Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše:
tak to v každém případě, spíš bych čekala, že si s nima promluví třeba i beze mě aby mu tedy jasně a na rovinu vysvětlili co se stalo, že najednou otočili
Taky bych dala rozhovor. Jako jak říkám, já rozumím tomu, že po roce nenechaj nějakou holku udělat si tam TP u nich, do toho bych po roce vztahu taky nešla. Ještě nemají žádné závazky nic, ale nechápu proč najednou tak otočili a zakladatelka je v docela nezávidění hodné situaci. Není to prostě fér.
@Lady Bee píše:
Taky bych dala rozhovor. Jako jak říkám, já rozumím tomu, že po roce nenechaj nějakou holku udělat si tam TP u nich, do toho bych po roce vztahu taky nešla. Ještě nemají žádné závazky nic, ale nechápu proč najednou tak otočili a zakladatelka je v docela nezávidění hodné situaci. Není to prostě fér.
jak říkám možná spadli růžové brýle
rozhodně by si měl její přítel s rodiči promluvit
Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec. ![]()
@PalolaS píše:
Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec.
Kdyžtak se ozvi, jak to dopadlo. ![]()
@PalolaS píše:
Myslím si, že pomluv se bát nemusí, jelikož má matka bydlí 150 km daleko. Teď jsem dala příteli nůž na krk, že to bude řešit a postaví se k tomu čelem nebo pak odcházím. Kvůli němu jsem se vzdala dost věcí, tak je řada na něm. Buď si prosadí svou nebo jdeme pryč a nebo konec.
Držím ti palce, pak písni.
@PalolaS píše:
Taky moc držím palce.
@ka2ka Záleží koho by si dcera přivedla no, jinak já šla bydlet tenkrát s manželem ( v té době ještě manžel nebyl ) k jeho rodičům a trvalé bydliště jsem tam měla po ca po roce co jsem tam bydlela. Žádný problém nebyl.
Tak jsem to řekla přítelovi, že se za nás musí postavit. Prý nepůjde za rodiči s podmínkami, že by je víc ještě podráždil. Tak jsem mu řekla, že buď spolu nebo sama odejdu.
@PalolaS píše:
Tak jsem to řekla přítelovi, že se za nás musí postavit. Prý nepůjde za rodiči s podmínkami, že by je víc ještě podráždil. Tak jsem mu řekla, že buď spolu nebo sama odejdu.
přítel má pravdu v tom, že není dobrý za rodiči jít a klást podmínky, na to nárok fakt nemáte, může je maximálně poprosit a nechat si vysvětlit jejich postoj ![]()
Ja ty rodice chapu, maji strach, sama bych mela taky a nevim, zda by me pravnik obmekcil. ![]()
Evidentně mají jeho rodiče s Tebou problém. V tomto případě bych se do dvougeneračního domu vůbec nehnal. Vždy budeš v jejich područí. Najdi si s přítelem (anebo bez) vlastní bydlení - ta svoboda stojí za to. ![]()
@PalolaS píše:
Žádné dítě nepůjde proti rodičům. Takže ani Tvůj přítel.
Bydlení s jinou generací je cesta do pekla, já jsem to vydržela 2,5 roku. Víc to nešlo. Po tom, co jsem zažila, bych volila bydlet sama někde jinde než pod jednou střechou s přítelem/manželem, který stojí za všech okolností na straně svých rodičů proti mě. ![]()
@PalolaS Tak aspoň vidíš, jaké máš u svého přítele před jeho rodiči zastání.
V budoucnu to asi nebude o moc lepší, tak by bylo dobré s tím počítat a osamostatnit se, pokud nechceš žít v područí tchánovců…
@PalolaS píše:
A co on na to?
No cítí se blbě a nejraději by nic neřešil. Do večera se má rozhodnout.