Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
22.2.11 15:50
j.pampeliska píše:
asha píše:
j.pampeliska píše:
Manzel chodi domu bud kolem 17. nebo 18. hodiny /jeden tyden tak druhy tak/. Klukovi je 9 mesicu, vetsinou si s nim pohraje, chvili po 18. hodine manzel koupe. Pak useda k pocitaci a hraje do 24-2 hod. Nekdy mezitim jde jeste se psem.
O vikendu se snazi prckovi venovat, ale stejne u toho pocitace sedi celkem dost.
A od jara do podzimu kdyz neni u PC tak je na rybach :-?
Jsem radsi ze nechodi do kazdy den na „jedno“ nebo za zenskyma.
Ale rozhodne to nejsou prorodinne konicky :evil:
Tak ted nevim, jestli te dobre chapu…ten tvuj dela do IT, nebo si jen doma hraje na PC? :-)
Dela do IT. A pak hraje WOW a rano se rozciluje ze malo spal. Ze by vyslovene doma pracoval to se stava vyjimecne.

No aspon vis, ze ma cas na hrani… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 15:54

lowel a na kolik dovča vyšla, plánovala jsem taky něco takového, dominikánskáý rep. atd. ale nevím, příští týden asi rodím takže letos ne, ale v budoucnu bych ráda vypadla někam dál než do řecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK

Tak to teda koukám, že mám ještě nějakýho moc slušnýho ajťáka :) :) - doma pracuje jen když opravdu v práci něco nestíhá nebo hoří termín (a to není naštěstí tak často), jinak doma nepracuje :srdce: - ale odejde do práce v 7 ráno a přijde z práce v 19h večer, malou vidí jak jí ukládám do postýlky, to mě na tom štve víc, než že by přišel domů a znovu zasedl k PC.

• Citovat
  • Upravit
20777

Tak můj pan programátor ráno odjede vlakem do práce, cestou si v noťase čte zprávy, večer jede zpátky, ve vlaku to samé. Přijede domů a než servíruju večeři, zapne „velký počítač“, před něj si postaví noťase a zatímco si do něj stahuje články, aby měl ve vlaku co číst, hledá na velkém cosi jiného. Mezitím se teda zvládá najíst, případně něco dalšího, trošku pohrát a poňuchňat s dětma. Ale hyr se u nás nehrajou. Jinak TV taky nevedem. Co chcem vidět, na to koukáme na PC.
Jinak jakožto matfyzák informatik chce vše definovat přesně a vůbec je to občas docela vtipné :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
22.2.11 15:57

Hlásím se do klubu :mrgreen: Můj manžel teda není jenom vyslovený ajťák on je ještě k tomu manažer konzultantů a konzultant, takže je věčně někde na služebkách, poradách, pohovorech s uchazečema o práci a tak .. :roll:
Pevnou pracovní dobu teda nemá .. do práce chodí poslední dobou, ale docela brzo - i kolem osmé ráno :lol: no a vrací se tak kolem čtvrté páté ..
Příjde domů, bezmyšlenkovitě zapíná televizi - což absolutně nechápu!!! prostě to má jako kulisu .. no a k tomu si samozřejmě zapne komp :mrgreen: :pocitac: a většinou tam zase řeší něco z práce … navíc mu stále zvoní telefon a volá někdo z firmy nebo zákazníci … do toho se nějak záhadně stačí i svléknout - stylem, každá část, jinde po bytě, že :evil: a gestama naznačí, že má hladeček :mrgreen: :cert: grrrr
S počítačem pro mě to mám taky jako většina ITmanželek .. dokud jsem ho měla pod kontrolou sama, jel sice pomalu, ale jel .. teď mi tam nainstaloval Linuxy, miliony programů, dostala jsem nějaký minikomp nebo co to je .. ale je to „fakt super“ jak pravil :-) no brát mu to nebudu že ;-)
Ale je to moje zlatíčko! :srdce: za nic bych ho nevyměnila a fakt lepší, když doma pracuje nebo je věčně v práci, než kdyby chodil po hospodách a tak, že :wink:

• Citovat
  • Upravit
1648
22.2.11 15:59

jo a fungující rodina s Ajtý mimozemšťanem už skoro 17 let, ale někdy bych ho kopla ne, že ne dinosaura jednoho :twisted: .
Holky co to je mluvit se s tím nedá, něcop po tom chtít se nedá, svěřit děti se tomu nedají, mozkem je to věčně mimo sebe a mluví to takovým divným jazykem vždy a všude? Ten můj dinosaurus si tahá ten blbej noťas už i do porodnice, u porodu asistoval taky s noťasem na klíně a cosi řešil, doufám, že ne opět u dalšího porodu ve čtvrtek jinak mu osobně půjdu překousat kabel :evil: bolesti nebolesti i klidně s kapajdou v ruce. Jak vidíte ještě na tom možná nejste nejhůř, jen věkem se to zhoršuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 16:00

Holky a kdyz jim takhle sverite dite, je vse ok?

Muj se ted nedavno vyznamenal :lol: vzal starsi na plaz autem, bylo po desti a dost mokro. Mala porad divne tapkala a on na ni koukal a rikal si proc chodi jako dementik, po 500 metrech,kdyz videl,ze si furt kouka na nohy, ho napadlo si dceru prohlidnout a zjistil,ze nema jednu botu :mrgreen: :zed: chudak mala,mela uplne mokrou puncosku,ale uspesne tapkala dal :hug: bota samozrejme byla v aute,pac nejvetsi zabava dcery je si boty sundavat v autosedacce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.2.11 16:03
jizvíková píše:
Lenczii píše:
jizvíková píše:
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......
Taky programátor :-) Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz :mrgreen: a televizi máme taky pouze přes počítač, ale moc ji nesledujeme…

u nás se při koukání na tv krmí děti a surfuje po netu, ted ma novy mobil s dotykovou obrazovcickou tak jede i na tom..
je to linuxak, vsude mame tucnaky.....

vzdalene pripojeni jede kz prace domu, takze kouka v praci pres pc na deti, jak si hraji v pokoji…

JJ, mobil taky jedině s dotykovým displejem a s Androidem, vydrží si s ním hrát celý den :-D A co se tučňáků týče - jednou jsem od něj dostala velkého nafukovacího Tuxe jako dárek :mrgreen: a Windows je u nás sprosté slovo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
22.2.11 16:03

Dříve u PC sedával a programoval často do rána,ale co máme chlapečka dost polevil.Teď vstává ráno hooodně brzy a jede do práce,aby byl rozumně doma a malého si užil.
Ale vyjímkou jsou samozřejmě nárazovky, dělá i pro jednu SŠ,kde má nejvíc práce přes prázdniny,takže poslední dovolenou u moře strávil programováním a my samy na pláži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 16:06

ahoj Jizvi, já už jsem 41 tt ve čtvrtek jdu na vyvolání, vyvolávali 2× tabletou a nic, tak jsem dnes doma na revers a pak nástup buď se rozběhne s kapačkou oxytocinu, nebo CS :nevim: , takže já teda dovča v karibiku určitě, letos ano, za odměnu :mrgreen: . Pro nás dva a dvě holky to vyšlo na 46 tisíc i s letem, puboška už se bohužel musela platit ančí tehdy ještě ne, kupuju vždycky last minute, nebo prostě náhoda, ale obrň si nervy, první týden byl teda očistec, závislák se budil každou hoďku a nechápal, že když je i mobil vybitej, tak asi těžko v něm něco vykouká, na druhou stranu si ale jedině takto odpočinul, poradil mi to kamarád psycholog, manžel už se dostával totiž do stavu vyhoření a to ti mimozemšťani mívají po několika letech vlastní závislosti. takže holky jedině tak na ně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.2.11 16:07
Lowel píše:
jo a fungující rodina s Ajtý mimozemšťanem už skoro 17 let, ale někdy bych ho kopla ne, že ne dinosaura jednoho :twisted: .
Holky co to je mluvit se s tím nedá, něcop po tom chtít se nedá, svěřit děti se tomu nedají, mozkem je to věčně mimo sebe a mluví to takovým divným jazykem vždy a všude? Ten můj dinosaurus si tahá ten blbej noťas už i do porodnice, u porodu asistoval taky s noťasem na klíně a cosi řešil, doufám, že ne opět u dalšího porodu ve čtvrtek jinak mu osobně půjdu překousat kabel :evil: bolesti nebolesti i klidně s kapajdou v ruce. Jak vidíte ještě na tom možná nejste nejhůř, jen věkem se to zhoršuje

Tak ten můj mi při porodu z noťase pouštěl jen písničky na mou vlastní žádost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 16:07
Gretchen píše:
jizvíková píše:
Lenczii píše:
jizvíková píše:
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......
Taky programátor :-) Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz :mrgreen: a televizi máme taky pouze přes počítač, ale moc ji nesledujeme…

u nás se při koukání na tv krmí děti a surfuje po netu, ted ma novy mobil s dotykovou obrazovcickou tak jede i na tom..
je to linuxak, vsude mame tucnaky.....

vzdalene pripojeni jede kz prace domu, takze kouka v praci pres pc na deti, jak si hraji v pokoji…
JJ, mobil taky jedině s dotykovým displejem a s Androidem, vydrží si s ním hrát celý den :-D A co se tučňáků týče - jednou jsem od něj dostala velkého nafukovacího Tuxe jako dárek :mrgreen: a Windows je u nás sprosté slovo :-D

tuxe mam na spodarech… androida vlastnime taky, wind se rika fujnousy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.2.11 16:08

j.pampeliska WOW hrajeme taky… každý večer, nejdřív dělá něco do práce a chvíli na to už hraje. No a s tím PC to mám stejné, on má notebook za 50tisíc, pořád na něm něco vylepšuje a já mám deset let starý počítač pořád rozbitý a nikdo mi to nezpraví, kovářova kobyla:-(

O malýho se občas stará to jo, už byli i spolu celé dopoledne sami, sice byl Davídek špinavej až na hlavě a v bytě spoušť, ale přežil to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
22.2.11 16:08

Hlásím se k Vám IT manželky :mavam: Jeeee… v dosti větách jsem se úplně viděla :lol: . Můj dělá sice z domova, ale PC jede od ráno do večera nebo spíš i do noci a když není na PC tak jede na Aphone. Ale raději jak sedí u Pc vydělává korunky a brouzdá si po těch svých kravinkách než, aby mi vysedával v hospě a tak podobně :cert: **
Mirri:** To sundavání botiček v autě si umím živě představit a taťka se asi musel divit, když to zjistil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 16:09
Lowel píše:
ahoj Jizvi, já už jsem 41 tt ve čtvrtek jdu na vyvolání, vyvolávali 2× tabletou a nic, tak jsem dnes doma na revers a pak nástup buď se rozběhne s kapačkou oxytocinu, nebo CS :nevim: , takže já teda dovča v karibiku určitě, letos ano, za odměnu :mrgreen: . Pro nás dva a dvě holky to vyšlo na 46 tisíc i s letem, puboška už se bohužel musela platit ančí tehdy ještě ne, kupuju vždycky last minute, nebo prostě náhoda, ale obrň si nervy, první týden byl teda očistec, závislák se budil každou hoďku a nechápal, že když je i mobil vybitej, tak asi těžko v něm něco vykouká, na druhou stranu si ale jedině takto odpočinul, poradil mi to kamarád psycholog, manžel už se dostával totiž do stavu vyhoření a to ti mimozemšťani mívají po několika letech vlastní závislosti. takže holky jedině tak na ně :palec:

super cena,to je pres nemeckou cestovku??

no u me se rozhoduji zda cisare ci ne, ale vzhledem k bolesti jizvy po lonskem cisari, doufam, ze me tlacit nenechaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí