Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je mi moc líto, ale myslím, že se ukázal charakter chlapa. Buď ráda, že ses ho zbavila. Bydlet s tchánovci není myslím nikdy žádný med, mám kamarádku na mateřské, která je prakticky každý den doma s tchýní sama a říkala, že to absolutně nedává, že vůbec netuší co bude dělat, že se kvůli tomu hádají i s chlapem a tak. Takže buď ráda, že jsi to zjistila teď a ne až s dítětem. ![]()
Bohužel jsem čekala, že to takhle dopadne
.
Přeji ti hodně štěstí do budoucna ![]()
@PalolaS píše:
Tak přítel se mnou nejde. Takže odcházím sama. Přítel nechce odejít z důvodu, že otec nebude mít práci a že rodičům bude muset pomoci finančně i fyzicky.
No to se dalo čekat. Na druhou stranu buď ráda, že se projevil teď, a ne až by jste měli spolu dítě. Sice to bude ze začátku těžké, ale to dáš, uvidíš. A přeji ti více štěstí u dalšího výběru partnera.
Nechápu, tr. pobyt není věcné břemeno nebo spoluvlastnictví.. Majitel má vždy PRÁVO tr. pobyt dané osobě zrušit, pokud je dům rozdělený na bytové jednotky, tak tomu už vůbec nerozumím..
V případě exekuce by to být mohl být problém, ale snad je to i o nějaké důvěře, ne? A zhruba vím, jestli se u některého ze „spolubydlících“ k něčemu takovému schyluje.. zakladatelka by jim mohla každý rok poskytnout výpis o bezdlužnosti (i když i to mi přijde potupné, pokud prostě žiji s partnerem a oba plánujeme rodinu) a kdyby se k něčemu takovému náhodou schylovalo, můžou ji TP zrušit..
Situaci nezávidím a já jsem zastánce, že bych do společného bydlení nikdy nešla.. ![]()
Teď jsem přečetla celou diskuzi.. No, ukázalo se, že tvůj přítel je v područí rodičů a to se nikdy nezmění (znám to od svých nešťastných kamarádek). A to znamená, že by ses stejně jen trápila a nakonec by to takto dopadlo…
Tr. pobyt ti dát nechtějí (i když ti to slíbili), ale fyzicky a finančně by od přítele / vás pomoci chtěli?..
No, zajímavé.. opravdu.
Drž se ![]()
Pořádně se vybreč, ať se ti uleví. A pak začni s čistým štítem zase od začátku
.