Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anuleeee píše:
@Russet My si také nic neslibujeme, pouze o tom mluvíme
My o tom ani nemluvili. Ani by mě nenapadlo ptát se, jestli chce děti. Se synovcem vycházel dobře, ale fakt jsem netoužila být ve 25 matka.
@Anuleeee píše:
@Marcam Měla bych asi nahodit téma jeho rodina , to je pravda
Ano, měla, protože poznat kdo je a jak zije jeho rodina je velmi dulezite. Může Ti to mnoho rict o nem samotnem. Z jakych je pomeru,co jeho sourozenci dělají, jací jsou rodice,to nepodcenuj. Kazdy muslim,ktery chce vazny vztah ,Te svoji rodine predstavi,pokud to jen trochu jde.
@Marcam píše:
Jejich snem je dostat se do Evropy.
Ano,to je snem,mnohdy velmi naivnim,mnohych Alziranu.
@tlustyhrosik píše:
Souhlasim s Alladina, ze by si muslimové nemeli brat nemuslimky. Do budoucna to vede to pouze k problemum ve výchově dětí. Uz tak dost, ze se jedna o kulturní rozdily a ne malé, k tomu ještě náboženské. Potom to končí pribehama, kdy chudak evropanka (ona je oběť) si vzala araba muslima a ten se choval tak a tak. Vse je posuzováno v ramci nasich standardů, kdy my si myslime, ze pouze nase vzorce chovani jsou ty spravne a nebereme v potaz ostatni rozličné kultury a nabozenstvi.
Zajímavé je to. s tim vizem, co presne ma za problem? a.kdyz jste se poznali, uz problem mel?
V podstate souhlasím. Tam, kde je jednotna vira, se obvykle nevyskytne spousta zbytečných problémů. Ano, často žena opravdu narazí na primitiva, ale rozhodně ne nutne. Dotyčný může být slusny,vychovany,inteligentni člověk, ale nakonec ten vztah může skončit spatne právě kvůli náboženství. A chyba je z obou stran
Naivni muslim,naivni Evropanka. Proto temto vztahům příliš nefandim. Pritom,kdyby si vzal muslimku,klidne i konvertitku, problém by pravděpodobně vůbec nevznikl. Lidi si to dělají sami. ![]()
@Marcam Tak jsem se už ptala. Prý má pět sourozenců, spoustu synovců, neteří, má velmi starou maminku a prý je v Alžírsku bída, tak on jediný žije mimo Alžírsko. Viděla jsem i fotografie rodiny.
@Anuleeee tak to je dobře,že ti to ukázal,já myslím,že to potěšilo i jeho
A on tu pracuje?
@eva valoi a vas se to tyka jak? tohle tema je zivot s arabem a zkusenosti. muzete sem nejake vlastni zkusenosti na toto tema pridat?
@eva valoi píše:
Nechtěla bych, aby mi něco takového dotáhly dcery domů.
Kdyz uz,tak někoho!, ne něco.
.
@Marcam Jojo, jak jinak než v Kebabu
Taky dámy, podle toho začínám vypadat, jídlo tam mám automaticky zdarma, až je mi blbý. Na tohle zvykla nejsem