Vícegenerační bydlení. Co byste v takové situaci udělali vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
31.8.25 22:37
@Dahlia0409 píše: Více

Rika ti neco rovnopravnost? Ja povazuju dnes rizeni za jednu se zakl. dovednosti, a ten kdo ridit neumi ci nechce, je pro me, jakiby neumel do 100 napocitat. Vyjimkou jsou ti se zdrav duvody, ktere je omlouvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
31.8.25 22:40
@stinga píše: Více

Baracek nema a dlouho mit ani nebude a kdovi jestli vubec nekdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
31.8.25 22:41
@Ahep píše: Více

Ok, díky za lichotku :lol: Řidičák neberu jako základní lidskou dovednost, nebo potrebu :pankac: Je to dobrovolne, ne nutne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
31.8.25 22:58
@JenniferLawrence píše: Více

Pokud chces zit v Brne a neplatit dardu v najmu, tak ti radila tva kamoska dobre - prodat garsonku a tyto penize pouzit jako akontaci anebo garsonku neprodavat a rucit s ni u hypa. Ale pozor: byt bude jen tvuj a hypo taky jen na tebe. Tohle je pro tebe cesta, jak relativne brzy ty muzes prijit k vl. nemovitosti.
A toho pseudochlapa, ktery uz ted rika, co vse delat nebude a ktery ti uz ted leze na nervy, posli co nejdr.do obehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.9.25 01:18

Tento mlady muz nehleda zenu, s niz zacne novy zivot, zalozeny na vzajemne lasce a respektu, predpokladajici spoustu kompromisu.

On potrebuje chybejici dilek do jiz existujici skladacky - takze musi mit urcity tvar i velikost.

Jiste, ze jeho rodina je mila a pratelska, kdo by nebyl - tak perspektivni nevestu, jako jsi ty, uz jiste nenajdou. Za podminek, ktere pozaduji, by se meli zajet poohlednout na Filipiny ci do Thajska.

Zaznelo to tu mnohokrat - nestehuj se, ani na zkousku. Jestli chce zjistit, jak vam to klape, ma moznost ve tve garsonce. V opacnem pripade - neslap si po stesti a najdi si muze misto teto atrapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
1.9.25 04:50

@Capretta
Naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.25 06:24
@dedrichov píše: Více

Majetek mu přepíší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24523
1.9.25 06:59

To jsem si taky myslela. I jsem si myslela, že rodina manžela je lepší než moje. Růžové brýle…trvej aspoň na vlastním vchodu. Ideálně z druhé strany domu. Udělejte si vlastní posezení na zahradě. Ideálně zahradu rozdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 07:13

Dívej - aspoň víš, do čeho jdeš…pokud tedy do toho půjdeš.
U mě to tenkrát udělali „na tajnacku“, že barák mu darovala matka velice promyšleně před sňatkem, já se to dozvěděla úplně náhodou jen tak mezi řečí, že se o tom bavili pak na nějaké oslavě…
Jedině naivita a růžové brýle tě omlouvají, nic jiného.
Kdyby mě někdo řekl, jak to bude za 15, 20 let - koukala bych na něho jak na marťana a nevěřila ani slovo…

• Citovat
  • Upravit
7709
1.9.25 07:24

I kdyby mu darovala matka barák po svatbě, stejně by byl jen jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
1.9.25 07:27

A když ty řekneš, že to máš stejně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.9.25 08:04
@Ahep píše: Více

Psala, ze si umi uklidit pokojicek a ob tyden umyje koupelnu. :mrgreen:

Snad se ta holcina rozhodne spravne a neuvrta se do neceho takoveho. Je mlada, ma svuj byt, vystudovana ucitelka, praci najde vsude. Ja na jejim miste bych si uzila ten zacatek svobodneho, samostatneho zivota. Ma k tomu v podstate vsechno. Ve svem byte, do prace, nekam za zabavou, s nekym randit… Nechapu, ze chce tohle zahodit a uvrtat se do ciziho baraku k cizim seniorum s chlapem, ktery se podle popisu jevi jako nesamostatne, pohodlne telatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
1.9.25 08:07

@JenniferLawrence přítel je mamánek a vícegenerační bydlení nebude fungovat. Už jen to, že jsi jeho první přítelkyně, nepřistoupí na kompromisy a odmítá vlastní bydlení…Budeš mít na hrbu vše. Jeho, prarodiče, případně Vaše dítě. Nebudeš smět o ničem rozhodovat, zvát si své návštěvy a budeš muset být pořád vděčná. Taky nebude žádné soukromí…až budeš na rodičovské dovolené, budeš pod dozorem a zcela pod vlivem jeho rodiny. Ještě, že máš ten byt a měla bys kam utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 08:35
@AjaF píše: Více

To je vlastně pravda…záleží jak a kdo je napsaný v katastru…

• Citovat
  • Upravit
21703
1.9.25 09:26

Aha. A smim polozit lidove sprostou otazku „co za to ocekavaji?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie