Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meredithx píše:
Pokud zakladatelka stojí dejme tomu o normální vztah, ale neplánuje s dotyčným rodinu atd. nemusí tyto věci zatím ani řešit. Z hlediska dlouhodobého vztahu stojí za to se zamyslet nad rozdílem, který bude ve stáří jen znatelnější.
Jo je to riziko. Jí je třeba 20 jemu 45. Děti Základka+střední=20 let. Jí je 40, jemu 65, Vysoká 6-8 let, jí je 48 jemu 73. Nad tím se musí zamyslet. Dál povahové vlastnosti, především žárlivost, pedantství, jasno v penězích
@Anonymní píše:
já měla vztah s věk. rozdílem 20 let, on miloval moje tělo, já peníze, dárky, dovolený, který bych si nemohla nikdy dovolit
Každá by to ale neřekla viď..
@Forest_Gump1 píše:
Každá by to ale neřekla viď..
Proto máme ty anonymy.
@Meredithx píše:
Proto máme ty anonymy.
jj, a na to se napijeme
Teprve když je člověk v pohodě, pozná jaké je to super. Přestal jsem chodit do práce. Vrásky se trochu vyhladili, obličej nemám vystresovaný, jsem v pohodě. Podle svých fanynek zkrátka mládnu.. Ó jak jsem Úžasný, a bacha je mi 60..
Příspěvek upraven 25.01.19 v 00:34
Co si myslím? Že za 10 let budeš brečet. On bude mít sladkých 50, začne měnit vizáž, to není vždycky k lepšímu, začne lenivět a některým ty drahý pilulky nepomáhají nebo mají kontraindikace.
Pamatuji si, když mně bylo 20. 40-ti letý člověk byl jako moje matka, která mně měla ve 20 letech. Tudíž stará. Dnes už je to zase naopak mladší ročník než já, dala bych si říct. Jo, jo, dnes už by mně 40ti letý zajímal
. Přesněji bude zajímat, až dojdou síly manželovi (jestli ještě budu mít chutě já).
Ve 20 ani omylem.
@LaPaloma píše:
Co si myslím? Že za 10 let budeš brečet. On bude mít sladkých 50, začne měnit vizáž, to není vždycky k lepšímu, začne lenivět a některým ty drahý pilulky nepomáhají nebo mají kontraindikace.Pamatuji si, když mně bylo 20. 40-ti letý člověk byl jako moje matka, která mně měla ve 20 letech. Tudíž stará. Dnes už je to zase naopak mladší ročník než já, dala bych si říct. Jo, jo, dnes už by mně 40ti letý zajímal![]()
. Přesněji bude zajímat, až dojdou síly manželovi (jestli ještě budu mít chutě já).
Ve 20 ani omylem.
No, když na tebe budou mít chuť ti mladší… Budeš zkrátka v obráceném garde.
Ve 20 mi i 26 lety pripadal strasne dospely a “zraly”
40catnici pro me byli duchodci
. Jeste mi neni 30, ale dnes uz si o leckterem 40 reknu, ze je to stale peknej chlap. Domu bych to nechtela, zatim je to pro me stary. Urcite nadejde cas, kdy si o nich budu snit ![]()
@Detsa píše:
O dlouhych vztazich přes generaci si nemyslím nic dobrého. Chvilku bude muz pravděpodobně vhodný, ale se zvyšujícím věkem se to pak zlomi a žena na to šeredně muze doplatit. Nikdo sice nezaručuje to stejný s vrstevníkem, ale pravděpodobnost … čas nezastavís. Žít přítomnosti je sice spravny, ale jednou budoucnost bude znovu přítomnosti, tak s ohledem na to
.
No a nebo na to doplatí on, protože ve snaze vyhovět jejím rozmarům ho klepne a už ho povezou
@Forest_Gump1 To je tak správně, tak to má být. ![]()
Dnes si mně ještě všímají mladší, ale ono to asi jednou skončí. ![]()
Kamarádka mi vštípila do hlavy, že milenec má být mladší. Takže teorii už mám zmáknutou, praxi žádnou.
Pravděpodobně si ty teorie nestihnu vyzkoušet.
@LaPaloma píše:
@Forest_Gump1 To je tak správně, tak to má být.
Dnes si mně ještě všímají mladší, ale ono to asi jednou skončí.
Kamarádka mi vštípila do hlavy, že milenec má být mladší. Takže teorii už mám zmáknutou, praxi žádnou.
Pravděpodobně si ty teorie nestihnu vyzkoušet.
Nad kamarádkou bych se zamyslel. Třeba ti závidí zralého muže.. Víš co by byl úděs? Kdyby jí ten mladý milenec řekl ze spaní „Mami“. Ale to asi ne.. nutně by měl oidipák jak hrom..
@Detsa píše:
To je docela dobrá smrt. Na to by nakonec doplatila zas ona
nebo by na něm mohla rajtovat tak, že jí její umělé poprsí umlátilo, takže by to vlastně byla sebevražda, a jeho by zármutkem kleplo
Zkušenosti z telecích let mám a názor takový, že u chlapa, který si začne s výrazně mladší holkou (s důrazem na to „holkou“, nemyslím dospělé ženy cca 25+), existuje dost dobrý důvod pro to, že nemá vztah s někým přiměřeného věku. Když se na ty „svoje“ starší pány podívám dnešní optikou, nezaujal by mě ani jeden. Zatímco dospělé ženy mívají různé a leckdy ne až tak snadno splnitelné požadavky, mladým holkám stačí ke štěstí často dost málo.
Zkušenost mám. Sice ne o tolik, ale mam. Zatím je vše super, dokážu si predstavit i rodinu.
Podle mě proste na veku nezáleží. ![]()
já měla vztah s věk. rozdílem 20 let, on miloval moje tělo, já peníze, dárky, dovolený, který bych si nemohla nikdy dovolit