Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2311
17.9.25 18:44

Přečetla jsem celou diskuzi a došla jsem k závěru, že nemá řešení. Máme informace jedné strany a můžeme si jen domýšlet, proč reagoval přítel s babičkou zrovna takto, kdo co jak myslel a věděl nebo nevěděl. Každý tu má teorii, čí je to vina, ale dohodnout se na jednom řešení je nemožné. Zbytečná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
17.9.25 18:59

@syslomil no tak tady v každé diskuzi to máš pouze z jedné strany, to by byly zbytečné všechny, co tady jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:09
@Monchichik píše: Více

Tak to nemyslím. Nevíme, co si řekli přítel s babičkou, s čím kdo počítal nebo nepočítal, nevíme, proč se přítel nerozdělil a proč babička nenavrhla alternativu pro zakladatelku. Takže není jak to rozseknout :nevim: Už tu padlo, že za to může přítel, babička, oba dva, zakladatelka, co se měla ozvat..to fakt nemá řešení.

Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
17.9.25 19:19
@syslomil píše: Více

Ale vždyť mi tady nejsme soudci, abychom to museli nějak rozhodnout/rozseknout. Každý napsal na základě zakladatelčiných příspěvků svůj pohled na věc a je na samotné zakladatelce co si z toho vezme a jak se zařídí. Jako u ostatních diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
17.9.25 19:19

@syslomil No nemá. Ale za mě nesl domů nákup, ona šla s ním. Babička pro něj měla oběd a zbytek byl na něm. Nerozdělil se, nenabídl skoro nic a nevzal jí na oběd. Babičku bych z toho úplně vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:21
@Prelesta píše: Více

Proboha živého, vykládáte si můj komentář úplně špatně. Chtěla jsem tím říct jedinou věc: do skonání světa se tu můžeme dohadovat, čí je to vina a už se na to téma popsalo 22 stran a je to furt dokola. Já chápu princip diskuze a že my nemáme vynášet rozsudek. Víte co, zapomeňte, že jsem něco psala. Pokračujte dál v konstruktivní diskuzi.

Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:23

V pořádku. Tohle nejvíc odpovídá i mému názoru. A další to vidí zase jinak a furt dokola :nevim: To jsem chtěla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
17.9.25 19:24

@syslomil Jasně, chápu…nerozčiluj se :kytka: tady je všechno pořád dokola…to sis ještě nezvykla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
17.9.25 19:26

Tak já už jsem v této diskuzi nepokračovala. Jen jsem reagovala na Tvůj komentář.

Naprosto souhlasím s @Monchichik nad citovaným příspěvkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:32

Ale to jo :lol:, ale asi v žádné diskuzi, co jsem četla, to nebylo tak viditelné. Může za to přítel, je to de.bil…ne, babička, nic jí nenabídla…ne, oba dva. On je de.bil a ona ji ignorovala. Když se tu řeší třeba zanášející manžel, může zakladatelka doplňovat informace za sebe, nebo se zeptá na něco manžela a tlumočí nám tady odpověď a někam se to posune. Zakladatelka ale sama neví, proč a jak k tomu vlastně došlo, takže fakt zbytečné. Všechno už tu bylo napsáno a už se to jen točí dokola. Samozřejmě, že to tak může být i v jiných diskuzích, ale to neznamená, že to sem nemůžu napsat ;) Tím ale nikomu nebráním v další diskuzi.

Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:34
@Prelesta píše: Více

Já vím, že jsi reagovala na můj komentář. :nevim: Tím „pokračujte“ jsem myslela zdejší diskutéry všeobecně, ne tebe. To bych ti psala „pokračuj“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
17.9.25 19:44

Tak emimino nesupluje soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.9.25 19:47
@PaníBovaryová píše: Více

Tahle diskuze je fakt zakletá. Všechno furt dokola a dokola. Přečti prosím další moje komentáře, jak jsem to myslela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí