Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
4.10.19 15:29
@admin píše:
Dobrý den,

jak jste si mnohé a mnozí už všimli, před chvílí jsme nasadili pár úprav. Z těch nejdůležitějších je to nové podbarvení příspěvků a opravili jsme nefunkční nastavování velkého a malého písma v příspěvku.

V podbarvení tedy nejde o významný nebo nevýznamný obsah, ale pouze o větší přehlednost a příjemnější čtení.

Krásné páteční odpoledne všem :kytka:
Josefina

tohle už vypadá líp a já děkuju za opravu rozložení sloupečků diskuze u Opery :palec:

Teď by to chtělo ještě vrátit „očíčko“ do sloupečku s novými příspěvky a diskuzemi

• Citovat
  • Upravit
26337
4.10.19 15:36

Bílé citace v podbarvených příspěvcích jsou super, to palec nahoru.

jen bych podbarvila všechny příspěvky… ta bílá ještě pořád bije do očí. Navíc mám teď s každým podbarveným příspěvkem pocit, že jde o příspěvek, který oživuje starou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
4.10.19 15:36

Já na kompu očičko mám… sice malinké, ale mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.19 15:49
@neumisa píše:
Já na kompu očičko mám… sice malinké, ale mám.

já ho tam mám, pokud si rozkliknu záložku diksuze/nové příspěvky. Ale když jsem třeba tady v diskuzi a jenom koukám na ten sloupeček napravo, tak tam očíčko chybí :-(

• Citovat
  • Upravit
26337
4.10.19 15:50
@lucenka píše:
já ho tam mám, pokud si rozkliknu záložku diksuze/nové příspěvky. Ale když jsem třeba tady v diskuzi a jenom koukám na ten sloupeček napravo, tak tam očíčko chybí :-(

jo tak… já tam mám tak velkou reklamu, že ani doprava nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.19 15:54
@neumisa píše:
jo tak… já tam mám tak velkou reklamu, že ani doprava nekoukám.

já tam mám adblock, takže reklamu nevidím :jazyk: a teda nevidím ani očíčko, takže mi ten sloupeček je celkem k ničemu :roll:

• Citovat
  • Upravit
6759
4.10.19 16:30
@lucenka píše:
já ho tam mám, pokud si rozkliknu záložku diksuze/nové příspěvky. Ale když jsem třeba tady v diskuzi a jenom koukám na ten sloupeček napravo, tak tam očíčko chybí :-(

Tam ale podle mě očíčko nikdy nebylo. Právě jen po rozkliknutí seznamu nových příspěvků nebo diskusí, ale v pravém sloupci při běžící diskusi nebylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.19 16:39
@IvaB píše:
Tam ale podle mě očíčko nikdy nebylo. Právě jen po rozkliknutí seznamu nových příspěvků nebo diskusí, ale v pravém sloupci při běžící diskusi nebylo. :think:

asi máš pravdu… nevím, proč jse msi myslela, že tam bylo. Ale hodilo by se mi tam :D

• Citovat
  • Upravit
105
4.10.19 17:05

@admin
Taky bych dala podbarvení do všech příspěvků, třeba některé světlejší a některé tmavší, pokud chcete rozlišit, aby to nesplývalo. Anebo u těch bílých příspěvků mít citace šedé? :think: A palec nahoru, je to o hodně lepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
4.10.19 17:19

@alibear Šedé - a tmavější, všechny příspěvky (jak tu kdekdo píše) a citace bílé, tak bych to brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.10.19 17:34
;)
@aiwwa píše:
to by ses divila, kolik sem chodí lidí co to berou vážně. Viz diskuze „vidíte taky ducha“ „jak se pozná zlomenina“ apod. :mrgreen:
já bych si klidně zaplatila za placenou verzi, ale bez reklam a s normálním vzhledem

Amatéři mají taky placenou verzi :pankac: ale dle mě je to cesta, kterou se postupně ubírá čím dál víc médií, naposled třeba mateřská idnes :mrgreen: tak třeba i tady se dočkáme revoluce. Problém je, že tento trh už je trochu obsazen, částečně placené diskuzáky bez reklamy, bez všemožných trolů už dnes existují. Ale bylo by zajímavé, jestli by se to tady ujalo. Třeba by to přispělo i ke kultivovanosti diskuzí a nemusely bysme denně vidět témata typu „vidíte tam ducha“ nebo „kolikrát týdně máte sex“. :think:

• Citovat
  • Upravit
117142
4.10.19 17:40

@Mango_Lassi přesně tak, část placená, část neplacená. Kdyby měl člověk chuť si přečíst nějaké troly, tak by si jen odskočil vedle. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.10.19 17:57
@aiwwa píše:
@Mango_Lassi přesně tak, část placená, část neplacená. Kdyby měl člověk chuť si přečíst nějaké troly, tak by si jen odskočil vedle. :P

Klidně bych nechala ty sekce propojený, ale těm zdarma bych urizla práva. Třeba by mohli zakládat jen 10 diskuzí do roka nebo mít omezený počet příspěvků,, to by si pak každý rozmyslel, jestli to stojí za to. Platící by mohli nechat skrýt příspěvky od určitých uživatelek :mrgreen: Získané prachy od platících by mohly jít na lepší správu diskuzí, aby se nekecalo OT, aby se nehádalo… Ale to je asi utopie, neboť trolling a hádky je to, z čeho to tu žije. Takže můžeme snít dál :P

Příspěvek upraven 04.10.19 v 18:01

• Citovat
  • Upravit
19388
4.10.19 18:01

@Mango_Lassi prosím tě, vždyť by tě to tady nebavilo, tak nemachruj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
4.10.19 18:14

Prajem pekný podvečer,

diskusiu poctivo čítame. Za všetky konštruktívne pripomienky ďakujeme - postupne ich preberáme a zvažujeme. Budeme sa to snažiť ešte vylepšiť. :srdce:

Niektorí ste sa sťažovali na náhľad príspevkov. Ten sme pôvodne zrušili, no po zvážení ho budeme vracať naspäť. Vaše pripomienky si naozaj berieme k srdcu a je pre nás dôležité, aby ste sa tu cítili príjemne. :kytka:

Očičko vo výpise diskusií a príspevkov nezmizlo, no návrh, aby sa vrátilo do stĺpca na boku som posunula vyššie, rovnako ako podfarbenie všetkých príspevkov.
O priebehu všetkých zmien Vás budeme postupne informovať. ;)

Prajem pekný zvyšok dňa,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová