Vaše zkušenosti se vztahy s výrazně staršími muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
1.2.19 20:48
@vejilka píše:
To je nabídka na sex? :mrgreen: :lol:

Sice se rika, jak jsi starej, tak jsi blbej, ale musi se k tomu jeste pridat to o zajici v pytli.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
2.2.19 20:55
@warita píše:
Myslis, jako ze mu to koupi jako odmenu za dobry vykon?

Moje zkusenost se 20letymi zajicema je takova, ze se jim sice postavi kdykoliv a kdekoliv, ale vydrz nulova a technika… mno, mozna tim oslni nezkusenou 16tku, u toho bych to nechala.

Příspěvek upraven 25.01.19 v 15:28
:lol: Ano. To je ten důvod proč jsem ve 20 měla 40 letého. Ti stejně staří mě nudili. Šlo jen o sex. Nic víc nic míň. Výhodné pro obě strany. Ráda na to vzpomínám. Nevýhoda je, že to nasadí dost vysokou laťku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.19 21:12

@Akinee njn, ja ve vztahu hledam primarne neco jineho, nez sex a taky jsem jako mlada zkusila 30plus a musim rict, ze po fyzicke strance me spis odpuzoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
2.2.19 21:36
@warita píše:
@Akinee njn, ja ve vztahu hledam primarne neco jineho, nez sex a taky jsem jako mlada zkusila 30plus a musim rict, ze po fyzicke strance me spis odpuzoval.

Každý to má nějak. V manželství potřebuji, aby všechny 3 zásadní pilíře - kamarádský, milenecký i ekonomický fungovaly. Jinak to není po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.19 22:03
@Akinee píše:
Každý to má nějak. V manželství potřebuji, aby všechny 3 zásadní pilíře - kamarádský, milenecký i ekonomický fungovaly. Jinak to není po mě.

to chapu, a mne prave s tim starsim chlapem nefungovali hned 2 pilire: sexualni a kamaradsky. Starsi chlap byl na mne ve 20 prilis usedly, malo spontanni, mel jine zajmy ve svem veku a proste NEE.
No a telo mladeho kluka nemel. Nebyl skaredy, nemel nadvahu, ale proste uz to nebylo ono.

Po nejakem case me zacal nudit a telesne odpuzovat. A tak to skoncilo jak muselo…

Ted mam doma mladocha. Kdyz jsem se s nim seznamila, tak opravdu svym sexualnim vykonem neoslnil, ale to mi je jedno, co neumel, to jsme poslecne objevili. A po ekonomicke strance to byla fakt hruza, mel cerstve po studiich a dlouho jsem vydelavala vyrazne vic nez on. Nikdy jsem mu to nevytykala, o tom nas vztah neni. A ejhle, karta se obratila a ted vydelava vic on a vyhlidky na dalsi zlepseni jsou dobre.

Ale kazdy at dela jak sam uvazi. Ja jsem rada, ze mam doma mladeho muze v plne sile, na ktereho je radost pohledet, je to perfektni otec a dobry manzel. Nemenila bych za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
2.2.19 22:09
@warita píše:
to chapu, a mne prave s tim starsim chlapem nefungovali hned 2 pilire: sexualni a kamaradsky. Starsi chlap byl na mne ve 20 prilis usedly, malo spontanni, mel jine zajmy ve svem veku a proste NEE.
No a telo mladeho kluka nemel. Nebyl skaredy, nemel nadvahu, ale proste uz to nebylo ono.

Po nejakem case me zacal nudit a telesne odpuzovat. A tak to skoncilo jak muselo…

Ted mam doma mladocha. Kdyz jsem se s nim seznamila, tak opravdu svym sexualnim vykonem neoslnil, ale to mi je jedno, co neumel, to jsme poslecne objevili. A po ekonomicke strance to byla fakt hruza, mel cerstve po studiich a dlouho jsem vydelavala vyrazne vic nez on. Nikdy jsem mu to nevytykala, o tom nas vztah neni. A ejhle, karta se obratila a ted vydelava vic on a vyhlidky na dalsi zlepseni jsou dobre.

Ale kazdy at dela jak sam uvazi. Ja jsem rada, ze mam doma mladeho muze v plne sile, na ktereho je radost pohledet, je to perfektni otec a dobry manzel. Nemenila bych za nic.

Psala jsem, že jsem ho měla jen na sex. To o jiném vztahu vůbec nebylo. Tam šlo jen o jediný pevný pilíř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.19 22:22
@Akinee píše:
Psala jsem, že jsem ho měla jen na sex. To o jiném vztahu vůbec nebylo. Tam šlo jen o jediný pevný pilíř :mrgreen:

LOL :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
2.2.19 22:27
@warita píše:

Ale kazdy at dela jak sam uvazi. Ja jsem rada, ze mam doma mladeho muze v plne sile, na ktereho je radost pohledet, je to perfektni otec a dobry manzel. Nemenila bych za nic.

A není náhodou ten tvůj muž v plné síle teď ve stejném věku jako byl ten co jsi ho měla ve 20 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.19 22:54
@Arturus píše:
A není náhodou ten tvůj muž v plné síle teď ve stejném věku jako byl ten co jsi ho měla ve 20 ?

ne, memu muzi je ted 27. Ale i kdyby, ja jsem ted o 2 dekady starsi, tak se ponekud zmenila perspektiva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 20:06

Ja když to tady pročítám, musim napsat, ze ted mám staršího. A nikdy jsem se s nikým necítila tak dobre. Tělo má mnohem hezčí, než většina dvacetiletých. A sex je naprosto skvely. :oops:

• Citovat
  • Upravit
12708
4.2.19 07:55
@Anonymní píše:
Poslední dobou slyším samé negativní názory na vztahy mladé holky s výrazně starším mužem. Myslím třeba 19 a 40. Co si o takových vztazích myslíte vy? Máte někdo takový vztah nebo jste měli?

Starší chlapi mě absolutně nepřitahují, naopak odpuzují co se týká vztahů a sexu, blok z doby když jsem byla hodně mladá 16-ctka, kdy se na mě při tanci na plese hnusně lepil jeden hnusný starý lepkavý dědek.. v té době jsem byla naivně přesvědčená, že musím tančit s každým chlapem co si o přo mě přijde :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 15:15

No jako studentka jsem měla vrstevníka a katastrofa :mrgreen: nepozval mě ani na blbou zmrzlinu a když se cpal kebabem ani mi nenabídl kousnout a pak ještě kamarádce vyprávěl, že jsem koukala hladově :mrgreen: . Zkusila jsem nebo si mě spíš uhnal 45 tj o 25 let starší a jako postel super, ale jinak taky hrozný. Sice mě pozval na oběd, ale jinak jsem chtěla platit na půl a což mu vyhovovalo a občas se nechal klidně pozvat nebo pozval to by bylo v pohodě. Jenže se mi snažil nacpat jednoho ze svých synů do péče, že ho budu mít na starost 8o a to mi bylo 20. Hrozně se divil, že doma sedět s jeho děckem nebudu i když jsem ho měla ráda… Myslel si, že hned počnem :zed: i když věděl, že chci mimi až ke 30cítce. Ač před tím tvrdil jak je v pohodě a do ničeho mě nebude tlačit, že děti má a ženatej už byl, tak už po pár měsících tlačil na svatbu a děcko, že nemá čas :zed: , vidíráníčko, že když ne tak rozchod a když sem s rozchodem souhlasila tak mi lezl zas do zadku, že to zvládnem :zed: :mrgreen: . Při rozchodu scéna jako z hororu no hrůza. Teď mám manžela, kamaráda, milence o 15 let staršího, jsme spolu 13 let, mimčo a neměnila bych. Jako asi to není o věku, ale vyspělost mých vrstevníků je fakt jinde i když pár vyjímek znám. Jinak já nejsem na starší ani mladší ani vrstevníky, mně vyhovují 35letí :mrgreen: bez ohledu na můj věk, takže když by náhodou někdy něco tak beru 35tiletého :mrgreen: . Ale to asi nehrozí, manžela miluju i když už mu dávno není 35 :mrgreen: Anonym kočka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky