Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
23.2.11 09:35

Zdravím, díky emimi „zpravodaji jsem zjistila že existujete a tak mi to nedá :wink: Mám doma "Ajťáka“ s červeným diplomem 8-) Do práce chodí v 5ráno(jj to není překlep :roll: ) a domů dorazí v 18hod večer. Po návratu z práce letí pustit PC krs aukro aby mu něco neuniklo, pak sní večeři a v 20h přečte klukům pohádku. Jelikož většinou dřepím pak u PC já, tak jde čučet na telku a uléháme cca v 23hod :zed:
O víkendu je z něho ale skvělý táta a úžasný manžel.Krom vaření a utírání pokaděné dcery zvládne doma všechno a hodně mě pomáhá. Uvědomuje si že tři děti a obr dům se neobstará sám tak se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.2.11 09:39

koukám kolik je tu známých tváří :wink: :mavam: a že je to všude dost podobný to mě těší :hug: občas mám fakt pocit že je můj muž exot 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
23.2.11 09:41
Nemáme stejného manžela? :-D U nás je to podobné. Ale když řeknu, že je něco potřeba, tak jde a udělá to, obstará nákupy apod. I když na nákup musí mít přesný seznam. Aby koupil něco sám od sebe, to se stane zřídka :mrgreen: [citace
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.2.11 09:50

Ad vstavani - muj vstava v 6 rano, do prace jde na 7 a domu chodi tak v 16h…
Prijde domu, umeje se, naji se, zapne PC a pracuje i doma… sice u toho napul pari nejaky hry, ale pracuje :roll:

Njn, dela online nonstop support .. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.2.11 09:56
MarketaJ píše:
jizvíková píše:
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......
Až na ten počet počítačů je to obdobný :lol: . Už jsem si zvykla, akorát o víkendu se perem o počítač, protože dcera nám odepsala noťas. A my se poznali ještě na škole, to měl času ještě relativně dost. Já se divím, že jsme vůbec stihli mít ty dvě děti :mrgreen:.

Jo my taky na skole. A prvniho jsme na skole jeste stihli zadelat. Jak se k nam dostaly dve dalsi deti taky moc nechapu. Nebo vlastne chapu, prostredni byla v predodjezdovy euforii (prace na dva tri roky v zahranici) a posledni na cestach tamtez. A vlastne ani prvni nevznikl v CR. My zustat trcet v CR, tak snad ani deti nemame 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.2.11 10:49

Holky tak ted me asi ukamenujete :mrgreen: dokud jsme teda zili v Praze,tak to u nas bylo desny, prescasy furt,neplaceny..proste des. Od rana do vecera v praci.
Tady na nasem ostruvku chodi manza do prace na 8 a odchazi vetsinou v 16 :dance: , kdyz je teda treba,tak zustava samo dyl, ruzne konference po tel.apod… Vikendy volne a obcas nejaky nasazeni kdy je na telefonu a pripadne se pripoji do prace…pokud mu nekdo zavola,tak i to ma placene :lol: ,takze samo ze volaji hooodne malo :lol:

Ale jinak u pc je porad, ted ho tedy zapina uz jen az uspime holky,pac se to s nema moc neda.....o vikendu bezi pc porad a manzelmje u nej kazdou chvilicku. Vsechny plany mu sdeluji postupne pres tyden,pac sok naraz moc nefunguje a je kolem nej 150 kecu :lol:

Jo a k tomu Linuxu a Ubuntu :zed: to je u nas novinka- prechod z windows na ubuntu- boze jak ja jej nenavidim :zed: manza jasa a vychvaluje a mame neustale hadky,pac me prijde ze vse tam je uplne na hovno :pocitac:
Podezrivam manzu ze si v nem libuje prave proto,ze me tim vytaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.2.11 10:50

Asho tak uz je mi jasne proc je u vas to ctvrte prte porad nejiste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.2.11 11:11

Mirii to je presne ono! Ta Praha je proste blbakov. V Italii to bylo v klidu, chodil domu UZ po 7, takze jsme dali jeste i nejaky to hriste a restauraci, tam se zije hlavne vecer. A samy vylety, prescasy zadny. A plat vyssi.

