Vaše zkušenosti se vztahy s výrazně staršími muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meredithx
25.1.19 10:02
@tulipán píše:
Opravdu je to kazdeho vec, nedovolila bych si nekomu neco radit nebo nekoho soudit. Na jednom grilovani si kamoska privedla ve svych necelych 25 muze 42 let. Padal jeden vtipek za druhym, muzi to vubec nebyli schopni pochopit, proc si nasla “starsiho” muze, ze to nema zapotrebi. Nakonec jeden prohlasil:” Tak aspon muze bez kecu rict, lidi, to je ten muj STAREJ.” Vsichni vybuch smichu. Asi to nemaji takove pary uplne jednoduche. Narozdil od tech nasich mladochu mel 100 metrovy byt v ventru, rekonstruovali a na dalsi grilovacka uz ho nebrala, pry se mu nechtelo.

Tak to je zas o zajmech toho chlapa. Můj přítel si s mými přáteli rozumí, grilovačky děláme pravidelně, jezdíme na chatu, atd. všichni dohromady a jde to. To s tim starým je dobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
294
25.1.19 10:05

Ono je lehké to odsuzovat u 19ti leté holky, ale když si vzpomenu na moje vrstevníky v našich 19ti letech, tak to byla dost katastrofa. Jsme v době, kdy kluci do takových 25 let většinou nevstanou od PC, nemají žádnou vizí a často zůstávají do 30ti u maminky. Takže právě rozdíl do 10 let v tomhle věku je jako nic. My ženy jsme často v tomhle telecím věku naivní a chceme svého „prince“, což tyhle kuřata často nesplňují a pak přijde starší chlap se zkušenostmi a chová se pozorně. A co si budeme povídat, když má partner peníze a utrácí je za vás, tak je to příjemné. Osobně bych do toho nešla, ale prostě rozumím tomu, co na starších chlapech ženy přitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 10:13
@Tkanicka26 píše:
Melete hovadiny.My si vse prozivame spolu poprve.Nase deti,nas dum,co jsme vybudovali.Takze nemate pravdu.

Taky mě to nadzvedlo trochu. Taky spolu zažíváme s našimi dětmi naše poprvé. Být jsme přebudovali spolu, plánujeme spolu a rozhodně se necítím submisivne v našem vztahu. Podle mě o věku to vůbec není. Člověk ve 20 ti se může chovat a cítit na 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
25.1.19 12:23

Mám o 27 let staršího manžela, jsme spolu 10 let a krásně si rozumíme. Brala jsem si ho s vědomím všech rizik pozdního věku, klidně se o něj postarám i jako pečovatelka, je to můj manžel, patříme k sobě a miluju ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
25.1.19 13:04

@Tkanicka26 Ty jsi se ale rozohnila 8o Ja ti to neberu… napsala jsem jen nazor a moji zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 13:24

Ahoj měla jsem vztah s chlapem, který byl o 17let straší než já. Mě v tu dobu bylo 22 a jemu 39. A už nikdy více. Úplně měl jiné názory než já, jak jsem říkala „stará škola“. Byla jsem sním protože jsem v tu dobu vážný vztah nehledala. Každý den ho něco bolelo. Nejraději by seděl jen doma u TV. Jsem ráda, že jsem i tohle zkusila a vím, že o takový věkový rozdíl nestojím. Teď mám úžasného přítele a sním skvělého sedmiměsíčního syna. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2098
25.1.19 13:29
@Agrion píše:
Nikdy me nelakali starsi muzi… libi se mi/ pritahuji me odjakziva inteligetni, cilevedomi chlapi s potencialem :lol: A takovi jsou ve ctyriceti uz obvykle jednou/dvakrat rozvedeni a maji uz „nalajnovany“ zivot - karieru, vlastni bydleni ( ovsem dle jejich vkusu). Jsem mic rada, ze jsem v tu pravou dobu potkala vrstevnika a vse co mame jsme vybudovali spolu - bydleni, zarizeni, podnikani… spolecne jsme zazili vetsinu dulezitych poprve - prvni auto, prvni byt, prvni tehotenstvi, prvni dite… proste vsechny dulezity milniky. Nas vztah to rozhodne hodne upevnillo. S vyrazne starsim partnerem tato spolecne „poprve“ proste chybi… spolecne budovani „ vse uz ma“ a pod. Plus navic casto konflikty s ex nebo nedejboze deti z predchozich vztahu. Nic pro me. Fakt ne.

Prvni rozvod.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
25.1.19 13:32
@Meredithx píše:
Tak to je zas o zajmech toho chlapa. Můj přítel si s mými přáteli rozumí, grilovačky děláme pravidelně, jezdíme na chatu, atd. všichni dohromady a jde to. To s tim starým je dobry :mrgreen:

Ale on byl v pohode, ale stejne na nem nenechali nit suchou. Ten for ale sedel, to jsem se tlemila taky, ne ze bych byla na sebe pysna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
25.1.19 13:37
@kyslík píše:
Mám o 27 let staršího manžela, jsme spolu 10 let a krásně si rozumíme. Brala jsem si ho s vědomím všech rizik pozdního věku, klidně se o něj postarám i jako pečovatelka, je to můj manžel, patříme k sobě a miluju ho.

To je hezký :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2611
25.1.19 13:44

Mám o 16 let staršího chlapa. Jemu je 44 a mně 28. Jsme spolu 12, 5 roku. Máme dvě děti. Klape nám to po všech stránkách. Neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
25.1.19 14:02

Bylo mi 21,jemu 42. Táhli jsme to spolu pul roku. Porad jsme si měli co povídat, sex super. V te době na svůj věk vubec nevypadal.. Pak jsme se sešli asi po 5r a ua tu dobu sešel hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107545
25.1.19 14:03
@TrueIsFalse píše:
Muži to mají podobně, když si představí 40 letou ženu :pankac:

blbý je,když jim je šedesát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
25.1.19 14:11
@kyslík píše:
Mám o 27 let staršího manžela, jsme spolu 10 let a krásně si rozumíme. Brala jsem si ho s vědomím všech rizik pozdního věku, klidně se o něj postarám i jako pečovatelka, je to můj manžel, patříme k sobě a miluju ho.
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
25.1.19 14:12
@Venetia píše:
blbý je,když jim je šedesát

jj, 40 ? takovou mladou ?

• Citovat
  • Upravit
21593
25.1.19 15:22
@TrueIsFalse píše:
Muži to mají podobně, když si představí 40 letou ženu :pankac:

To se jim nedivim, to by bylo opravdu zvlastni, kdyby 20 lety zajic sel do postele se 40 letou. I kdyz, i to se deje, kupodivu, i pres vsechen ten udajny odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí