Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
15.2.11 12:47
Angua píše:
ilcipina26 píše: :nevim: ale s Adminkou jsem teda také spokojená..... :nevim: možná ví proč to dělá :nevim: Nic ve zlém :lol:

Opravdu? :think: Taky nic ve zlém, ale přijde mi, že když se má něco vyřešit, tak všeci to chápou, jak to má být, jenom adminka ne (viz. např. diskuze o záložkách na profilu v souvislosti s anonymy) - nic ve zlém, ale přijde mi mírně mimo :oops: :nevim:

Chce to naučit se porozumět psanému textu a umět se vyjádřit. Nemůžu jako admin napsat mažu uživatele a myslet tím, že mažu jeho příspěvky - nebo co tím teda vlastně myslela (pokud ji ještě nevymaže nebo ten účet nevisí ještě nějakou dobu nějak v paměti). Od admina očekávám prostě něco víc :nevim:

To jsem si asi dala :mrgreen: Ale tu náhradní přezdívku už mám :wink:

no s tou přezdívkou je GUTT nápad :lol: :lol: :kytka: :lol: já to neřežím jsou horší věci na světě né???? co by se měli řešit???třeba taková politika !!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 12:48
ilcipina26 píše:
Angua píše:
ilcipina26 píše: :nevim: ale s Adminkou jsem teda také spokojená..... :nevim: možná ví proč to dělá :nevim: Nic ve zlém :lol:

Opravdu? :think: Taky nic ve zlém, ale přijde mi, že když se má něco vyřešit, tak všeci to chápou, jak to má být, jenom adminka ne (viz. např. diskuze o záložkách na profilu v souvislosti s anonymy) - nic ve zlém, ale přijde mi mírně mimo :oops: :nevim:

Chce to naučit se porozumět psanému textu a umět se vyjádřit. Nemůžu jako admin napsat mažu uživatele a myslet tím, že mažu jeho příspěvky - nebo co tím teda vlastně myslela (pokud ji ještě nevymaže nebo ten účet nevisí ještě nějakou dobu nějak v paměti). Od admina očekávám prostě něco víc :nevim:

To jsem si asi dala :mrgreen: Ale tu náhradní přezdívku už mám :wink:
no s tou přezdívkou je GUTT nápad :lol: :lol: :kytka: :lol: já to neřežím jsou horší věci na světě né???? co by se měli řešit???třeba taková politika !!!:mrgreen:
omluva za chyby :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040

anqua - já náhradní profil nemám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
lemaz píše:
Tak jsem si to přečetla znovu:

"*Také děkujeme za účast. Diskusi zamykám, uživatelku mažu – a ostatní prosím, aby neztrácely čas s podobnými provokacemi.

Pěkný den,

adminka Tereza

Administrátor/ka diskuse eMimino.cz* .{color: olive}"

a pohcopila bych to opět stejně. jako že maže celý profil.
Tak buď si sedím na vedení, nebo já už nevím.

Já topochopila stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.2.11 12:50
lemaz píše:
ilcipina26 píše:
no a na konec poplach co :think: :-D
Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.

LEMAZ,za co se omlouvas?Vzdyt je to v diskuzi napsane adminem jasne…UZIVATELKU MAZU,ja to pochopila uplne stejne jako ty!

Jinak proti Livince nic nemam,je jina nez ostatni,ale kdo neni?

• Citovat
  • Upravit
3040
15.2.11 12:51
Neprihlasena Jaruna píše:
lemaz píše:
ilcipina26 píše:
Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.

LEMAZ,za co se omlouvas?Vzdyt je to v diskuzi napsane adminem jasne…UZIVATELKU MAZU,ja to pochopila uplne stejne jako ty!

Jinak proti Livince nic nemam,je jina nez ostatni,ale kdo neni?

Protože jí nesmazali a já si myslela, že ano. Nešlo mi najet na její profil. teď už to jde. Tak proto se omlouvám, protože jsem vytvořila diskusi o NIČEM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 12:52
lemaz píše:
anqua - já náhradní profil nemám :cry:

Tak si zařídíš potom :mrgreen:

Ilcipina26 - když mně to dráždí, když se nemůžu inteligentně domluvit s jediným člověkem, u kterého bych to na tomto serveru a priori předpokládala - adminem :nevim: Ale máš pravdu, že důležitější věci jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 12:54

Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.

Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.

Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“ :wink:

Pěkný den,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 12:56
admin píše: Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.

Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.

Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“ :wink:

Pěkný den,

adminka Tereza

A můžu se zeptat, proč jsi teda napsala, že uživatelku mažeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.2.11 12:57
lemaz píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
lemaz píše:
ilcipina26 píše:

Jinak proti Livince nic nemam,je jina nez ostatni,ale kdo neni?
Protože jí nesmazali a já si myslela, že ano. Nešlo mi najet na její profil. teď už to jde. Tak proto se omlouvám, protože jsem vytvořila diskusi o NIČEM.

To ano,ale treba me nenapadlo se podivat primo na jeji profil,proste jsem to pochopila stejne jako ty,tak jsi zalozila diskuzi,na tom neni nic spatneho preci :wink: .

• Citovat
  • Upravit
3040
15.2.11 12:59

terezko - děkuji za vysvětlení. Jen, prosím, příště nepiš, že někoho mažeš. Oni to někteří troubové (viz třeba já :mrgreen: ) můžou pochopit tak, že je opravdu mažeš.
A teď mě napadá - proč si to tam vlastně psala, že jí mažeš, když jí nemažeš?

Si asi fakt sedím na vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
15.2.11 13:01
Angua píše:
lemaz píše:
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznou :mrgreen: Kde bych potom drbala?
Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda :mrgreen:

Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresu :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 13:01

no já bych se ani nedvila kdyby tu vyházeli za chvíli půl osazenstva … mi přijde že by se emimi mělo stát místem klidu, míru, kde uživatelky budou psát jen ťu ťu ňu ňu odpovědi, nebudou odporovat a pod … jen aby to nekazilo tvář emiminu. Což z mého pohledu teda kazí … protože jsem člověk a emoce mám, a počítám s tím, že mi někdo odpoví něco co se mi nelíbí, dotkne se mě to, urazí mě to, ale nedělám z toho dráma … v reálném životě je to stejné … proč bych to tu nemohla ostřeji prodiskutovat že … viz diskuze o psu 8-) … o tom je to diskuze ne??

nu nic, snad livinku ještě potkám :))

• Citovat
  • Upravit
3040
15.2.11 13:03
Anteaa píše:
Angua píše:
lemaz píše:
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznou :mrgreen: Kde bych potom drbala?
Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda :mrgreen:
Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresu :think: :wink:

Tak my jich máme 5. Pak budu muset holt k sousedům. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 13:04
lemaz píše:
terezko - děkuji za vysvětlení. Jen, prosím, příště nepiš, že někoho mažeš. Oni to někteří troubové (viz třeba já :mrgreen: ) můžou pochopit tak, že je opravdu mažeš.
A teď mě napadá - proč si to tam vlastně psala, že jí mažeš, když jí nemažeš?Si asi fakt sedím na vedení.

Sme se aspon pobavili né :-)
nic ve zlém hoky pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová