Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
22.2.11 17:24

tak ja si v klidu dopíjim kafíčko a čekám, kdy se rozrazí dveře a začne na mě hulákat ať se laskavě šoupnu na svojí polovinu, že potřebuje dát pc do svýho kotvení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no magor, taková pohoda tu zatím je :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.2.11 17:25

Hojky holky, tak ja se s dovolenim pridam… Ten muj je taky Linuxak… takze vsude tucnaci a loga Ubuntu, obleceni ubuntu, vsude CD s Linux verzema LTS atd atd…
Ja jsem taky Linuxacka… takze si rozumime :palec:
Jinak teda ten muj je jeste k tomu - vystudovanej elektrikar, a truhlar (pouze praxe) plus ted IT prace… takze - vsechno vi, vsechno spravi, se vsim si poradi.. :mrgreen:

Sef je Linuxak (muj nej.kamos a kmotr), ma svoji firmu, takze propaduje jen Linux, a chce odbourat uplne windows ze sveta… Napriklad - tady v Hradci si otevrel pobocku, net kavarnu, a after bar - Bar without Windows :lol: :palec:

Takze co vam budu povidat, tucnak kam se podivam, notes kam se podivam, elektricky vecicky kam se podivam, do toho vsude dratky, rozebrany PC a mobily.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 17:26

Mirii-Dohledám ti zítra, mám to někde napsané, jak destinaci tak i na majitele jsou to němci a umí i anglicky :wink: , teď musím jít dodělat večeři, jinak budou holky vrčet hlady :mavam:
xreni to nemáš pravýho IT, nebo je nižší šarže ne? Ti nahoooře to jsou ti praví exoti a nenechají se kolkrát ani zastoupit, neb jsou nenahraditelní :roll: no po 3 týdnech v karibiku nahraditelný byl, jen náhrada jaksi chudák kolabovala, neb nebyla na takový nápor zvyklá :mrgreen: , prý nahradit jo, ale tak na týden, už to víckrát nechce, náhradník jeden a tak se na tu židli těšil 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.2.11 17:28

je super tema .. manzel pracuje z domu takze rano otvori oci, sadne ku kompu a odide od neho ked ide spat :-DDDD
niktora ste pisali o linuxakovi , to je presne, cierna obrazovka, prikazova riadka, doma mame vlastni server koli filmom
obcas sa nam tu hromadia pocitace od zakosov (v malom trojizbovom byte na chodbe ) :-DDDked ho upozornim tak uprace, sameho ho to nenapadne, ale zas o malu sa vie postarat, prebali, nakrmit, okupat.. pohoda.. tym ze je doma tak s nou obcas komunikuje popri praci. :-))
ale zas nemozem ho v tom nechat sameho, tiez som ajtak, ale skor robim weby takze nie az taky maniak ;-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.2.11 17:29

Lowell: Kdyby si byla tak hodná, prosím pošli mi ten odkaz na ubytování taky. Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.11 17:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u nás bude dnes klid dlouho, drahý dorazi až poooooozdě večer :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: to mě teda pěkně sejří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 18:31

u nas se chodi domu pozde bezne …
deti se hrabou v kabelech porad
nejoblibenejsi hracka je klavesnice…

ja mam doma vyvojare programatora, takze se bez nej opravdu v praci neobejdou, protoze ty systemy sam navrhuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.2.11 18:42
jizvíková píše:
nejoblibenejsi hracka je klavesnice…ja mam doma vyvojare programatora, takze se bez nej opravdu v praci neobejdou, protoze ty systemy sam navrhuje :lol:

Ahoj, můj je taky programátor vývojář, takže pracovní doba prakticky nepřetržitá.
Normálně bývá týden na druhém konci republiky a týden dělá z domu, ale teď mají jakýsi projekt dodělávat, takže už 4. měsíc je doma jen o víkendech. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
22.2.11 18:45

Tak ja se asi k vam taky hlasim… mam partnera programatora atd… v praci notas, a doma take. Do prace odjizdi v 9, a vraci se jak kdy - nekdy 17, nekdy 20. Po prijezdu vetsinou chce „hamu“ a potom zase pousti notase. V kvetnu se nam narodi prvni mimco, tak jsem zvedava jak to bude doma vypadat. Doufam ze se bude snazit a bude chodit domu drive a bude s prckem pomahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 18:45
Iduska píše:
jizvíková píše:
nejoblibenejsi hracka je klavesnice…ja mam doma vyvojare programatora, takze se bez nej opravdu v praci neobejdou, protoze ty systemy sam navrhuje :lol:
Ahoj, můj je taky programátor vývojář, takže pracovní doba prakticky nepřetržitá.
Normálně bývá týden na druhém konci republiky a týden dělá z domu, ale teď mají jakýsi projekt dodělávat, takže už 4. měsíc je doma jen o víkendech. :(

nejradi mam kdyz ho volaji o vikendu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.2.11 18:50

Kdyby jenom o víkendu, klidně volají v deset v jedenáct večer, že něco nejede, takže to musí pořešit, sice nemusí nikam jezdit, ale i tak mě to někdy docela štve. Někam máme naplánováno jet, když je doma, k doktorovi, na výlet, nakoupit a pravidelně vyjíždíme minimálně o půl hodiny později než jsme plánovali, protože se objeví něco co musí vyřešit hned.
Holt to holky s těma našima ijťákama máme těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 19:13

no a to jak za nim chodi vsichni z okoli aby jim opravil pc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.2.11 19:21

Jéé, to jsem se zasmála. Taky mám jeden takový exemplář doma. Ráno vstane, uvaří si kafe a s hrnkem odchází do kanclu, kde stráví celej den na notebooku. Programuje, čte si zprávy nebo paří WOWko. Nutno podotknout, že já mám vlastní notebook a vypadá to u mě stejně :lol:
Ba ne, taky se starám o prcka, samozřejmě. Po narození druhého asi počítač uklízím do skříně. Drahý je vystudovaný elektrikář, a obecně je šikovnej tak nějak na všechno. Díky němu mám super telefon s obrovským dotykáčem a další vymoženosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.2.11 19:34

Holky,
tak stráááášně důležitý projekt dodělává snad pořád a pokaždé se dozvím, že to vlastně nejde a že se to posunuje blabal. Nemůže si vzít ani dovolenou jak je strašně nepostradatelný. To už většinou chytnu šílený záchvat a řvu, že mě to nezajímá :roll:
Dovolenou ani neznám, stejně dělá nakonec z domu. A volání v jakoukoliv hodinu nebo den znám též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
22.2.11 19:43

Tak ja se taky pridavam :-) Chodi to u nas podobne jako u vsech ostatnich. Manzel prijde z prace okamzite zapne notak, bezne u nas bezi tri naraz. Zapne si internetovy radio na plny pecky (muzika je po pocitacich a me jeho treti nejvetsi vasen:-), do toho zacne hulakat dite a muz mi zacne davat nekterou z prednasek. Nejcasteji jak zanedbavam aktualizace na svym kompu nebo jak ten zlej Bill Gates od Microsoftu podrazi nohy jeho milovanym Applum. Pak obvykle vezme sroubovak a ujme se opravy nekteryho z notaku, do kteryho dite nalilo vodu a u toho brbla, ze uz to dela naposledy a ze si tyhle vydobytky moderni doby vubec nezaslouzime :-))))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky