Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přečetla jsem celou diskuzi a došla jsem k závěru, že nemá řešení. Máme informace jedné strany a můžeme si jen domýšlet, proč reagoval přítel s babičkou zrovna takto, kdo co jak myslel a věděl nebo nevěděl. Každý tu má teorii, čí je to vina, ale dohodnout se na jednom řešení je nemožné. Zbytečná diskuze.
@syslomil no tak tady v každé diskuzi to máš pouze z jedné strany, to by byly zbytečné všechny, co tady jsou…
@Monchichik píše: Více
Tak to nemyslím. Nevíme, co si řekli přítel s babičkou, s čím kdo počítal nebo nepočítal, nevíme, proč se přítel nerozdělil a proč babička nenavrhla alternativu pro zakladatelku. Takže není jak to rozseknout
Už tu padlo, že za to může přítel, babička, oba dva, zakladatelka, co se měla ozvat..to fakt nemá řešení.
Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:19
@syslomil píše: Více
Ale vždyť mi tady nejsme soudci, abychom to museli nějak rozhodnout/rozseknout. Každý napsal na základě zakladatelčiných příspěvků svůj pohled na věc a je na samotné zakladatelce co si z toho vezme a jak se zařídí. Jako u ostatních diskuzí.
@syslomil No nemá. Ale za mě nesl domů nákup, ona šla s ním. Babička pro něj měla oběd a zbytek byl na něm. Nerozdělil se, nenabídl skoro nic a nevzal jí na oběd. Babičku bych z toho úplně vynechala.
@Prelesta píše: Více
Proboha živého, vykládáte si můj komentář úplně špatně. Chtěla jsem tím říct jedinou věc: do skonání světa se tu můžeme dohadovat, čí je to vina a už se na to téma popsalo 22 stran a je to furt dokola. Já chápu princip diskuze a že my nemáme vynášet rozsudek. Víte co, zapomeňte, že jsem něco psala. Pokračujte dál v konstruktivní diskuzi.
Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:25
V pořádku. Tohle nejvíc odpovídá i mému názoru. A další to vidí zase jinak a furt dokola
To jsem chtěla říct.
@syslomil Jasně, chápu…nerozčiluj se
tady je všechno pořád dokola…to sis ještě nezvykla?
@syslomil píše: Více
Tak já už jsem v této diskuzi nepokračovala. Jen jsem reagovala na Tvůj komentář.
Naprosto souhlasím s @Monchichik nad citovaným příspěvkem.
Ale to jo
, ale asi v žádné diskuzi, co jsem četla, to nebylo tak viditelné. Může za to přítel, je to de.bil…ne, babička, nic jí nenabídla…ne, oba dva. On je de.bil a ona ji ignorovala. Když se tu řeší třeba zanášející manžel, může zakladatelka doplňovat informace za sebe, nebo se zeptá na něco manžela a tlumočí nám tady odpověď a někam se to posune. Zakladatelka ale sama neví, proč a jak k tomu vlastně došlo, takže fakt zbytečné. Všechno už tu bylo napsáno a už se to jen točí dokola. Samozřejmě, že to tak může být i v jiných diskuzích, ale to neznamená, že to sem nemůžu napsat
Tím ale nikomu nebráním v další diskuzi.
Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:46
@Prelesta píše: Více
Já vím, že jsi reagovala na můj komentář.
Tím „pokračujte“ jsem myslela zdejší diskutéry všeobecně, ne tebe. To bych ti psala „pokračuj“ ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Tahle diskuze je fakt zakletá. Všechno furt dokola a dokola. Přečti prosím další moje komentáře, jak jsem to myslela ![]()