Za co vás vyhodil komisař v autoškole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
17.8.17 23:18
@Janli píše:
AHA! Tak v tom případě bych použila hlášku, že jsi jezdila takovým suprovým fárem, že se nutně musíš projet JEŠTĚ JEDNOU! A za ty prachy to faaaakt stojí!

To už je lepší :palec: :lol: Akorát nevím, jestli je octávka super fáro :mrgreen: :lol: Leda, že bych si při parkování někde u marketu udělala s komisařem selfie, u nějakýho super fára :lol: Pochybuju, že tam bude Lamborginy :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
18.8.17 00:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
18.8.17 00:19

Me za nic, ale kamaradka se jaksi zapomnela a vjela na prejezd ktery nesvitil asi sedmdesatkou. :D A jinak co vim tak treba za dlouhe parkovani do garaze, a pak klasika - nezapnuti pasu pred zacatkem jízdy, nedani prednosti z prava atd.

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
18.8.17 07:17

Tak mě vyhodil za to, že když jsem vjížděla do křižovatky tvaru T tak mi na levé straně stálo zaparkované auto, no a jelikož jsem přes něj neviděla tak jsem si do té křižovatky trochu popjela a zrovna mi jelo auto po té hlavní a muselo mě objet čumák auta a komisař řekl „konec zkoušky, omezila jste nebo narušila řidiče na hlavní“ tak a bylo to :mrgreen: za 14 dní jsem jela opravky a měla jsem toho samého a řekl mi " no posledně jsem byl trochu přísnější a o té křižovatky jste opravdu nemohla vidět, tak si objeďte tady náměstí a dobrý…" :mrgreen: takže mě vyhodil, ale buď mu pak něco řekl učitel AŠ a nebo sám pak uznal, že mě vyhodil opravdu za prkotinu.

• Citovat
  • Upravit
4248
18.8.17 07:49

@barrbucha tak ja toho mam vic. Poprve me vyhodil kdyz jsem jela na krizovatce a byli tam blbe zaparkovany auta, tak jsem si vic najela a vjela jsem casti auta do druhyho pruhu-podotykam ze tam nic nejelo, ale pry mohlo.Po druhy me nechal odjet celou pul hodinu, mela jsem uplne dobrej pocit a na konci mi rekl, ze u jednoho kruhace jsem blbe zastavila a stala jsem zadnima kolama na prechodu pro chodce.To se ozvala i instruktorka, ale setrel ji ze proste nikdy nesmis stat na pqechodu. U tretiho pokusu uz jsem myslela ze budu zvracet jen jsem ho videla, to mi rekl, ze zadnej prestupek, ale ze si mysli ze jsem nejista.Na poctvrty jsem to konecne udelala a myslela jsem ze budu slavit 7 dni a 7 noci v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
18.8.17 08:32

@Ivana 85 tak to bych ho asi v tom autě lištila :mrgreen: zmetek jeden :mrgreen: ale tak asi ses mu líbila no :P

• Citovat
  • Upravit
24281
18.8.17 09:09
@Borůvka1990 píše:
Právě toho se bojím. Že udělám maličkost, která mě rozhodí a pak už se to bude jenom bortit. Instruktor říkal, že jestli udělám pitomost, ať to svedu na něj, že on mě to tak učil :lol: Prostě si z toho dělá legraci, je veselá kopa :lol:
Dovedu si představit, jak jsi se cítila, děs… :? ;)

To přehrávání otáčení hlavy mi taky říkal instruktor, přiznám se, že jsem hrála „jak hérečka“ :mrgreen:, na blinkry si dávej opravdu pozor. Přiznám se, že jsem celá běsná, když se přede mě nasouká auto, které nedá blinkr. A bohužel mám pocit, že poslední dobou je to dost častý, to si pak říkám, zda do těch aut ty blinkry vůbec dávají :roll:

A za mě ještě bych doporučila vyloženě okatě zkontrolovat a nastavit zrcátka i kdyby seděly, i když to nepředpokládám (že by seděly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.8.17 09:10

