Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,já nemám moc velkou zkušenost, ale pracovní zkušenost, kde jsem se seznámila s ředitelem arabské cestovní agentury v českých lázních a musím říct, že je to opravdu zlatý člověk. Naše známost se sice odráží trochu jiným směrem, než jsem plánovala, ale musím říct, že je výjimka všech mužů které tady zmiňujete. V Česku žije více než 15 let a proto možná nemá v sobě už tolik arabských genů, jako jiní.
Na druhou stranu je úplně jiný než čeští muži. Má jinou mentalitu a celkově, je na jiné úrovni než naší muži. U všech existuje výjimka, ano, je to člověk od člověka, ale… Tenhle můj arab je velmi vnímavý, všímavý, hodný, laskavý, milý, mohla bych jmenovat dál a dál všechny jeho vlastnosti kterými dominuje.
Vždy co jsme spolu v práci, odběhne zamnou, donese kávu nebo si se mnou povídá, naslouchá mě a já jemu, nesčetněkrát mě obdaroval jen tak nějakým dárkem.
Nejdříve to začínalo nevinně, v rámci práce jsme komunikovat museli, ale potom, nás sehráli okolnosti k sobě, kdy jsme čekali na příjem jeho klientů, kdy jejich dojezd se protáhl až na něco přes hodinu a půl, celou dobu se mnou byl na recepci, nenápadně si vyžádal moje telefonní číslo a od toho večera mi neustále píše něco krásného, co mi vždy zvedne náladu. Ten večer byl náročný a byl velmi smutný, až pláčtivý…venku se mi vrhl do náruče a plakal, svěřil se mi a já jej jen držela v náruči a hladila… ač neplánovaně, ten den jsme se prvně políbili a nemůžu na to zapomenout, jak byl něžný, nikam nespěchal, nic divokého, prostě velmi procítěné políbení, chtěla jsem, ať trvá a nepřestává to… Od té doby na sebe myslíme čím dál více… Oba jsme pracovně vytížení a vidíme se v práci, jindy to moc nevychází..i tak si každé své střetnutí velmi užíváme.. pár dnů zpět se odhodlal a pozval mě na první oficiální rande.. moc se těším..nevím, co od toho čekat nebo si slibovat, ale vím už teď, že mě jeho přítomnost velmi naplňuje..
Musím říct, že splňuje snad všechny body dokonalého muže… ať už povahou, vlastnostmi, chováním, přístupem…ale i vzhledově, dokonalý úsměv a nádherné oči… asi jsem v tom až po uši![]()
![]()
![]()
![]()
Počkej, až mu dáš. Geny má arabské do smrti. Tam jsou ženy jiné, jinak vychovávané. Proto mu imponují Evropanky. A zvlášť nanynky, co mu skočí na slzičky ![]()
A teď tu o Karkulce. ![]()
Buď je to další provokační diskuze, že které pak vznikne článek na netu… A nebo nevím.
On ví, že mu dáš… jak prosté. Arabky si berou za ženy, s místníma nandama chrápou. Tak hlavně pozor na nemoci, oni totiž mají v hlavě mezeru a ta jim umožňuje věřit, že HIV nemůžou mít, protože to Alláh nedopustí.
Měla jsem dva šéfy Araby a těch keců, jsem slyšela tuny. A to to byli vzdělaný chlapi.
@Anonymní píše:
Ahoj,já nemám moc velkou zkušenost, ale pracovní zkušenost, kde jsem se seznámila s ředitelem arabské cestovní agentury v českých lázních a musím říct, že je to opravdu zlatý člověk. Naše známost se sice odráží trochu jiným směrem, než jsem plánovala, ale musím říct, že je výjimka všech mužů které tady zmiňujete. V Česku žije více než 15 let a proto možná nemá v sobě už tolik arabských genů, jako jiní.
Na druhou stranu je úplně jiný než čeští muži. Má jinou mentalitu a celkově, je na jiné úrovni než naší muži. U všech existuje výjimka, ano, je to člověk od člověka, ale… Tenhle můj arab je velmi vnímavý, všímavý, hodný, laskavý, milý, mohla bych jmenovat dál a dál všechny jeho vlastnosti kterými dominuje.
Vždy co jsme spolu v práci, odběhne zamnou, donese kávu nebo si se mnou povídá, naslouchá mě a já jemu, nesčetněkrát mě obdaroval jen tak nějakým dárkem.
Nejdříve to začínalo nevinně, v rámci práce jsme komunikovat museli, ale potom, nás sehráli okolnosti k sobě, kdy jsme čekali na příjem jeho klientů, kdy jejich dojezd se protáhl až na něco přes hodinu a půl, celou dobu se mnou byl na recepci, nenápadně si vyžádal moje telefonní číslo a od toho večera mi neustále píše něco krásného, co mi vždy zvedne náladu. Ten večer byl náročný a byl velmi smutný, až pláčtivý…venku se mi vrhl do náruče a plakal, svěřil se mi a já jej jen držela v náruči a hladila… ač neplánovaně, ten den jsme se prvně políbili a nemůžu na to zapomenout, jak byl něžný, nikam nespěchal, nic divokého, prostě velmi procítěné políbení, chtěla jsem, ať trvá a nepřestává to… Od té doby na sebe myslíme čím dál více… Oba jsme pracovně vytížení a vidíme se v práci, jindy to moc nevychází..i tak si každé své střetnutí velmi užíváme.. pár dnů zpět se odhodlal a pozval mě na první oficiální rande.. moc se těším..nevím, co od toho čekat nebo si slibovat, ale vím už teď, že mě jeho přítomnost velmi naplňuje..
Musím říct, že splňuje snad všechny body dokonalého muže… ať už povahou, vlastnostmi, chováním, přístupem…ale i vzhledově, dokonalý úsměv a nádherné oči… asi jsem v tom až po uši![]()
![]()
![]()
![]()
Já myslela, že píšeš o pejskovi.
Musela jsem si to přečíst ještě jednou.
@alisekR totiž mají v hlavě mezeru a ta jim umožňuje věřit, že HIV nemůžou mít, protože to Alláh nedopustí."
To je nesmysl, co jsi napsala. To ti řekl muslim?
Jinak nevidím důvod, proč by to nemohl být fajn chlap.
Příspěvek upraven 14.11.21 v 08:19
@Yasmina21 píše:
@alisekR totiž mají v hlavě mezeru a ta jim umožňuje věřit, že HIV nemůžou mít, protože to Alláh nedopustí."To je nesmysl, co jsi napsala.
Jako že je fajn, že se ti chlap vypláčr na rameno? Co bude dělat, až opravdu o něco půjde? Pan ředitel…
@Russet píše:
Jako že je fajn, že se ti chlap vypláčr na rameno? Co bude dělat, až opravdu o něco půjde? Pan ředitel…
A ty víš kvůli čemu plakal? Myslíš, že chlapi nepláčou?
@Yasmina21 píše:
@alisekR totiž mají v hlavě mezeru a ta jim umožňuje věřit, že HIV nemůžou mít, protože to Alláh nedopustí."To je nesmysl, co jsi napsala. To ti řekl muslim?
Příspěvek upraven 14.11.21 v 08:19
Jo. To nám v práci tvrdil náš arabský šéf. Prej sperma nepatří do kondomu, ale do ženy. A to byli oba věkově mezi 30 a 40. Když jsme se ho ptali s lehkým úsměvem, jestli se nebojí HIV a dalších nemocí… Tak prej ne. Alláh ho ochrání.
No vůbec s námi jednali někdy opravdu zcela ujetě. Přesto, že x let před příchodem do ČR žili oba v Německu. No nebudu tajit, že jsme jim za to udělali pár zlomyslností v jídle…
Povídka do časopisu pro ženy? Bohužel slabá. Pokud ne, musíš být troll nebo úplně naivní. Arab zůstane arabem, se svými zvyky, chováním a náboženským vyznáním, které bude očekávat i od své ženy. Na tohle chování už naletělo spousta holek. Ředitel-neředitel, pořád arab se svými kořeny.
Dost odvaha zalozit takove tema tady.
Vetsina lidi co ti odpovida zadne araby nezna
ja mam arabskeho manzela uz 10 let a nemame zadne problemy a vztah je naprosto normalni a „evropsky.“. Ale obecne mezikulturni vztahy maji vetsi riziko problemu, takze klidne to s nim zkus ale prvni 2-3 roky mej oci otevrene. Dulezite je co pro nej znamena vira a klidne se ho casem zeptej na to jak si predstavuje partnerstvi ( uklid, finance apod…). Pokud si prestavuje vztah evropskeho typu a vira pro nej skoro nic neznamena tak by to klapat mohlo.
@Yasmina21 píše:
A ty víš kvůli čemu plakal? Myslíš, že chlapi nepláčou?
Pláčou. Ale né ženské na rameni, protože mu v její přitomnosti asi stojí. Ona neuvedla žádný důvod, tudíž hádám, že jí vyznával „lásku“ a ronil slzy, protože si myslí, že to zakladatelku ohromí jako v turecké telenovele o 2000 dílech ![]()
@Yasmina21 píše:
@alisekR Takové řeči nepochopím…
No, bohužel. My jsme opravdu jiná mentalita. A klidně mi tu můžeš napsat, že žiješ s Arabem a že je úžasný. ![]()
Ahoj, chci se zeptat jen jestli někdo nevíte co vše mě čeká ať si vezmu svého přítele Araba a až s nim jednou pojedu za jeho rodinou do jeho země. Budu moc rada ze všechny odpovědi a čekám i to ze mi poradíte ať to nedělám ale věřím ze on je jiný jsme dost mladí ale oba se moc chceme jen nám trochu překáží to ze neumí dobře česky. Děkuji
Milá Karol, odpověď je na román. Jenom pro začátek - pokud tam budeš u nich doma prohlašovat, že jsi ateistka, tak ateistku si muslim nesmí vzít. Smí si vzít jen ženu „knihy“ - tj. buď muslimku, křesťanku, nebo židovku. Ale i jako křesťanka tam budeš žena druhé kategorie. Kdysi jsem radila holkám, co šli do toho, ale bylo to marný, bylo to marný…
Ahoj,
já nemám moc velkou zkušenost, ale pracovní zkušenost, kde jsem se seznámila s ředitelem arabské cestovní agentury v českých lázních a musím říct, že je to opravdu zlatý člověk. Naše známost se sice odráží trochu jiným směrem, než jsem plánovala, ale musím říct, že je výjimka všech mužů které tady zmiňujete. V Česku žije více než 15 let a proto možná nemá v sobě už tolik arabských genů, jako jiní.
Musím říct, že splňuje snad všechny body dokonalého muže… ať už povahou, vlastnostmi, chováním, přístupem…ale i vzhledově, dokonalý úsměv a nádherné oči… asi jsem v tom až po uši