Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.14 15:03
@Ivulka88 píše:
Toš a ne… :oops: To jsou pořád starosti, kdo má jak velký penis…Já si stejně myslím, že je ve finále důležitější, jaký s ním umí zahrát divadlo… 8)

souhlasím, já mám ted muže s menším penisem, ale v posteli i mimo postel pro mě dělá maxim, měla jsem i chlapa s hodně velkým penisem, ale to muselo být všechno o něm, takže nakonec to byla v posteli nuda, navíc frekvence taky nicmoc

• Citovat
  • Upravit
233
28.10.14 15:04
@lolla.jones píše:
Me ceskej prumer neba.je proste malej

Tak kolik se do tebe vejde delka x sirka dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.10.14 15:05
@Anonymní píše:
souhlasím, já mám ted muže s menším penisem, ale v posteli i mimo postel pro mě dělá maxim, měla jsem i chlapa s hodně velkým penisem, ale to muselo být všechno o něm, takže nakonec to byla v posteli nuda, navíc frekvence taky nicmoc

Mě to tak připadá nebo aspoň připadalo čím větší penis tím větší ego… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 16:22

Anonymní dnes v 11:37

pro me teda absolutne nevyhovujici. a co jsem se bavila kammaradkama tak maji stejny problem. malyho necejtime. a necejtily jsme ani pred porodem

předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu - pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás - zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic :zed:

• Citovat
  • Upravit
1977
28.10.14 16:24
@Anonymní píše:
Anonymní dnes v 11:37

pro me teda absolutne nevyhovujici. a co jsem se bavila kammaradkama tak maji stejny problem. malyho necejtime. a necejtily jsme ani pred porodem

předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu - pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás - zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pobavilo :pankac:

Příspěvek upraven 28.10.14 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 16:24

Můj má 18 a je to pro mě po dvou porodech až dost. Jsem spokojená, ale i tak při některých polohách už je to moc. Ale jinak fakt dobrý, navíc s emi líbí i vizuálně, pohmatově, takže jsem šťastná žena. Nicméně i 15 by mi stačilo, natož avizovaných 17.

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 16:30
@timeforce píše:
Tak kolik se do tebe vejde delka x sirka dekuji

tak nemelrila jsem ale jelikoz jsem jich uz videla vicero tak muzu rict ze je to teda dost nadprumer c mam doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 16:31

Předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu – pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás – zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic :zed:

nn nemluvila jsem o fotce.17 je ok. u me jde spise o prumer :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.14 16:32

Uživatel je onlinelolla. jones
Kecalka 145 příspěvků dnes v 14:50

Ani český pravopis nebude pro Vás asi to pravé, naštěstí hranice jsou otevřené pro každého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.14 16:36
@Anonymní píše:nn nemluvila jsem o fotce.17 je ok. u me jde spise o prumer :nevim:

vždyť právě, na fotce je taky 17 nechápu

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 16:40
@Anonymní píše:
Uživatel je onlinelolla. jones
Kecalka 145 příspěvků dnes v 14:50

Ani český pravopis nebude pro Vás asi to pravé, naštěstí hranice jsou otevřené pro každého.
:P s gramatikouu a ceskym jazykem fakt nemam problem :palec: pisu hovorove ty drndo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 16:44
@lolla.jones píše: :P s gramatikouu a ceskym jazykem fakt nemam problem :palec: pisu hovorove ty drndo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak hlavně, že je doma spokojenost, manžel neni tuzemské výroby?

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 16:47

Za anonym umi psat kazdej. :mavam: spis predpokladam ze ty asi doma nebudes moc pokojena co? :lol: a kdyz je tema diskuze velikost penisu tak asi chapu s cim nejsi spokojena:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 16:53
@lolla.jones píše:
Za anonym umi psat kazdej. :mavam: spis predpokladam ze ty asi doma nebudes moc pokojena co? :lol: a kdyz je tema diskuze velikost penisu tak asi chapu s cim nejsi spokojena:)

8o pokojená? - já nekojím, jen byl dotaz, jestli máš doma čecha nebo ne, aby jsme když tak věděli, kde hledat český nadprůměr, se hned nečerti :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 16:55

Äsi ses nikdy neprepsala pani dokonala co? :roll:
ano, muz je cech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie