Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolla.jones píše:
Me ceskej prumer neba.je proste malej
Tak kolik se do tebe vejde delka x sirka dekuji
@Anonymní píše:
souhlasím, já mám ted muže s menším penisem, ale v posteli i mimo postel pro mě dělá maxim, měla jsem i chlapa s hodně velkým penisem, ale to muselo být všechno o něm, takže nakonec to byla v posteli nuda, navíc frekvence taky nicmoc
Mě to tak připadá nebo aspoň připadalo čím větší penis tím větší ego… ![]()
Anonymní dnes v 11:37
pro me teda absolutne nevyhovujici. a co jsem se bavila kammaradkama tak maji stejny problem. malyho necejtime. a necejtily jsme ani pred porodem
předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu - pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás - zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní dnes v 11:37pro me teda absolutne nevyhovujici. a co jsem se bavila kammaradkama tak maji stejny problem. malyho necejtime. a necejtily jsme ani pred porodem
předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu - pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás - zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic
Příspěvek upraven 28.10.14 v 16:25
Můj má 18 a je to pro mě po dvou porodech až dost. Jsem spokojená, ale i tak při některých polohách už je to moc. Ale jinak fakt dobrý, navíc s emi líbí i vizuálně, pohmatově, takže jsem šťastná žena. Nicméně i 15 by mi stačilo, natož avizovaných 17.
@timeforce píše:
Tak kolik se do tebe vejde delka x sirka dekuji
tak nemelrila jsem ale jelikoz jsem jich uz videla vicero tak muzu rict ze je to teda dost nadprumer c mam doma
Předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu – pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás – zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic ![]()
nn nemluvila jsem o fotce.17 je ok. u me jde spise o prumer ![]()
Uživatel je onlinelolla. jones
Kecalka 145 příspěvků dnes v 14:50
Me ceskej prumer neba.je proste malej
Ani český pravopis nebude pro Vás asi to pravé, naštěstí hranice jsou otevřené pro každého.
@Anonymní píše:nn nemluvila jsem o fotce.17 je ok. u me jde spise o prumer
vždyť právě, na fotce je taky 17 nechápu
@Anonymní píše:
Uživatel je onlinelolla. jones
Kecalka 145 příspěvků dnes v 14:50Me ceskej prumer neba.je proste malej
Ani český pravopis nebude pro Vás asi to pravé, naštěstí hranice jsou otevřené pro každého.
@lolla.jones píše:s gramatikouu a ceskym jazykem fakt nemam problem
pisu hovorove ty drndo
![]()
![]()
![]()
![]()
tak hlavně, že je doma spokojenost, manžel neni tuzemské výroby?
Za anonym umi psat kazdej.
spis predpokladam ze ty asi doma nebudes moc pokojena co?
a kdyz je tema diskuze velikost penisu tak asi chapu s cim nejsi spokojena:)
@lolla.jones píše:
Za anonym umi psat kazdej.spis predpokladam ze ty asi doma nebudes moc pokojena co?
a kdyz je tema diskuze velikost penisu tak asi chapu s cim nejsi spokojena:)
pokojená? - já nekojím, jen byl dotaz, jestli máš doma čecha nebo ne, aby jsme když tak věděli, kde hledat český nadprůměr, se hned nečerti
![]()
Äsi ses nikdy neprepsala pani dokonala co? ![]()
ano, muz je cech
souhlasím, já mám ted muže s menším penisem, ale v posteli i mimo postel pro mě dělá maxim, měla jsem i chlapa s hodně velkým penisem, ale to muselo být všechno o něm, takže nakonec to byla v posteli nuda, navíc frekvence taky nicmoc