Mě vyhodil taky za blbost-měla jsem už být v odbočovacím pruhu, ale nestihla jsem to, tak jsem přejela čumákem už přes plnou čáru. Pak mi učitel AŠ říkal, že to byla technicky nejlepší jízda, ale na začátku jsem prý prohodila, když jsme se střídali s kolegou, že taková krátká jízda a on mě pak nechal jezdit cca půl hodiny (v tom stresu mi to ale tak nepřišlo) a poslední křižovatka rozhodla. Na opravkách jsem jela pak taky jen jednu ulici, byl to ten stejný komisař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24281
18.8.17 09:15

@Borůvka1990 jinak u nás se tenkrát tradovalo, že jakmile vám šáhne instruktor na volant, máte smůlu. Měla jsem jet určitou silnicí, kde zastavili popeláři. Já jsem zastavila a čekala až odjedou, instruktor to nevydržel, zmáčkl mi klakson a řekl mě, ať je objedu. Trochu mě to vykolejilo, ale bylo vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.8.17 09:21

Já měl jízdy v pořádku, ale po dojetí mi dal ještě otázku z údržby a tu jsem nevěděl, tak mě poslal zaplatit 200,–Kč a následně na opakování. Když jsem po zaplacení dorazil, bylo mi oznámeno, že jsem to už udělal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.8.17 09:41

Kolegyni vyrazili za couvání do křižovatky (opuštěné Téčko na kraji města), komisaři jí řekl, ať jede do leva a když najížděla do křižovatky, řekl „pardon, chtěl jsem říct doprava, jeďte doprava“…no a bylo to.

Mě chtěl nachytat při parkování. Nechal mě zajet na parkoviště, zacouvat do parkovacího místa. Což se mi povedlo na poprvé. A pak že mám vyjet zpátky na silnici…tam to byl chyták, protože zpátky se vrátit nešlo..jednosměrka. Nechala bych se nachytat, kdyby dva dny předtím se mnou instruktor většinu těchto jobovek neprojel a neupozornil :lol:

Hlavně hlídat třicítky, při rozhlížení se opravdu přehánět a hlavou velice výrazně otáčet, ohlídat si zákazy vjezdu, zastavení… Já byla taky strašně nervozní, holku a kluka co jeli přede mnou, vyhodil. Prý „musí“ vždycky někoho vyhodit, tak jsem si říkala, že své už si splnil a mě by mohl nechat být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.8.17 09:45

Teda ty chytáky mi přijdou nefér. To pak vlastně nejde udělat správně, buď se poruší předpisy, nebo příkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.17 09:46

Přejela jsem plnou čáru v připojovacím pruhu. Jinými slovy, zařadila jsem se moc brzy.
Napodruhé jsem měla jiného a už jsem to dala.

EDIT: Jinak dodám, že jsem měla opravdu hrozně fajn komisaře. Dělala jsem řidičák v Brně. Ten první mi říkal, že ho to hrozně mrzí, že jízda byla velmi dobrá a že kdybych to udělala před koncem, tak zavře obě oči, takhle ale bohužel. Ten druhý byl od pohledu hrozně přísný, ale jen od pohledu. Chtěl tedy, na rozdíl od prvního, rozjezd do kopce s ručkou, což bylo velmi vtipné, protože mě to v autoškole nikdo neučil. No, byla to komedie. Na první zelenou jsem se nebyla schopna rozjet. Až na druhou a mám dodneška pocit, že mi spojku podržel instruktor. Jinak bych tam možná byla ještě dneska. Pak mi po vystoupení řekl, že se mám naučit s tou ručkou rozjížděť, že se mi to někdy může hodit. :mrgreen: Nepoužívám to dodnes. První chtěl podélné i příčné parkování, druhý chtěl jen příčné a to až u magistrátu při dojetí. Já mám na autoškolu i zkoušky obecně dobré vzpomínky.

Příspěvek upraven 18.08.17 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
18.8.17 09:49

Nedala jsem dolu ruční brzdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
18.8.17 09:52

Aktuálně neteř, zkouškou prošla až na potřetí, poprvé nedala přednost na kruháči, podruhé úplně nezastavila na stopce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová