Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
10.8.12 19:45

Když jsem před x lety byla těhotná, tak moje kamarádka z paneláku také, tak jsme chodily na kontroly stejně. Jednou jsme z gyndy ještě jely po obchodech, bylo léto, my letní šaty a v poměrně plné tramvaji najednou kamarádka zařvala " Týýý vole, já tam nechala spodáry " :) Já myslela, že se hanbou propadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.8.12 19:45
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:47
@Anonymní píše:
Holky musím se s vámi podělit o můj včerejší trapas! Fakt ostuda! Jela jsem nakoupit a když jsem byla u kasy, tak jsem si všimla, že mám rozepnutou kabelku (takovou tu crosbody), koukám do kabelky a mobil nikde! Tak jsem zpanikařila a říkám si „do háje co teď“? Za mnou ve frontě stáli 3 týpci, takový podivný, tak mě hned napadlo, že mi rozepli kabelku a telefon mi vyndali. Tak se jich ptám „pánové nevzali jste mi z kabelky telefon?“ No co myslíte, že řekli, že o ničem neví. Náhodou šla kolem ostraha supermarketu, tak volám na ní, ať mi pomůžou, že mi pánové určitě vzali telefon. Tak nás ostraha vzala všechny dozadu do kanceláře a začal výslech a šacování těch 3 týpků, ty nechápali, já tam stála těhotná a zoufalá, že jsem přišla o telefon, který byl starý jen měsíc a dostala jsem ho jako dárek od přítele. U týpků se nic nenašlo, tak je propustili. Ostraha se mnou ještě procházela celý obchod, prozváněla mě na mobil, všichni zákazníci supermarketu koukali co se děje, no blázinec… No a ve finále jsem přišla do auta a co myslíte? Telefon byl tam. Strašná ostuda! Tímto bych se těm 3 týpkům chtěla omluvit. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Myslím, že by byl větší trapas kdyby ti začal pak zvonit v té kabelce před všemi :mrgreen: chudáci kluci, no ale asi bych nepřiznala, že jsem ho našla :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:49

@lenulik :mrgreen: :lol: ty lidi někdy fakt nepřemýšlejí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 19:50

@werunkaw123 samozřejmě jsem to nepřiznala, že jsem ho našla, odjela jsem a už mě nikdo v tom obchodě neuvidí. :)

• Citovat
  • Upravit
3278
10.8.12 19:51
@Anonymní píše:
@werunkaw123 samozřejmě jsem to nepřiznala, že jsem ho našla, odjela jsem a už mě nikdo v tom obchodě neuvidí. :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: hihihi, neboj, za měsíc na Tebe zapomenou v obchodě i prodavačky :-D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
10.8.12 19:53

Jednou jsem šla kupovit příteli piva. Nikdy jsem pivo nepila a nikdy ho nekupovala. Paní prodavačka nákup namarkovala a chtěla po mě částku. Jenže vyšší než která byla psána na etiketě na regálu. Ještě jsem si to v duchu přepočítávala, že mi to nesedí asi o 30 Kč. Tak jsem se začala rozčilovat, že tam maj psaný něco jinýho a že to stojí mnohem víc ať si to tam jdou změnit, že matou a okrádaj zákazníky :mrgreen:. A pán za mnou ve frontě podotknul: připočítala jste si zálohu za flašky? :lol: No popadla jsem nákup a tiše zmizela :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
10.8.12 19:53
@Anonymní píše:
Holky musím se s vámi podělit o můj včerejší trapas! Fakt ostuda! Jela jsem nakoupit a když jsem byla u kasy, tak jsem si všimla, že mám rozepnutou kabelku (takovou tu crosbody), koukám do kabelky a mobil nikde! Tak jsem zpanikařila a říkám si „do háje co teď“? Za mnou ve frontě stáli 3 týpci, takový podivný, tak mě hned napadlo, že mi rozepli kabelku a telefon mi vyndali. Tak se jich ptám „pánové nevzali jste mi z kabelky telefon?“ No co myslíte, že řekli, že o ničem neví. Náhodou šla kolem ostraha supermarketu, tak volám na ní, ať mi pomůžou, že mi pánové určitě vzali telefon. Tak nás ostraha vzala všechny dozadu do kanceláře a začal výslech a šacování těch 3 týpků, ty nechápali, já tam stála těhotná a zoufalá, že jsem přišla o telefon, který byl starý jen měsíc a dostala jsem ho jako dárek od přítele. U týpků se nic nenašlo, tak je propustili. Ostraha se mnou ještě procházela celý obchod, prozváněla mě na mobil, všichni zákazníci supermarketu koukali co se děje, no blázinec… No a ve finále jsem přišla do auta a co myslíte? Telefon byl tam. Strašná ostuda! Tímto bych se těm 3 týpkům chtěla omluvit. :D

Gratuluju :mrgreen: :mrgreen: Stát se to mě tak ani raději nikoho nenapomínám. Jsem schopná šacovat kabelku 100krát a na 101 ho najít :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 20:01

@LadyAnnBH :mrgreen:
To jsi mě připomněla když jsem si nedávno v Globusu kopovala pomerančový djus v akci a ještě k tomu bylo pytíčko když vezmeš dva :mrgreen: přijela jsem domů a na lístku jsem si všimla že djus stál 45kč jeden 8o místo 21 co bylo v letáku… Volám ne zelenou linku globusu a říkám co se mi stalo, oni říkají, že pomerančový djus není vůbec v akci, že jsou jen jiné druhy 8o čumím na leták, na telefon, na lístek a říkám si jsem blbá já nebo oni :lol: jela jsem do Globusu jdu se podívat do regálu čumím pomarančový djus 21kč plus pitíčko zdarma, samozřejmě předtím jsem za něj dala 9kč… letím na onfo ještě jsem si blbá vyfotila na mobil ten štítek :mrgreen: a jdu jim to teda reklamovat… celou cestu si říkám buď tvrdá budou tě chtít oblbnout :mrgreen: Nastoupím tam jak bůh pomsty stál tam takovej mladej klučina, říkám „tak hele jo“ vytáhla jsem leták, djusy co jsem koupila pitíčka účtenku a foto v mobilu on na mě čuměl jak kdybych se zbláznila samo všichni ve frontě za mnou taky… Začla jsem mu rázně popisovat co se stalo a on na mě kouká s tím, že nemám, ale pomerančovej djus, ale úplně jiný 8o prý to je Brazilský pomeranč 8o :oops: Koukám na něj, on na mě lidi se začali chcechtat on úplně zrudnul jak se chtěl smát, ale zadržoval to tak jsem se otočila a odcházela a ještě na mě volá „slečno váš mobil“ Fuuj to byl fofr sbalila jsem telefon a mazala pryč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.8.12 20:08

Super piatkova tema :D

trapas mojej tety-
stavali dom a chodili tam jej muza kolegovia z prace pomahat cez vikendy. pravdaze zadarmo, tak sa ich vzdy snazila uctit. ked boli prvy krat, urobila im kavu. nejakym omylom sa jej vsak stalo, ze do nej dala sol miesto cukru.
velmi sa ospravedlnovala a sla urobit novu s tym, ze im pekne doniesla cukornicku, nech si da kazdy cukru kolko chce.
vsetci poctivo nabrali, vypili a sli makat.

ako upratovala stol, tak pozrela do cukornicky a hadajte, co tam bolo? sol! :mrgreen: bolo to proste gentlemani, ani necekli :mrgreen:

a na tej istej stavbe sa jej stalo, ze chlapom robila rezne a ako sa ponahlala, tak krici zo schodov, chlapi, uz letim, mam aj rezne. a ako dopovedala, tak sa na tych schodoch smykla, spadla a pristala priamo im pri nohach. ale rezne poctivo drzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.8.12 20:11

A este jedna story z mojho detstva.
bola som s maminou v obchode- jedinom v celom meste, kvazi obchodne centrum. bolo to okolo obeda.
ako som sa motala pomedzi regale, tak som zhodila a rozbila flasu cpavku. to ste mali vidiet ako sa vsetci hrnuli von :mrgreen:
my medzi nimi pravdaze. a maminu este zastavila kolegyna a sa jej pytala, ze co deje, preco na prave poludnie zatvaraju obchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 20:14

@soldi :mrgreen: určitě se taky maminka nepřiznala, že je to kvůli vám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
10.8.12 20:17

Sice to neni trapas, ale je to dost směšné :mrgreen: nebo aspoň já se v té chvíli tlemila jak sviňa :lol: :mrgreen: :mrgreen: Seděli jsme s přítelem u stolu. Vedle něj byly v mističce slané tyčinky. Pořád je uďobával a srkal jednu za druhou do pusy, přitom byl velice zaneprázdněn čtením televizního magazínu. Po chvíli se rozhodl, že si zapálí cigaretu. Vytáhl cigateu z krabičky, zase si vzal kus tyčinky, lapal rukou po stole aby našel zapalovač. A místo toho aby zase uďobl slanou tyčinku srčil si do pusy cigaretu, kousek jí ukousl a začal žvejkat. Já na něj koukám jak puk 8o On byl tak zaneprázdněn, že si celých 10 vteřin nevšimnul, že žvejká tabák :mrgreen: :lol: :mrgreen: :poblion: Jakmile viděl muj vyděšený výraz, tak mu to došlo a začal plivat zbytky tabáku po stole. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to byste museli vidět. Já se málem počůrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 20:19

@LadyAnnBH :mrgreen: :mrgreen: tak to bych snad taky spadla pod stůl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová