Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
28.5.14 18:24

@Ellaniel no tak pak je to asi jedno jestli ho vysadíš. Já s ním mám spíš špatnou zkušenost, posunula se mi díky němu ovulace dopředu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
20.6.14 14:53

Ahoj, doktorka mi nasadil Utros od pateho dne cyklu na pet dni po dvouch tabletach rano, kvůli tomu aby mi priblizila ovulku, takhle ji mám nekdy 20 den cyklu, aspon naposledy to tak bylo…pred tím jyem mela cyklus na prd..spis nechod ted mi prisl ms po 33 dnech. Vsude jinde ctu že to telu prave zabranuje ovulku mit tak z toho nejsem moudra už vubec..meli jste nekdo takove davkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.14 11:02

Ahoj holky, chci se poradit. Nikde se nemůžu dočíst. Užívám po IVF utrogestan, v pátek bych si měla dělat test, jestli jsem těhotná, no a včera jsem začala trošku krvácet. Takže teď jsme zmatená, mám pocit, že při braní utrogestanu se menses nedostaví, tak si nejsem jistá. Je to normální nebo to může souviset z „uhnízďováním embrya“? Máte některá zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 11:15

@Kubarka tak četla jsem že někomu se MS dostaví i přes ten ultrogestan, mě se to teda nestalo. Polykáš ho nebo zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.14 11:35

Zavádím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 11:37

@Kubarka no tak zkus raději zavolat do CAR. Když se zavádí, tak je divný, že i přes to krvácíš. Kdyby to bylo jen špinění, tak to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.14 11:59

Tam jsem už volala, a poradily mi, ať ještě počkám do toho pátku, že to mlže být více možností proč krvácím. No ono to není takové typické krvácení, je to spíše z hlenem. Tak právě nevím, ale je mi to taky divný. Tak budu do pátka jako natrní, jestli to vyjde. Ještě jsem se tady hodně dočetla, že po zavedení holky tak cca 15 minul leží. To jsem teda nedělala, jenom večer, to jsem si to zaváděla před spaním. Vůbec mi to nikdo neporadil, že bych měla po zavedení nějakou dobu ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 12:04

@Kubarka Tak jestli je to s hlenem, může to být i uhnizďování, tak uvidíš až uděláš test. Pokud je to uhniďování, tak to zítra přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 12:06

@Kubarka tak mě to doktor taky neříkal, a brala jsem ráno i večer a ležela jsem jen večer, protože ráno jsem musela do práce, a taky to bylo v pohodě. MS jsem vždy dostala až 3 den po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.14 12:58

No doufám, jsem z toho celá na trní, jednoho malýho ďáblíka už z umělýho máme, loni jsme byli to nevyšlo a tak jsme to zkoušeli zase teď, tak snad nám vyjde. Počkám do pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 13:14

@Kubarka tak budu držet palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.14 13:23

@boruvkay moc děkuji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
26.6.14 18:20

utrogestan - spěchá

Sháním utogestan. Nezbyl někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
26.6.14 21:30

Ahoj, já to mám stejné jako @lochneska. Beru ho jako prevenci na cysty, které se mi stále dokola objevují, a tímto lékem je odstraňuji, a jako podpora pro otěhotnění. Jinak mi taky bylo doporučeno spodem, pokud je to podpora pro to těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.8.14 18:44

Ahoj holky, po delší odmlce jsem zpět. Potřebuji radu. Beru Utroš a už podruhé cca 4 mesice se mi nedostavila MS. V květnu jsem byla na vyvolávačce, dostala jsem to, pak utroš, znovu jsem to dostala, a tento mesic po utrosi zase nic:(těhotná nejsem, takové štěstí nemám. Jen se chci zeptat, jestli jste některá zažila absenci MS a jak se to léčilo dlouhodobě…Evi­dentně to někd mé tělo nedostane ani přes utroš. Děkuji za vaše radyy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí