Život s Arabem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
2.6.24 17:55

@Poustevnice a jak to je s tím ze muslim nebo Arab muže mít víc žen najednou? proc to tak je a ta žena co má doma s tím musí slouhlasit nesmí mít žádné námitky na to takto jsem to slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 17:56

Na druhou stranu - pokud je to třeba dívka z venkova, co se dobře vdá - tak pak vyšlapuje podle koránu a má takový svůj svět - je paní domácnosti - hned po tchýni - má nárok na peníze od manžela, kolik dětí jí udělá - o tolik se musí starat…a když panáček dělá kraviny - tak si na něj stěžuje svému „wallimu“ - to je něco jako kmotr a zástupce…ten to pak přednese v pátek na ummě v mešitě…a ty, ty, ty…když by se vzpíral, mohla by hledat pomoc od jeho souvěrců…ti by ho vlastně vyštípali a vyhodili z ummy…a je pak bez svých kamarádů, obchodních kontaktů…to si většina nedovolí…tam je všechno navázáno na rodinu, příbuzné a souvěrce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.24 17:57

Mám dost otázek moc se omlouvám už s tím musím být otravna ale muže si vzít muslim Arab ciganku z česka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.6.24 17:59
@Karol101 píše: Více

Záleží do jaké země a do jak situované rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 17:59

Ano, podle Koránu si může vzít muslim až 4 ženy: ALE současně je v koránu i několik pravidel, a to že je pak musí všechny uživit stejně, o všechny děti se starat stejně, a všechny ženy opečovávat stejně…A je to VYMAHATELNÉ - taková odstrčená žena to pak může vyžadovat přes jeho ummu. A pak by se musel „smekat“, což si dneska mohou dovolit už jen VELMI bohatí muslimové. Takže toto se praktikuje ve vyšších třídách společnosti, ale řekla bych, že i tam jsou muži líní a pohodlní…tak než si dělat takovou „hoňku“, to se na to radši vyprdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:02

Protože dneska v době internetu a mobilních telefonů - si představ, že jedna dostane novýho ajfouna…a druhá žena ne…a už se mu ty satorie spiknou a takový uštvaný manžel pak má problém…snad mi rozumíš, jak to myslím. Tím pádem jim to za to nestojí. V Koránu je to povolené, ale není to povinné, spíše je to pro „ukojení vašich choutek“, neboť je tam také, že žena má povinnost vždy vyhovět a muž do ní může „vcházet“ jako se mu zachce…jestli si rozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:03

Arab nebude řešit, jestli je cigánka - to vůbec neví o co go. Jeho zajímá, jen jaké je víry, jak jsem ti už napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:05

Na tmavé vlasy a okaté ženské jsou zvyklí…spíše by nějaká holka ze Skandinávie - světlé vlasy, bílá pleť…to by tam bylo jako zjevení. Na vesnici by taková byla za „stvůru“ - ukazovali by si na ní, chtěli by si na ní sáhnout…ve městě už nějaké turisty viděli…na venkově je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.6.24 18:06
@Karol101 píše: Více

Může, to je úplně fuk, etnikum, země původu. Jen nesmí být ateistka. Nemusí být ani muslimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:08

Si představ, že jsi matka arabka a syn ti přivede světlovlasou holku…co tomu řeknou lidi…co tomu řeknou sestry, sestřenice…babičky…to samé tam místní muži. Takový pár tam bude za ty „divné“. co nikdy nezapadnou. A když pak přijdou problémy - samozřejmě za to může ta „jiná holka“…neštěstí do rodiny. Tam se na multikulty nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:10

Jo, ještě jsem zapomněla, že tu druhou a další manželku mu musí jeho první žena schválit, podle Koránu. Ale jestli to nějak obcházejí, nebo ji něčím uplatí…jak to probíhá, to teď nevím. Taky co jí zbývá že…tak buď to bude druhá počestná manželka, co si vzal s jejím požehnáním, nebo nějaká tajná bokovka…to by byla větší pohana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:14

Kdysi byla na jedné diskusi holka v ČR, co byla druhá manželka…ale už je to dost let a tyhle veřejná diskusní fóra byla zrušena z bezpečnostních důvodů. Myslím, že něco jsem zachytila na YT, ale už přesně nevím. Dotyčná si to moc pochvalovala…asi něco tady polyamorie, pořád stejná písnička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:20

Ono je to vlastně „všude stejné“ - třeba takoví svědkové jehovovi - ti se mají brát také mezi sebou…jasně, mohou si prosadit svou, ale jsou to pak svědkové „druhé kategorie“…v každém náboženství jsou lidé „vlažní ve víře“, co to tak „moc neberou“…co to berou docela dost vážně…až…až „Ultras“…ultra tradiční katolící, co plodí jedno děcko za druhým a ženská padá na hubu…ultras, co učí dětí kreacionalismus…až třeba teroii svoření světa za 6 dní…atd. Nebo někdo se tak „rozvěří“ a zfanatizuje…jeden z partnerů se „zaháčkuje“ v nějakém novém sboru…a už to jede. Výhodou naší země je, že je tu odluka církve od státu, což v muslimských zemích není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.24 18:24

Jsem rada ze toho za takovou chvíli vím víc jak od mého přítele za celou dobu 😅děkuji ještě další otázka muže si vzít muslim od holky jen tak peníze jakoze řekne pošli mi 5000 na nájem ale nebydlíme spolu ještě ani. Nebo ze chce po mě dárek k narozeninám hodinky třeba za 20k. Jakoze u mě to je dost zvláštní vychovávali mě tak ze bych se měla o sebe starat sama a nebo muuj muz o mě a ne Ja o nej. Neberu to moc špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.24 18:25

A nevíte kde si mužů zkusit to s tím pobytem Arabů v ČR kdy se musí vrátit nebo jestli jim prodloužili pobyt? Na začátku vztahu mi psalo dost holek ze si ke chce vzít kvůli českému občanství a pak mě opustí je to pitný ze to tu Arabové dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová