Za co vás vyhodil komisař v autoškole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
18.8.17 22:01
@Janli píše:
Jo, to máš pravdu holka. Když jsem začínala před dvaceti lety jezdit a nebyly peníze na slušný auto, dojížděla jsem starý vraky, který mi někdo z milosti daroval. Taky jsem si na nich uměla skoro všechno opravit a vozila půlku náhradního motoru v kufru pro případ poruchy na cestě. Dneska musím jet do servisu i kvůli výměně baterie, protože k jejímu vytáhnutí z auta je potřeba demontovat půl karoserie. Sice ještě z nostalgie vozím v kufru nářadí, ale už je mi většinou k prdu. Zato mám na klíčích číslo na odtahovku. To kdyby mi praskla žárovka :mrgreen:.
:lol: :lol: zas na druhou stranu, jak často měníš baterii…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
18.8.17 22:08

Dělala jsem na malém městě a naprosto v pohodě. Zkusil na mě třeba to, že mám jet po hlavní - byla doleva, ne rovně. Pak rozjíždějí se na stopce do kopce. Měla jsem už papíry na motorku a skvělého učitele - myslím tím mýho taťku (i v autoškole byl fajn). Komisař bych v pohodě. Akorát celou cestu chcrchlal, to mi vadilo :roll: :mrgreen:
Ale v bližším větším městě vyhazovali za každou pitomost a říkalo se, že každého 1-2× vyhodí, aby nabrali peníze na dalších zkouškách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
18.8.17 22:15
@Borůvka1990 píše:
Konkrétní přestupky-jaké?

Mě zatáh kamsi do sídliště a tam já dement několikrát za sebou nedala přednost zprava…Napodruhý jsem udělala, i když jsem se rozjížděla na trojku (Oktávka to se skotačením schroustala :P ) To bylo už ale kdysi v r. 1999…Testy jsem udělala ale napoprvý. Měla jsem docela štěstí na otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
18.8.17 22:17

@Aries6 ségra mě kdysi rozesmála, když si prej dělala řidičák, její učitel byl takovej starší dědek, kterej vždycky, když začal z ní bejt nervózní, tak se začal potit a začal nehorázně smrdět:) Tak si vždy musel zapálit cígo, aby to přetlouk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.8.17 23:02

@matkabagristy Však já se taky nejdřív rozhlídnu, jestli mám na koho hrát blbou blondýnu :mrgreen:. Jenže na pustejch a prázdnejch okreskách se musím většinou spolehnout na vlastní síly a navíc v širokým okolí jsem známá postava a nesežerou mi to :mrgreen:.

@Nimie píše: :lol: :lol: zas na druhou stranu, jak často měníš baterii…

Na můj vkus často. Co jsem na mateřské, jezdím s autem tak dvakrát týdně a jen pár kilometrů. V zimě se to nestíhá dobíjet a mám ji vycucanou celkem často. U Fiesty jsem ji vyndala z auta a v garáži nechala dobít. Z C-maxu ji nevyndám a zatím jsem nenašla ani způsob, jak tam ty dobíjecí kabely narvat :think:.

• Citovat
  • Upravit
32028
18.8.17 23:40
@Janli píše:
@matkabagristy Však já se taky nejdřív rozhlídnu, jestli mám na koho hrát blbou blondýnu :mrgreen:. Jenže na pustejch a prázdnejch okreskách se musím většinou spolehnout na vlastní síly a navíc v širokým okolí jsem známá postava a nesežerou mi to :mrgreen:.Na můj vkus často. Co jsem na mateřské, jezdím s autem tak dvakrát týdně a jen pár kilometrů. V zimě se to nestíhá dobíjet a mám ji vycucanou celkem často. U Fiesty jsem ji vyndala z auta a v garáži nechala dobít. Z C-maxu ji nevyndám a zatím jsem nenašla ani způsob, jak tam ty dobíjecí kabely narvat :think:.

Tyjo, baterku kvůli dobíjení jsem vyndavala asi jen když nebyla možnost sehnat nikde v garáži zásuvku :) kam s kabelama bys měla mít normálně v manuálu ne? Novější auta na to většinou mají vyvedené čudlíky pod kapotou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.8.17 08:17
@Black Cat píše:
To je naivní představa. Na ruční brzdu to jede vcelku normálně… osobně před lety vyzkoušeno… :mrgreen: :lol:

Já se v autoškole taky párkrát rozjížděla se zataženou ručkou a auto se ani nehlo. Strašně jsem se divila, že se nemůžu odlepit od silnice. :mrgreen: Moje auto se zase s ručkou normálně rozjede, až po chvíli začne ječet. Už se mi to ale nestává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.8.17 08:57
@Fima píše:
Já se v autoškole taky párkrát rozjížděla se zataženou ručkou a auto se ani nehlo. Strašně jsem se divila, že se nemůžu odlepit od silnice. :mrgreen: Moje auto se zase s ručkou normálně rozjede, až po chvíli začne ječet. Už se mi to ale nestává. :mrgreen:

Mě trvalo pět minut, než jsem zjistila, co mi bliká za kontrolku. Instruktor z toho měl pr.del, mě ručka nenapadla, pač to jelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
19.8.17 09:17

Mě komisař nechal zajet na náměstí kde měl kancl ( šel si tam hodit nějaké věci), nechal mě zastavit asi tři minuty si povídal s chlapem z autoškoly, odešel a potom mi řekl abych si couvl a zaparkoval. Já to udělal a ten zmetek mě poslal na invalidy. Jenže ta cedule byla nad náma a já na ni už nemohl vidět. kdyby mi to řekl hned když jsme kolem značky jeli, tak tam nikdy nezajedu. Si prostě potřeboval něco dokázat, odškrtnou že našel někoho neschopného… V autoškole jsem se potom domluvil že s tímto debilem už jet nechci a napsali mi druhé zkoušky když jezdil druhý komisař a naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
19.8.17 09:41
@Black Cat píše:
Mě to jelo normálně. Ty jo… skoro kilometr, než jsem si toho všimla… :zed: :oops: :mrgreen: Naštěstí se tomu nic nestalo…
Jinak fakt nechápu, proč v dnešní době při zatažení ruční brzdy to auto při rozjezdu třebas nepípá… Jsou ti vývojáři nějak pozadu tssss! Vždyť je to jen o elektronice, sebrala bych jim prémie! :mrgreen:

Mě to pořád chcípalo, vůbec jsem se nerozjela. Je to 22 let zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.8.17 12:57
@Luska píše:
Mě to pořád chcípalo, vůbec jsem se nerozjela. Je to 22 let zpátky.

Jak je to možný? 8o Zrovna rozjezd mi přijde to jednodušší, nenechat se nachytat už horší… :think: Jinak mě občas chcípal benzíňák, proto půjdu na konečnou s dieslem. Být nervózní v benzíňáku, tak mi to během zkoušky chcípne při každým rozjezdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.17 13:29

Ještě doporučuji pouštět chodce na přechodu. Uvidíš, jak se k přechodu někdo blíží a už zastav. Ale ne jako můj spolubojovník v autoškole, který zastavil chodcům u přechodu…bohužel však na semaforech a měl zrovna zelenou. Prostě měl zafixováno, že chodci mají přednost, chudák.

A přednost zprava tam, kde nejsou značky. Na to celkem řidiči zapomínají. I ti zkušení. Takže když mám někde přednost já, stejně se ujišťuji, že ten, který mi přednost má dát, o tom ví taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.8.17 14:55

Já udělala na první pokus, ale holčina co dělala se mnou, skončila dřív než začala. Sedla za volant, nepřipoutala se, rozjela, nechal ji ujet dva metry a vyhodil jí od volantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.8.17 16:19
@Jitulinaja píše:
Já udělala na první pokus, ale holčina co dělala se mnou, skončila dřív než začala. Sedla za volant, nepřipoutala se, rozjela, nechal ji ujet dva metry a vyhodil jí od volantu.

Chudák… Měla nervy a zaplatila. Kdyby se mohl člověk předtím vož. rat, aby mu to bylo jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.8.17 18:58

@Nimie Čudlíky jsem ještě nehledala :mrgreen:. Problém je, že s autem parkuju před domem, garáž si zabrala hlava rodiny. Takže buď vyndám baterku a do garáže ji odnesu nebo si tam odtlačím auto :mrgreen:. Hádej čemu dávám přednost :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová