Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To teď nelze. Musi to udelat ex a ten je naštvaný že s tím bude mít běhání a chce mi to dělat těžší
@PalolaS píše:
To teď nelze. Musi to udelat ex a ten je naštvaný že s tím bude mít běhání a chce mi to dělat těžší
tak jinak se tě asi nezbaví než když to vyběhá ![]()
@ka2ka to jo, ale zase mi může poštu házet do popelnice a také mi řekl, že ať nedoufám, že mi to oznámí, že jsem přehlášená. Sice mám zřízenou datovou schránku i vyřízenou korespondenční adresu, ale stejně některé instituce jí nerespektují.
@ka2ka přesně tak, je to šílený. Tady je nálada na bodu mrazu a dle mého je to házení klacků pod nohy. Stačilo říct slovo NE hned na začátku.
@PalolaS jedině se zeptat jestli si to rozmysleli kvůli exekuci tvojí mámy a pokud ano zeptat se jaké chtějí záruky že jich by se to nikdy netýkalo
@ka2ka píše:
@arinecka to sice ne, ale pokud se rozejdou tak budu řešit že ona tam má trvalé, začnou jí tam třeba hledat exekutoři atd atd
No ale ty jako majitel nemovitosti jí v tomhle případě odhlásíš a je klid ![]()
@ka2ka prý chtějí záruku, že moje matka nebude mít exekuce. Což není možné a za druhé už mi to přijde jako ponižování mé rodiny a mne samotné. Toto je vrchol a cítím se jako odpad.
Prý kdybych byla třeba Alenkou z Popovic, tak prý problém není. Je problém z jakých poměrů já pocházím a že moje rodina žije, tak jak žije. A to jsem jim dokonce ukazovala, že jsem odřekla dědictví po otci, který je strůjce exekucí. Byla jsem ochotna i sepsat podnájemní smlouvu s tím, že v domě nedisponuji žádným majetkem. Taky problém.
@arinecka to ano ale ty nervy mi za to nestojí, prostě pokud mě budoucí mladá nepřesvědčí že je vše o. k. tak trvalé jí nedovolím. Ty jí necháš napsat trvalé k vám třeba právě po té roční známosti?
@ka2ka píše:
Upřímně až si syn přivede mladou at tu klidně bydlí když se bude chovat slušně, ale NIKDY jí nedovolím napsat si sem trvalé bydliště
Souhlasim. Sama jsem si k manzelovi davala trvale bydliste az kdyz jsme sli na urad vyrizovat nove doklady po svatbe a s tim i nove bydliste.
Kdybychom se rozesli, pridelala bych si tim akorat starosti.
@PalolaS píše:
@ka2ka prý chtějí záruku, že moje matka nebude mít exekuce. Což není možné a za druhé už mi to přijde jako ponižování mé rodiny a mne samotné. Toto je vrchol a cítím se jako odpad.
no budeš se muset ponížit, protože ty tam to trvalé chceš a potřebuješ, pokud se nechceš ponižovat tak se seber a odstěhuj se nic jiného se poradit nedá
No tak budeš mít trvalé bydliště zatím na úřadě. Je to velký problém?
Tak si zarid trvale bydliste na urade a korespondencni adresu uved tu, na ktere bydlis tedka. V tomhle problem opravdu nevidim.
Tchánovci mají co se exekuce týče smůlu, protože i když tam nebudeš mít trvalý pobyt a budeš mít případně exekuci, tak to tam může exekutor polepit, protože se tam vyskytuješ, což si může ověřit například u sousedů atd.