Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucad77 ja uz nezmuzu nic. Kdybych se nevratila zpatky do bytu, kdyz on nesouhlasil s tim, ze je dcera se mnou pryc, ode me uz by to podle pravniku byl unos a manzel by ji mohl dostat do pece. Ted je to na soudci a pravnikach… proto to sem pisu, aby se ostatni holky, co treba jeste tapou, zda ma takovy vztah smysl, vedely, ze se muze vsechno pokazit, ikdyz se par let zda vsechno v pohode
@Filomeni píše: Více
Tak já bych se s ním asi zabila…mám velmi vzdálené předky z Kuvajtu a Rijadu ač typická moravacka…jsem hodně vznětlivý typ a dokážu jít na krev ![]()
@Wilík ja taky nejsem klidas, ale musim se krotit kvuli dceri. Jakmile jsme se hadali, plakala. Takze ted spolu vubec nemluvime a je to vlastne to nejlepsi reseni.
@Filomeni píše: Více
Tak ona to napětí stejně vnímá… držím palce at to dopadne dobře
@Filomeni To je opravdu hrozné, mrzí mě, že se tak vybarvil a doufám, že tě nakonec s dcerou nechá žít v klidu
A on je původem odkud?
Jinak můj manžel mě nikdy nenechal nic nosit. Sám i chodí na velké nákupy. V MHD vždy nejprve nechá sednout mě a i když má místo tak ho nabídne starším nebo těhotným, pomáhá ženám s kočárky, nevidomým…Ale tak třeba mu taky za 10 let budu ven nosit židličky ![]()
@lucad77 píše: Více
Jak to, že nechápeš? Tady si přečti první příspěvek a hned pochopíš, jací jsou to úžasní chlapi: https://www.emimino.cz/…ankovani/27/!
![]()
@Filomeni Přeji ti mnoho štěstí a ať jste s dcerou v pořádku a máte od něj klid.
Mohu se jen zeptat (pokud nechceš, samosřejmě odpovídat nemusíš)? Tvůj manžel je praktikující muslim - Modlí se 5× denně, nepije alkohol…? ![]()