Na Linux si zvyknes, my na nej najeli uz hodne davno, Windows v podstate neznam, i kdyz mam na PC oba systemy. Kdyz jsem s nima delat musela, nechapala jsem, jak to nekdo vubec zvladne a nezblazni se :mrgreen: Porad neco nefunguje, pada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.11 11:35

Taky mám raději i sama Linux. Přijde mi lepší a navíc žádné viry :-).
To co trošku závidím je to, jak Vám chlapi vaří, uklízejí a nakupují. To u nás bohužel není :-(.
Ale zase tolik mi to nevadí, když se dí u PC v pracovně a vytváří nějaký softwate, je to lepší než by byl v hospodě a nebo za ženskýma. Horší je to s tím, že s dětma na výlety po Brně a okolí jezdím jen já , nebo já a babička.
Na dovolené jsme nebyli nikdy( tedy až na svat.cestu do Luhačovic) před 17 lety) . Jezdíme jen ke tchýni na Valašsko, ale tam má tolik lidí nějaké "problémy s noťasy a PC… že manža celý den a noc celý víkend opravuje všem co jde. Jasně že je to ze známosti zadara :-).
Ale jinak je hodnej manžel, má mě rád i děti… ale raději se neptám, na jakém místě v pořadí je PC . MMCH, taky má 2 monitory + jeden noťas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.2.11 12:30
peta h píše:
Jenom perlička, taky u vás dneska večer nefunguje WOW?:-) ,ten můj „ajťáček“ se může vzteknout, ale už prý stahuje jinou hru:-))))

No můj byl vždycky naštvaný, že to pořád nefunguje, že šel na „ofiko“ sice za to měsíčně platí ale zas nechodí do hospody ani nijak moc neutrácí takže to má místo toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.2.11 12:54

Tak u nás je ten den taky totálně rozhozený. Přesně jak píšeš v noci chodí spát ve 3−4 a vstává v 11. Já ty dopoledne ale už nedávám, já musím vařit,starat se o syna a manžel spí..to mě někdy fakt tečou nervy.
Jsme taky z Brna a manžel myslím Linux zvládá,ale nevím,jak je to s programováním..to bude asi horší.
Jak staré máte děti? Já furt přemýšlím,jestli zvládnu dvě,nebo zůstaneme u jednoho rošťáka…tak nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.2.11 13:02
xmamka píše:
Tak u nás je ten den taky totálně rozhozený. Přesně jak píšeš v noci chodí spát ve 3−4 a vstává v 11. Já ty dopoledne ale už nedávám, já musím vařit,starat se o syna a manžel spí..to mě někdy fakt tečou nervy.
Jsme taky z Brna a manžel myslím Linux zvládá,ale nevím,jak je to s programováním..to bude asi horší.
Jak staré máte děti? Já furt přemýšlím,jestli zvládnu dvě,nebo zůstaneme u jednoho rošťáka…tak nevím :-?

Ja jsem sama skoro furt, babicky mame daleko, takze jako by nebyly, a mame tri. Jasne, ze to zvladnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.11 13:47

Určitě to zvládneš :-) děti jsou radost :-).
Mě nejvíc štve, že manžel i o víkendu vstává pomalu když děti jdou k obědu. Rozhozený rytmus - biorytmus.
Ale když jeho ta práce baví :-)
Je tu ještě některá žena ajťáka z Brna ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.2.11 13:50

My jsme původně kousek od Brna, ale teď žijeme v Praze.
A dvě děti se dají vzládnout, mám dvojčata 14m :-D a jsem na ně pořád sama. Babičky nikde, jiní příbuzní nikde a kamarádky bezdětné a ty se mi vyhýbají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
23.2.11 14:03

k tym dvom detom , to som zvedava ako to bude, na prvej kontrole v pondelok mi doktorka povedala ze mozno nie je miminko na ceste jedno ale dve .. tak som zvedava ako by sme zvladli tri :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí