Život s Arabem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
4.10.18 13:35

Jejich snem je dostat se do Evropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.18 13:35

@Russet Tak to je samozřejmostí. Svatbu a děti zatím neplánovat. Kdyby náhodou na to přišla řeč, nějak mu vysvětlím, že jsem na rodinu ještě mladá, ale znáte to, aby si neřekl, že s nín nechci mít rodinu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.10.18 13:37

@Anuleeee No a o co ti teda jde?Proč si s ním?Když víš,že jednou bude konec,protože rodinu s ním neplánuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.18 13:38

@Marcam Je to tak, ale na jednu stranu je i chápu. V těchto zemích jsou hrozný podmínky pro život. To je jako u nás, spoustu Čechů mizí do Německa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.10.18 13:38
@Anuleeee píše:
@Russet Tak to je samozřejmostí. Svatbu a děti zatím neplánovat. Kdyby náhodou na to přišla řeč, nějak mu vysvětlím, že jsem na rodinu ještě mladá, ale znáte to, aby si neřekl, že s nín nechci mít rodinu atd.

Rozhodně tam ženy rodí dřív než tady, takže ti tvoje „výmluva“ nebude nic platná. Ale znáte se teprve rok. Takže není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.18 13:39

@Marcam Rodinu s ním samozřejmě plánuji, ale prijde mi to brzo, ani ne po roce známosti ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.10.18 13:40
@Anuleeee píše:
@Marcam Je to tak, ale na jednu stranu je i chápu. V těchto zemích jsou hrozný podmínky pro život. To je jako u nás, spoustu Čechů mizí do Německa

Těžší určitě. Ale když přijde sem, taky nemá na růžích ustláno jako každý jiný cizinec. Já jsem tady doma spokojená a jinam bych nešla. Všude je chleba o dvou kůrkách a holuby nelítají sami do pusy

Příspěvek upraven 04.10.18 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

@Russet docela dlouhá doba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44

@Russet přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.10.18 13:41

@Anuleeee myslíš,že je to opravdu ten pravý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.10.18 13:42
@Marcam píše:
@Russet docela dlouhá doba :nevim:

Zná ho rok, ale kolikrát spolu skutečně byli? Psala, že dělal ve Španělsku nebo kde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.18 13:44

@Marcam To nikdo hned nepozná, zda se jedná o toho pravého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.10.18 13:49
@Anuleeee píše:
@Marcam To nikdo hned nepozná, zda se jedná o toho pravého

Já třeba měla od začátku pocit bezpečí s ním. Ale po roce jsme si dětičky a svatbu neslibovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.10.18 13:49

Já měla řeckou lásku,chtěl abych šla tam a na tom to ztroskotalo,rodině mě představil,ale myslím,že jeho rodiče ze mě nadšení nebyli,hlavně maminka na mě koukala přísně a jako na cizinku ;) Nikdy na něj nezapomenu,docela jsme si rozuměli.I když nevím,jak by dopadlo manželství…A tak jsem si vzala čecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.18 13:55

@Russet My si také nic neslibujeme, pouze o tom mluvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová