Úskalí s bydlením u tchána a tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
12.2.17 17:38
@ka2ka píše:
tak to v každém případě, spíš bych čekala, že si s nima promluví třeba i beze mě aby mu tedy jasně a na rovinu vysvětlili co se stalo, že najednou otočili

Taky bych dala rozhovor. Jako jak říkám, já rozumím tomu, že po roce nenechaj nějakou holku udělat si tam TP u nich, do toho bych po roce vztahu taky nešla. Ještě nemají žádné závazky nic, ale nechápu proč najednou tak otočili a zakladatelka je v docela nezávidění hodné situaci. Není to prostě fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
12.2.17 17:40
@Lady Bee píše:
Taky bych dala rozhovor. Jako jak říkám, já rozumím tomu, že po roce nenechaj nějakou holku udělat si tam TP u nich, do toho bych po roce vztahu taky nešla. Ještě nemají žádné závazky nic, ale nechápu proč najednou tak otočili a zakladatelka je v docela nezávidění hodné situaci. Není to prostě fér.

jak říkám možná spadli růžové brýle :nevim: rozhodně by si měl její přítel s rodiči promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.17 17:54

Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.2.17 17:58
@PalolaS píše:
Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec. :,(

Kdyžtak se ozvi, jak to dopadlo. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2205
12.2.17 18:06
@PalolaS píše:
Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec. :,(

Držím ti palce, pak písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.2.17 18:08
@PalolaS píše:

Taky moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
12.2.17 18:10

@ka2ka Záleží koho by si dcera přivedla no, jinak já šla bydlet tenkrát s manželem ( v té době ještě manžel nebyl ) k jeho rodičům a trvalé bydliště jsem tam měla po ca po roce co jsem tam bydlela. Žádný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.2.17 12:23

Tak jsem to řekla přítelovi, že se za nás musí postavit. Prý nepůjde za rodiči s podmínkami, že by je víc ještě podráždil. Tak jsem mu řekla, že buď spolu nebo sama odejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
13.2.17 13:02
@PalolaS píše:
Tak jsem to řekla přítelovi, že se za nás musí postavit. Prý nepůjde za rodiči s podmínkami, že by je víc ještě podráždil. Tak jsem mu řekla, že buď spolu nebo sama odejdu.

přítel má pravdu v tom, že není dobrý za rodiči jít a klást podmínky, na to nárok fakt nemáte, může je maximálně poprosit a nechat si vysvětlit jejich postoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
13.2.17 13:11

Ja ty rodice chapu, maji strach, sama bych mela taky a nevim, zda by me pravnik obmekcil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.2.17 13:15

Evidentně mají jeho rodiče s Tebou problém. V tomto případě bych se do dvougeneračního domu vůbec nehnal. Vždy budeš v jejich područí. Najdi si s přítelem (anebo bez) vlastní bydlení - ta svoboda stojí za to. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
13.2.17 13:46
@PalolaS píše:

Žádné dítě nepůjde proti rodičům. Takže ani Tvůj přítel.
Bydlení s jinou generací je cesta do pekla, já jsem to vydržela 2,5 roku. Víc to nešlo. Po tom, co jsem zažila, bych volila bydlet sama někde jinde než pod jednou střechou s přítelem/manželem, který stojí za všech okolností na straně svých rodičů proti mě. :?

• Citovat
  • Upravit
5711
13.2.17 14:04

@PalolaS Tak aspoň vidíš, jaké máš u svého přítele před jeho rodiči zastání. :? V budoucnu to asi nebude o moc lepší, tak by bylo dobré s tím počítat a osamostatnit se, pokud nechceš žít v područí tchánovců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
13.2.17 14:10
@PalolaS píše:

A co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.2.17 14:12

No cítí se blbě a nejraději by nic neřešil. Do večera se má rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová