Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je lehké to odsuzovat u 19ti leté holky, ale když si vzpomenu na moje vrstevníky v našich 19ti letech, tak to byla dost katastrofa. Jsme v době, kdy kluci do takových 25 let většinou nevstanou od PC, nemají žádnou vizí a často zůstávají do 30ti u maminky. Takže právě rozdíl do 10 let v tomhle věku je jako nic. My ženy jsme často v tomhle telecím věku naivní a chceme svého „prince“, což tyhle kuřata často nesplňují a pak přijde starší chlap se zkušenostmi a chová se pozorně. A co si budeme povídat, když má partner peníze a utrácí je za vás, tak je to příjemné. Osobně bych do toho nešla, ale prostě rozumím tomu, co na starších chlapech ženy přitahuje.
@Tkanicka26 píše:
Melete hovadiny.My si vse prozivame spolu poprve.Nase deti,nas dum,co jsme vybudovali.Takze nemate pravdu.
Taky mě to nadzvedlo trochu. Taky spolu zažíváme s našimi dětmi naše poprvé. Být jsme přebudovali spolu, plánujeme spolu a rozhodně se necítím submisivne v našem vztahu. Podle mě o věku to vůbec není. Člověk ve 20 ti se může chovat a cítit na 40.
Mám o 27 let staršího manžela, jsme spolu 10 let a krásně si rozumíme. Brala jsem si ho s vědomím všech rizik pozdního věku, klidně se o něj postarám i jako pečovatelka, je to můj manžel, patříme k sobě a miluju ho.
@Tkanicka26 Ty jsi se ale rozohnila
Ja ti to neberu… napsala jsem jen nazor a moji zkusenost.
Ahoj měla jsem vztah s chlapem, který byl o 17let straší než já. Mě v tu dobu bylo 22 a jemu 39. A už nikdy více. Úplně měl jiné názory než já, jak jsem říkala „stará škola“. Byla jsem sním protože jsem v tu dobu vážný vztah nehledala. Každý den ho něco bolelo. Nejraději by seděl jen doma u TV. Jsem ráda, že jsem i tohle zkusila a vím, že o takový věkový rozdíl nestojím. Teď mám úžasného přítele a sním skvělého sedmiměsíčního syna. ![]()
@Agrion píše:
Nikdy me nelakali starsi muzi… libi se mi/ pritahuji me odjakziva inteligetni, cilevedomi chlapi s potencialemA takovi jsou ve ctyriceti uz obvykle jednou/dvakrat rozvedeni a maji uz „nalajnovany“ zivot - karieru, vlastni bydleni ( ovsem dle jejich vkusu). Jsem mic rada, ze jsem v tu pravou dobu potkala vrstevnika a vse co mame jsme vybudovali spolu - bydleni, zarizeni, podnikani… spolecne jsme zazili vetsinu dulezitych poprve - prvni auto, prvni byt, prvni tehotenstvi, prvni dite… proste vsechny dulezity milniky. Nas vztah to rozhodne hodne upevnillo. S vyrazne starsim partnerem tato spolecne „poprve“ proste chybi… spolecne budovani „ vse uz ma“ a pod. Plus navic casto konflikty s ex nebo nedejboze deti z predchozich vztahu. Nic pro me. Fakt ne.
Prvni rozvod.. ![]()
@Meredithx píše:
Tak to je zas o zajmech toho chlapa. Můj přítel si s mými přáteli rozumí, grilovačky děláme pravidelně, jezdíme na chatu, atd. všichni dohromady a jde to. To s tim starým je dobry
Ale on byl v pohode, ale stejne na nem nenechali nit suchou. Ten for ale sedel, to jsem se tlemila taky, ne ze bych byla na sebe pysna.
@kyslík píše:
Mám o 27 let staršího manžela, jsme spolu 10 let a krásně si rozumíme. Brala jsem si ho s vědomím všech rizik pozdního věku, klidně se o něj postarám i jako pečovatelka, je to můj manžel, patříme k sobě a miluju ho.
To je hezký ![]()
Mám o 16 let staršího chlapa. Jemu je 44 a mně 28. Jsme spolu 12, 5 roku. Máme dvě děti. Klape nám to po všech stránkách. Neměnila bych.
Bylo mi 21,jemu 42. Táhli jsme to spolu pul roku. Porad jsme si měli co povídat, sex super. V te době na svůj věk vubec nevypadal.. Pak jsme se sešli asi po 5r a ua tu dobu sešel hrozně
@TrueIsFalse píše:
Muži to mají podobně, když si představí 40 letou ženu
blbý je,když jim je šedesát
@kyslík píše:
@TrueIsFalse píše:
Muži to mají podobně, když si představí 40 letou ženu
To se jim nedivim, to by bylo opravdu zvlastni, kdyby 20 lety zajic sel do postele se 40 letou. I kdyz, i to se deje, kupodivu, i pres vsechen ten udajny odpor.
Tak to je zas o zajmech toho chlapa. Můj přítel si s mými přáteli rozumí, grilovačky děláme pravidelně, jezdíme na chatu, atd. všichni dohromady a jde to. To s tim starým je dobry