Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanullllka píše:
Ono je lehké to odsuzovat u 19ti leté holky, ale když si vzpomenu na moje vrstevníky v našich 19ti letech, tak to byla dost katastrofa. Jsme v době, kdy kluci do takových 25 let většinou nevstanou od PC, nemají žádnou vizí a často zůstávají do 30ti u maminky. Takže právě rozdíl do 10 let v tomhle věku je jako nic. My ženy jsme často v tomhle telecím věku naivní a chceme svého „prince“, což tyhle kuřata často nesplňují a pak přijde starší chlap se zkušenostmi a chová se pozorně. A co si budeme povídat, když má partner peníze a utrácí je za vás, tak je to příjemné. Osobně bych do toho nešla, ale prostě rozumím tomu, co na starších chlapech ženy přitahuje.
Ano, nechat se vydržovat, sama za sebe neplatit, sama nic nedokazat a čekat na prince, to je ta správná vize ![]()
@warita píše:
To se jim nedivim, to by bylo opravdu zvlastni, kdyby 20 lety zajic sel do postele se 40 letou. I kdyz, i to se deje, kupodivu, i pres vsechen ten udajny odpor.
TVL, víš jak je dneska všechno drahý. Tak potřebuje novej mobil..
@Forest_Gump1 píše:
TVL, víš jak je dneska všechno drahý. Tak potřebuje novej mobil..
Myslis, jako ze mu to koupi jako odmenu za dobry vykon?
Moje zkusenost se 20letymi zajicema je takova, ze se jim sice postavi kdykoliv a kdekoliv, ale vydrz nulova a technika… mno, mozna tim oslni nezkusenou 16tku, u toho bych to nechala.
Příspěvek upraven 25.01.19 v 15:28
@warita píše:
To se jim nedivim, to by bylo opravdu zvlastni, kdyby 20 lety zajic sel do postele se 40 letou. I kdyz, i to se deje, kupodivu, i pres vsechen ten udajny odpor.
Nějaké zkušenosti se ženou o 16let starší mám a musím přiznat, že šikovnější a vášnivější ženu jsem zatím nepoznal. Když jsme se seznámili, tak jsem tipoval, že je stejně stará jako Já, maximálně o 2-3 roky starší. Ale to je žena, která o sebe opravdu pečuje. Což se o mnohých říci nedá.
@Tkanicka26 píše:
Melete hovadiny.My si vse prozivame spolu poprve.Nase deti,nas dum,co jsme vybudovali.Takze nemate pravdu.
Klídek. Ty to prožíváš poprvé. On už jede druhé kolo.
@warita píše:
Myslis, jako ze mu to koupi jako odmenu za dobry vykon?Moje zkusenost se 20letymi zajicema je takova, ze se jim sice postavi kdykoliv a kdekoliv, ale vydrz nulova a technika… mno, mozna tim oslni nezkusenou 16tku, u toho bych to nechala.
Ne, jako držhubný za znásilnění..
Ne máš pravdu, chybí zkušenosti, na druhou stranu, třeba očekávají že je budeš vést a napovídat..
Příspěvek upraven 25.01.19 v 15:31
@SiriusGG píše:
Nějaké zkušenosti se ženou o 16let starší mám a musím přiznat, že šikovnější a vášnivější ženu jsem zatím nepoznal. Když jsme se seznámili, tak jsem tipoval, že je stejně stará jako Já, maximálně o 2-3 roky starší. Ale to je žena, která o sebe opravdu pečuje. Což se o mnohých říci nedá.
znam z vlastni zkusenosti. Muj milovany je o 10 let mladsi, skoro 11. Je to moje spriznena duse. ![]()
@TrueIsFalse tak jsem to nemyslela, ale vzpomínám si, jak po mě v 19 letech chtěl tehdejší přítel na všechno přesně polovinu peněz. Ano oba jsme byli studenti a většinou mi to nevadilo, ale kolikrát mi bylo až trapně, když přišel, že na baru platil za pití 25, tak ať mu dám 13. Ale jemu to přišlo v pořádku. Další pro změnu radši nikam nechodil a když už, tak jsem to financovala já z brigády. Neříkám, že to tak mají všichni v tomhle věku, ale když jsem si pak našla o deset let staršího, tak bylo fajn, že když jsem vytáhla peněženku, tak mi řekl, ať ji zase schovám. Nepotřebuji se nechat vydržovat a nemám problém s tím někde zaplatit, ale prostě je fajn, když dá muž najevo, že to není potřeba.
@Forest_Gump1 tento systém je u vrstevníků fajn, ale pak přišlo na to, že jednou to bylo o 30 Kč dražší a jednou ne. A možná to bude znít blbě, ale podle mě kluk v tomhle věku by měl mít nějakou brigádu, aby nějakou tu stovku řešit nemusel, než aby po škole a o víkendech vysedával na PC. Kór když jeho přítelkyně ji má. Není nic horšího než si pročítat jídelní lístek a hledat jídlo v co nejnižší hodnotě, aby pak nemusel poslouchat ty kecy, že jedl víc než minule, když sám to neřeší, když platí.
Navíc můj názor je ten, že v dlouhodobém vztahu by muž měl ukázat, že se umí postarat, když by šla žena na mateřskou nebo tak. Teď už výrazně starší, bych do takového vztahu nešla. Radši budu sama než s držgrešlí, co počítá každou korunu. ![]()
@warita píše:
tak to bych teda nedala. 40catnik by mi v 19 neimponoval. Sex bych si s nim vubec nedokazala predstavit, co bych asi vrhla.
Hele tak na zaučení dobrý, ještě bys čubrněla..
..A jinak moc hezká profilovka…)
@Agrion píše:
Nikdy me nelakali starsi muzi… libi se mi/ pritahuji me odjakziva inteligetni, cilevedomi chlapi s potencialemA takovi jsou ve ctyriceti uz obvykle jednou/dvakrat rozvedeni a maji uz „nalajnovany“ zivot - karieru, vlastni bydleni ( ovsem dle jejich vkusu). Jsem mic rada, ze jsem v tu pravou dobu potkala vrstevnika a vse co mame jsme vybudovali spolu - bydleni, zarizeni, podnikani… spolecne jsme zazili vetsinu dulezitych poprve - prvni auto, prvni byt, prvni tehotenstvi, prvni dite… proste vsechny dulezity milniky. Nas vztah to rozhodne hodne upevnillo. S vyrazne starsim partnerem tato spolecne „poprve“ proste chybi… spolecne budovani „ vse uz ma“ a pod. Plus navic casto konflikty s ex nebo nedejboze deti z predchozich vztahu. Nic pro me. Fakt ne.
Ale co kdyz vam to s manzelem neklapne naporad? Ne, ze bych to prala, ale nikdy nevis… Pak zrejme narazis na nejakeho, co ma ty nedejboze deti a ex… Ono v urcitem veku je to uz bezne… Stale to nebude nic pro tebe?
@divine woman píše:
Klídek. Ty to prožíváš poprvé. On už jede druhé kolo.
Ale prozivame si nase poprve,to nase spolecne.To bych vlastne podle te teorie musela cely zivot zustat s tim,co jsem poprve spala,protoze s dalsim uz to nebude to poprve. ![]()
@Meredithx píše:
Přítel má také dítě z předchozího vztahu, ale naštěstí maličkou a ještě holčičku takže u nás žádný problém nebyl, rozumíme si suprově.Kdyby byly ve vztahu další děti, starší, tak bych do toho asi nešla
, nehledě na to jak jsme si rozuměli.
U nas uz deti jsou velke a bylo to tezke.Chvili to trvalo a dobry.Ale zacatky byly tezke pro obe strany.No ale zase pro nas vyhoda,ze ty dopslee deti se uz o sebe staraji a my si jedeme svoje.Ja jsem fakt spokojena.Nemyslim si,ze zalezi na veku.Zalezi na tom,jak si lidi sednou vzajemne.Mne treba jeho blizci pratele rikali,ze ho s tou ex nikdy nevideli takovyho spokojenyho,ze to mezi nima bylo studeny a tady je videt,ze nam to spolu sedi.
@hanullllka píše:
Ono je lehké to odsuzovat u 19ti leté holky, ale když si vzpomenu na moje vrstevníky v našich 19ti letech, tak to byla dost katastrofa. Jsme v době, kdy kluci do takových 25 let většinou nevstanou od PC, nemají žádnou vizí a často zůstávají do 30ti u maminky. Takže právě rozdíl do 10 let v tomhle věku je jako nic. My ženy jsme často v tomhle telecím věku naivní a chceme svého „prince“, což tyhle kuřata často nesplňují a pak přijde starší chlap se zkušenostmi a chová se pozorně. A co si budeme povídat, když má partner peníze a utrácí je za vás, tak je to příjemné. Osobně bych do toho nešla, ale prostě rozumím tomu, co na starších chlapech ženy přitahuje.
Tak můj manžel prisel s ničím a vše si budujeme spolu.