Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
13.9.25 21:24
@Jiřina a píše: Více

A pak si te zvali kazdou nedeli az do smrti, amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.9.25 21:28

@PaníBovaryová :lol: díky super komentář :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.9.25 21:31

@smile_xxx mě taky oficiálně nikdo nevzal. Jen jsem to tak nějak tušila přítel chtěl druhý den odvést domu pil u mě pivko. A hned pojď mi pomoci mám hodně věcí a už to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
13.9.25 21:34
@smile_xxx píše: Více

Rovnou jsem psala, ze je to informace jen tak mimochodem. :nevim: Ze se tak chova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
13.9.25 21:36

A nahodou jsi s sebou mela upecenou kachnu, knedliky a babovku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.9.25 21:38

@PaníBovaryová nikdy nevíš, když chce odvést domu. Pokud by mě nepozval a řekl u auta jen ahoj dám to jen jemu a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
13.9.25 21:38

A nechtěla bys mi taky zítra pomoct s nákupem? Pomoc by se hodila, a když dotáhneš kachnu s knedlíkem, uvaříš kafčo a vytáhneš z rukávu dort jako zákusek, pak to ještě všechno sklidíš, umeješ podlahu, ty seš kámoška k pohledání, zřejmě. :srdce:

Příspěvek upraven 13.09.25 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.9.25 21:39
@Anonymní píše: Více

Před několika lety jsme byly s kamarádkou na trzích, kde jsme se sešli s kamarádem. Ten náš dotáhl na oběd k jeho babičce. Babička nám na rychlo dělala oběd i když jsme se bránily. Nevyhrály jsme a musely si dát. To my taky nebylo úplně příjemné. Kdyby jsme to měli domluvené už nějakou dobu tak se na to trochu připravím ale během pár minut? Máme z toho letitou historku.
Jako dítěti se mi běžné stávalo, že jsem čekala na kamarádku v pokoji nebo v jídelně až se naji.
Takže půjdu proti proudu a nejspíš by mi tahle situace nevadila. Zvlášť když to bylo téměř na honem. Na druhou stranu se mi snad nikdy nestalo aby mi někdo nenabídl alespoň alternativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132

@AndanteX všechno bych podepsal s jednou výjimkou: " Takhle ji zřejmě babička přijala na pozici kámošky, co přišla s nákupem" babička to věděla z telefonátu s vnukem, kdy se mluvilo i o obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823

@Takyjedna tak pokud by jsi byla máma mého chlapa ráda bych to udělala pro dobrý dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33706
13.9.25 21:55
@Anonymní píše: Více

Znáte se jenom měsíc. To je na hodnocení moc málo.
Ale už víš, že má dluhy, i když je fajn, že se snaží se s nimi vypořádat, vydělat peníze. A teď už taky víš, že je nevychovaný. Správně říkáš, že tě měl vzít někam na oběd a k babicce s nákupem zajet až pak. Tak by to udělal můj muž. Neumím si představit, že by se na začátku naší známosti, během vlastně namlouvání, ladoval obědem a mě nechal koukat o vodě. Ani kdybych nechtěla, vůbec by nevzal jídlo do pusy.
Když už tě tam ten chlápek vzal, měl ti oběd nabídnout, jednoduše se s tebou rozdělit, s úsměvem říct, že to bude spíš jen předkrm, protože babička nepočítala s návštěvou na oběd a že si pak ještě něco koupíte nebo něco dáte. Prostě z toho mohl slušně vybruslit.
Dlabat oběd a nechat návštěvu o vodě na to koukat, to by neudělal můj syn ani v pubertě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí