Závidím a trápím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
6.12.18 21:50
@EvulinkaB18 píše:
Co Seznamka??.....nerikej, že ani tam by se ti nepostestilo, clovek tomu stesti musi jit obcas naproti…

No..seznamky jsou někdy ošemetné, nevíš, na koho narazíš…já tam třeba před 12 lety narazila na manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ne..opatrnost je na místě..aby to nebyl nějakej „ouchyl“, to je jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.12.18 21:53

Na kamarádku se vybodni. V její kůži by jsi být nechtěla a rozhodně neházej flintu do žita. V dnešní době může mít díky IVF dítě i žena, která nemá vlastní vajíčka. Vždyť máš klíďo osm let čas ;) . A jestli tě to uklidní, já otěhotněla a porodila zdravé dítě v 38letech, kdy už jsem měla být podle lékařů v nastartovaném předčasném přechodu a neplodná. Nesmutni, bude líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
9045
6.12.18 22:07

Kašli na ní, je to blbka. Taky takovou kamarádku mám, na dítě jsem čekala dva a půl roku, ona mi celou tu dobu hustila do hlavy jen svoje těhotenství a později svoje dítě, o čemkoli jiném se odmítala bavit. Ještě měla řeči, jak je to s dítětem náročný a jak si můžu užívat. No v mojí tehdejší situaci na nakopnutí. Za chvíli rodím a za celé těhotenství jsem jí viděla dvakrát na začátku, jinak se mi vyhýbá. Nějak nevydýchala, že už nejsem v té podřadné pozici. U té tvojí kamarádky bych to viděla podobně, má pocit že má navrch a vyžívá se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.12.18 22:24
@Serpentini píše:
Kašli na ní, je to blbka. Taky takovou kamarádku mám, na dítě jsem čekala dva a půl roku, ona mi celou tu dobu hustila do hlavy jen svoje těhotenství a později svoje dítě, o čemkoli jiném se odmítala bavit. Ještě měla řeči, jak je to s dítětem náročný a jak si můžu užívat. No v mojí tehdejší situaci na nakopnutí. Za chvíli rodím a za celé těhotenství jsem jí viděla dvakrát na začátku, jinak se mi vyhýbá. Nějak nevydýchala, že už nejsem v té podřadné pozici. U té tvojí kamarádky bych to viděla podobně, má pocit že má navrch a vyžívá se v tom.

Já u takto se chovajících osob degraduji jejich označení z „kamarádka“ na „známá“. Blbé řeči od kamarádky bolí, ale od známé už tak ne. A hned je mi líp :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
6.12.18 22:26

taky mam takovou kamosku. pred par dny mi poslala video kde jeji dite mluvi (prumerne)…pritom sama vi, ze uz rok a pul behame s nemluvicim synkem po doktorech…porad dokola. trpime. nevime co bude, nevime jaka diagnoza se z toho vyklube. proc to nemuze poslat jine kamaradce? nebo to dat na socialni site…proc to posila zrovna me? :zed: manzel ji chtel volat jestli si mysli, ze je to vhodne. ja vubec nevedela co ji na to napsat.
zakladatelko, drzim palce at brzy potkas toho praveho a splnu se ti vsechna prani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
6.12.18 22:26

Podle me je na tom kamaradka podobne jako ty a taky touzi po miminku stejne tak moc jako ty…jen ji v tom nechej s takovym chlapem. Kazdej svyho stesti strujcem. Je s nim jen ze zoufalstvi ze jiny chlap na obzoru neni. Vykasli se na ni a hled si najit nekoho normalniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9045
6.12.18 22:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.18 22:32
@Anonymní píše:
Ahooj, jsem v situaci, kdy je mi 34, jsem uz dva roky sama a proste nejak se nedaří sehnat chlapa.

Ale co hlavne, moje kamaradky všechny maji deti, tehotni apod.

Deti miluju, rada hlídám atd.

Bohuzel to vypadá, ze v důsledku nejake autoporuchy u me zacina predcasna menopauza :zed:

No, ale co me nejak dostalo na dno- jedna moje kamaradka se chce vrátit k chlapovi, kterej je podle me magor, kdysi ji zkopal psa!
Jenze ona, aby nebyla sama, tak se do nej znovu zabouchla… A vrchol je, ze spolu spali asi pred mesicem, chraneny sex teda, ale ona mi psala, ze je ji nejak spatne, ze snad není v tom! A uz mu hned volala, ze snad nemaji teda miminko, prislo mi to uplne na hlavu…

Ale co me mrzi, ze o tom mluvi furt jako stylem - joo, tak ja budu asi těhotné a ty chudaku :palec:

A nebo když jsem si posteskla, tak mi jeste rekne: ti ho budu pujcovat

Za prve mi prijde na hlavu po jednom dni nevolnosti uz pomalu kupovat kocarek, za druhy, ze sama vi, ze je ten kluk magor, ale najednou ji to nevadi a za třetí mi prijde, ze nema vubec empatii, nejak me to dneska dostalo :zed:

tak popichování zoufalky, která obnovuje vztah s násilníkem a navíc riskuje těhotenství, by tě nemělo rozházet. Sama snad víš, která z vás je tady chudák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.18 22:53
@Anonymní píše:
Ahooj, jsem v situaci, kdy je mi 34, jsem uz dva roky sama a proste nejak se nedaří sehnat chlapa.

Ale co hlavne, moje kamaradky všechny maji deti, tehotni apod.

Deti miluju, rada hlídám atd.

Bohuzel to vypadá, ze v důsledku nejake autoporuchy u me zacina predcasna menopauza :zed:

No, ale co me nejak dostalo na dno- jedna moje kamaradka se chce vrátit k chlapovi, kterej je podle me magor, kdysi ji zkopal psa!
Jenze ona, aby nebyla sama, tak se do nej znovu zabouchla… A vrchol je, ze spolu spali asi pred mesicem, chraneny sex teda, ale ona mi psala, ze je ji nejak spatne, ze snad není v tom! A uz mu hned volala, ze snad nemaji teda miminko, prislo mi to uplne na hlavu…

Ale co me mrzi, ze o tom mluvi furt jako stylem - joo, tak ja budu asi těhotné a ty chudaku :palec:

A nebo když jsem si posteskla, tak mi jeste rekne: ti ho budu pujcovat

Za prve mi prijde na hlavu po jednom dni nevolnosti uz pomalu kupovat kocarek, za druhy, ze sama vi, ze je ten kluk magor, ale najednou ji to nevadi a za třetí mi prijde, ze nema vubec empatii, nejak me to dneska dostalo :zed:

Ale to víš že jí to vadí, ale myslí si, že když bude tvrdit opak tak si toho nevšimneš a samozřejmě tajně doufá, že ho změní. Takže za dalších 5 let bude brečet na rameni pro změnu ona tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 22:59

Díky moc vsem za podporu, vazim si toho!!!!

Me taky pripada sileny, ze nektery lidi jsou snad jako citove úplně dementni :pocitac:

Jako rikat pred bezdetnou furt dokola jeee ja jsem asi tehotna vis…

Nebo teda posilat video s mluvicim dite
nekomu, kdo.resi.aktualne problem s deckem je teda neskutecny! Ja nevim do jaky miry je to schvalnost a do.jake.miry. Demence

• Citovat
  • Upravit
34473
6.12.18 23:01
@Anonymní píše:

Me taky pripada sileny, ze nektery lidi jsou snad jako citove úplně dementni :pocitac:

nekomu, kdo.resi.aktualne problem s deckem je teda neskutecny! Ja nevim do jaky miry je to schvalnost a do.jake.miry. Demence

Tak zase záleží na tom, jestli ta kamarádka ví, že tě to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.12.18 23:15

Nedavno jsem potkala 43 letou prvorodicku, manzela poznala ve 41. Jak vidis i to je mozne. Jeste menopauzu nemas tak neztracej nadeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.12.18 09:59
@Anonymní píše:

Tak úplná kamarádka to asi není, když nemá špetku empatie k tvé situaci - jestli ovšem ví, jak moc tě to trápí. Máš ještě nějaký čas a neztrácela bych ho s kámoškou, ale aktivním hledáním nějakého slušného chlapa. Dej se dohromady zdravotně (kamarádka měla to samé co ty a dnes je máma) a nešil, že někdo kolem otěhotněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.12.18 13:23

Nemáme sice ten stejný problém, rodinu čekáme, ale bavila jsem se s manželem o tom, cco by bylo, kdybychom mohli mít jen jedno dítě - oba chceme 2, zatím, v budoucnu, až budeme mít o nějakou tu místnost navíc, tak uvidíme, první věta, která z jeho strany padla - tak si druhé adoptujeme.
Můžete si adoptovat úplné mrně, se kterým si zažiješ snad úplně vše, krom porodu - to bych snad i viděla jako takovou malinkou výhodu, jasně, nebude to vaše biologické, ale není to jedno ? Nemusí vás zajímat to, co je z vašich genů, ale to, co vychováte, bude vám to ťapat po bytě, říkat mami, tati a dá vám to vnoučata a to může i adopčátko, však v dětských domovech je jich hodně :)
A co víš, třeba za pět, osm let si už budete užívat rodičovství, ty se zklidníš, tělo se dá trošku dohromady a pak přijde i druhé, vaše společné :)
Jinak zkuste respektovat, zvlášt jestli je to jejich první, že to budou řešit pořád. S tím se musíte smířit, myslím, že jen málokterý pár by se tomuto vyhnul, ale zas můžete pak prcka hlídat, naučíte se na něm něco k výchově, ona adopce taky není nijak extra rychlá, pak, kdybyste s tím už trošku uměli, v očích sociálky to taky udělá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.12.18 15:21
@Overlook píše:
To je blb :roll:

Korunovanej blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek