipánka nekupuju,Lukáš jí Maxi Kunínka,přijde mi jemnější a míň tučný než Pribiňák a Lipánek.

Endy ,no snad je jaro za dveřmi,hlásí příští týden vyšší teploty.

Evi ,já chci taky holčičku,ale jak jsem psala,cítím vnitřně Radimka/Matyáška. Jako tchýně budu děsná, trhlá učitelka s ječákem a nadváhou.Už teď budoucí snachu/y lituju.

Emanko ,na ten tábor se to možná nějak vykrystalizuje,ale na Barči to určitě nechá pocit zrady. To,že není ve Slaným,tím to není,fakt je to v holkáchv tomhle věku,ve Slaným by bylo něco jiného. Rozhodně si to nevyčítej,že jste se stěhovali.

Plavečky má tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a hned je dneska měl Lukášek na plavču na sobě. Jen má velikost 86.
Dárek pro mamču nemám,vůůůbec netuším co koupit.Teď se začetla do románů Lenky Lanczové. Takže holky,prosím poraďtě.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
25.2.09 21:37

Jo a srazík,volila bych neco uprostřed republiky,kolem Jihlavy,co říkáte?

• Citovat
  • Upravit
3481
25.2.09 21:49

Tyninko , taky jsem slyšela, že se krystal dá pomlít na moučku a nebo to neslaď vůbec. Slazené to být nemusí (ale je to lepší, co? :D )

Fyzi , ha ha ha :lol: to zas byla hláška s tou trhlou učitelkou s nadváhou :lol: ty jsi číslo :lol: a já mám taky pocit, že druhé mé dítko bude opět kluk, ale co kdyby… :D a taky nevím, jak by se díťátka jmenovala…Honza chce Marka, mi se líbí Petr i Honza a z holčičích se mi začíná líbit i to moje a pak Barča (ale to by měla s příjmením strašně dlouhé), Adéla (ale zase bych ji oslovovala podobně jako Adama)…no zatím máme čas na přemýšlení.

Endy , nekecej, že už jsou sněženky!!! Huráááá, jaro dělá pokusy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.2.09 22:01

Evi ,sebekritická musím být. Nesnáším,když mě kritizuje okolí,tak to radši udělám hned sama. Tuhle mi jeden bývalý žák řekl,že nejsem tlustá,jen prostorově výrazná a ty ramena by mi mohl závidět i Jirka Šlégr. No doplnil to větou:ALe kozy máš krásný :oops: :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
25.2.09 22:04

Jo a jména,holka je jasná,Lucie,ať mají s Lukášem monogram LL,abych to nemusela přešívat na tepláčkách do školky.
Kluk,já kopu za Radima,Pavel ho odmítá,jeho švagr je Radek a švagrovka mu říká Radi.
A máme známou,co má dvojčátka po umělé oplodnění Adámka a Adélku a říká jim Adi oběma.

• Citovat
  • Upravit
431
25.2.09 22:47

Tak mám zaděláno v lednici :-)
Děkuji moc za rady … nakonec jsem rozpustila krystal v maličkaté trošičce mlíka, tak snad to bude v pohodě.
Evi … raději oslazený, když už bych to měla jíst i já :-D :oops: activiu jí taky Viki neslazenou a já slazenou :-)
Emanko … Barči je mi taky moc líto … uplně si tyto situace ještě ze základky pamatuju. Ty dětský dušičky jsou tak zranitelný chudinky. Do tábora se to ale určitě vyřeší.
Márty … nočníkový foto je naprosto suprovní :-)
Ajji … Adámek mě taky mrzí s tou školkou … snad se to brzy urovná. Viki má zánět spojivek ? Chudinka .. ať se ji očka brzy zpraví.
My sme pořád nachchrmlaní … chytla jsem to od prciny fest a su z toho hotová … dokonce sem si skočila včera k doktorce a byla jsem za 10min. doma … nepříjemnější paní jsem ještě nepotkala … nejdřív mi mezi dveřma řekla … " no jestli kojíte, tak Vám stejně nikdo nic nedá" !!!! a pak mě teprve vyšetřila a nakonec mi doporučila jakýsi pastilky, který nejsou pro kojící určeny !!!! Jo a taky mám týden ležet a jíst paralen :lol: :lol: To bude Viktorka celá odvařená … teď sem ji chudinu držela v poostely 4 dny.
Jdu ještě něco poklidit a pak bojovat s Viki a antibiotikama … ráno jedeme ještě na nákupy a pak se bude chystat oslava … se těším , ale zároveň mi to přejde líto, žže to tak uteklo :( :)
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.2.09 07:30

Vikince vše nejlepší k prvním narozeninám přeje Lukášek a teta fyzi

• Citovat
  • Upravit
3481
26.2.09 07:52

MILÁ VIKTORKO, PŘEJEME TI K TVÝM 1. NAROZENINÁM HLAVNĚ ZDRAVÍČKO A POŘÁD TAK KRÁSNOU MAMINKU!

http://i107.photobucket.com/…y/10/030.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 08:01

ha,ty naše dvě sojky nezklamaly,jsou tu zase první :lol: Viki,všecičko nej nej nej k narozeninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.2.09 08:11

Anlei :lol: tomu se říká závislost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.2.09 08:12

ale Ty jsi většinou v závěsu, co? :D