Úskalí s bydlením u tchána a tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
13.2.17 21:51
@PalolaS píše:
Krutě se mi nechce, ale život přináší i to krásné i to kruté. Vybulím se a třeba jednou to vyjde. Život je krátký a mám tolik možností, že je jen na mě co s nimi. Je mi blbě, chci brečet ale to je součástí procesu.

Pořádně se vybreč, ať se ti uleví. A pak začni s čistým štítem zase od začátku :hug:.

• Citovat
  • Upravit
1448
14.2.17 07:44

Tak to je mi moc líto, ale myslím, že se ukázal charakter chlapa. Buď ráda, že ses ho zbavila. Bydlet s tchánovci není myslím nikdy žádný med, mám kamarádku na mateřské, která je prakticky každý den doma s tchýní sama a říkala, že to absolutně nedává, že vůbec netuší co bude dělat, že se kvůli tomu hádají i s chlapem a tak. Takže buď ráda, že jsi to zjistila teď a ne až s dítětem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
14.2.17 08:49

Bohužel jsem čekala, že to takhle dopadne :(.

Přeji ti hodně štěstí do budoucna :hug:

• Citovat
  • Upravit
14642
14.2.17 10:46
@PalolaS píše:
Tak přítel se mnou nejde. Takže odcházím sama. Přítel nechce odejít z důvodu, že otec nebude mít práci a že rodičům bude muset pomoci finančně i fyzicky.

No to se dalo čekat. Na druhou stranu buď ráda, že se projevil teď, a ne až by jste měli spolu dítě. Sice to bude ze začátku těžké, ale to dáš, uvidíš. A přeji ti více štěstí u dalšího výběru partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 14:58

Nechápu, tr. pobyt není věcné břemeno nebo spoluvlastnictví.. Majitel má vždy PRÁVO tr. pobyt dané osobě zrušit, pokud je dům rozdělený na bytové jednotky, tak tomu už vůbec nerozumím..
V případě exekuce by to být mohl být problém, ale snad je to i o nějaké důvěře, ne? A zhruba vím, jestli se u některého ze „spolubydlících“ k něčemu takovému schyluje.. zakladatelka by jim mohla každý rok poskytnout výpis o bezdlužnosti (i když i to mi přijde potupné, pokud prostě žiji s partnerem a oba plánujeme rodinu) a kdyby se k něčemu takovému náhodou schylovalo, můžou ji TP zrušit..
Situaci nezávidím a já jsem zastánce, že bych do společného bydlení nikdy nešla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 15:02

Teď jsem přečetla celou diskuzi.. No, ukázalo se, že tvůj přítel je v područí rodičů a to se nikdy nezmění (znám to od svých nešťastných kamarádek). A to znamená, že by ses stejně jen trápila a nakonec by to takto dopadlo…

Tr. pobyt ti dát nechtějí (i když ti to slíbili), ale fyzicky a finančně by od přítele / vás pomoci chtěli?..

No, zajímavé.. opravdu.

Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová