Život s Arabem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1528
2.6.24 18:31

Ano, tohle chlapy třeba v Egyptu, Maroku, Alžíru…dělají běžně: pošli, pošli…ženská z Evropy je prostě v jejich očích bohatá, topí se v penězích. Takže chtějí na parfémy, na značkové boty, hodinky…to oni moooooc rádi. Žít budou v chatrči, ale musí mít šanel číslo 5! Je to takový jejich sport a sami sebe utvrzují v tom, že jsou neodolatelní samci, co to s ženskými umí…častotím pak zásobují rodinu, dárečky pro bratry, pro matku…tam je to ukázka, že „ten náš kluk, ten se ale umí otáčet“…však mi mu příští rok najdeme poctivou nevěstu, až se vyblbne. Je to pro ně prestiž, kolik a co všechno umí vyrazit z nevěřící paničky z Evropy. Podvádět nevěřící se může…Matka nemocná, musím do armády - nemám na vykoupení z vojenské služby, matka umírá, sestra umírá, otec umírá…pošli, pošli. Hysterické plačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
2.6.24 18:32
@Karol101 píše: Více
:zed: :zed: :zed:
Muslim si od tebe může vzít hodinek a peněz kolik chce a kolik mu ty pošleš. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:34

Nikomu do hlavy nevidíme, ale je pravda, že hodně jich se chce prostě dostat třeba jen z toho Egypta kamkoliv…tak berou i holku z ČR. Není tam totiž možné jen tak zažádat o cestovní pas a jen si tak rajzovat po světě, jako my…takže když je pak v ČR - může navázat vztahy s příbuznými třeba v Německu, Francii…a odejít tam. ČR je pro ně taková přestupní stanice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.6.24 18:35
@Karol101 píše: Více

Prosim Tě, to si děláš legraci nebo jedes podle šablony? Starat se maji lidi o sebe navzájem nebo podle toho, jak si stojí situace. Ale to platí u vážných, dlouholetých vztazích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:37

Četla jsem příběhy ženských - ne jen mladých nezkušených holek, ale i zralých žen, co jim naposílali statisíce. Celá rozvětvená rodina z toho žila a mooooc si to pochvalovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:40

Tohle jejich loudění je ale nepředstavitelné, že by to zkoušel na rodilou arabku…k ní by si to nedovolil. Jednak proto, že svobodná arabka sedí doma a nemá svoje peníze a její otec by ho hnal bičem…toto se praktikuje jen vůči zaláskovaným evropankám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 18:57

Jinak Karolo, opravdu mi přijdeš jako zcela neznalá, naivní a zamilovaná…což je velmi nebezpečná kombinace. Z hlediska tvého osudu, radím vycouvat z toho vztahu. Ale klidně se ptej, pokud budu vědět, tak ti odpovím. Dávej na sebe pozor, ať si nezkazíš život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.24 20:49

@Poustevnice někdy mám strach z toho co se stane a vím ze jsem až moc zamilovaná na to abych to teď hned ukončila. Rika mi ze počká na mého tátu, který je teď ve vězení a ze ho chce pak požádat o mou ruku. Pocitala jsem s takovými komentáři na moje otázky ale toto je moje jediná šance kde se mužů na vše zeptat ohledně muslimských věci atd. Mam za to ze je fakt jiný a Ja jsem schopna se ho zeptat na vše i kdyby mu to vadilo nebo byl naštvaný tak si proste stojím za svým a proto jsem si chtěla zjistit tyto informace dokud to není až tolik vážný a nejsem jeho ženou. Miluji ho a jak tak vidim nejsem první Češka která si toto zaživa nebo zažívala. Ale my jako cigani máme dost stejne uvažování o ženách (tedy chlapy cigani)jako Arabové. Mluvila jsem o tom s moji rodinou všichni se báli ze mě zabije když se sejdeme nebo ze mě nepustí domu a ze mi udela hned dítě. Je to zatím jen vše opak toho co říkali ale mám jen strach ze prave si me chce vzít kvůli českému občanství a penězům má za to ze jsem bohatá protože mám dost zlata (šperky ) ale říkám mu Ja jsem studentka nemám tátu ani dedu žádného chlapa který by se o mě staral a ziju s babičkou ale on má porad za to ze mám dost peněz. Ale zas mi říká ze nepotřebuje peníze ale sám si udělal nějaký dluhy v ČR se kterými mu chce můj táta pomoct. Zni to vše naivně a možná jsem naivní ale budu rada když mi tu zas odpovíte na moje otázky myslím si ze po dnešním rozhovoru večer jich budu mít dost i o půlnoci. Jeste jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.6.24 21:05

@Karol101 zadelavas si na poradnej zivotni prusvih, ze ktereho se jen tak nevyhrabes, pokud se s nim odstehujes do Iraku. V cizi zemi, v uplne jinem spolecenskem nastaveni, bez sve rodiny a pratel budes uplne ztracena. Samozrejme, ze ti pripada jiny, nez ostatni, jsi zamilovana a on je tady. Ve sve zemi bude dodrzovat tamni pravidla. Navic zadluzenej, dynda z tebe penize. Holka holka, nenic si zivot. Jakmile se tam prestehujes a porodis prvni dite, budes v pasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
2.6.24 21:12

@Poustevnice Ta poslední věta mi připomněla scénku z Mashe, kdy se Klinger chce dostat z armády a řekne, že mu umírá matka. A velitel vytáhne zápisy a začne číst " Sestra těhotná, matka umírá, matka těhotná, sestra umírá, apod." Jak si Klinger během služby vymýšlel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 21:13

Karolo, jsi upřímná. Že jsi z cikánského etnika, to on vůbec neřeší, tohle nemá schopnost pobrat, nic o ČR neví, neví nic, jaké tady jsou třenice mezi různými etniky…Ano, že nosíš šperky, je pro něj zřejmě „dobré znamení“, že jsi bohatá. Ony to arabky tak mají - dostávají věno, hlavně ve zlatě. Na zlaté věcičky oni slyší…takže ty si to uvědomuješ a ano - pro tebe je to veliké varování, že mezi vámi není jasno. On nechápe tvůj svět a ty jeho…Z jeho strany vidím velikou vyčůranost, už teď z tebe tahá peníze. Ale současně si uvědomuji, že u „vás“ je to více o podřízenosti ženy, než u „bílých“, pokud to mohu napsat tak na rovinu…co zkousne doma cigánská paní domu, to je pro ostatní ženy už nepřijatelné…každý máme v době nějaké „kořeny naší kultury“ a ty to nevidíš, že u něj převládá právě ta nepoctivost a snaha najít snadnou povolnou a neznalou ženu, která by mu umožnila vstup do cizí země…Nebo si na sňatkovém trhu tam u něj doma nestojí dobře - je tak chudý, že nemá na žádné věno, takže nemůže dosáhnout na místní nevěstu tam…má nějakou fyzickou vadu??? je ze „špatné rodiny“, jeho rodina není v místní komunitě oblíbená…že mu nechtějí „dát místní holku“…i to mě napadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 21:19

A když je z Iráku…tam může být i nejasná historie jeho rodiny…však se to tam pořád mele, válčí, převraty, revoluce, opozice…pronásledování, perzekuce…opatrně, co ti napovídá. Jinak oni si velmi potrpí na takové ty značky - ženská chodí v černém hábitu celá spařená a opruzená, ale panáček navověný, značkové tenisky, džíny…To máš, jako když tady nějaká dilina nosí vuitonku, ale má zapraný spoďáry. Tam to mají často tak muži - navrch huj, vespod fuj…Dobře zvaž, jestli ti to za to stojí. Čím více se budeš ptát, tím ho odhalíš, oni se rádi uráží, pak vydírají, fňukají a hysterčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 21:21

Ano, taky si na to vzpomínám. Klinger…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.6.24 21:27

Nechce se mi to hledat - takže vy se vídáte jen přes PC???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5012
2.6.24 21:28
@Poustevnice píše: Více

Druhou a další manželku mu jeho první žena nemusí schvalovat. On má na to právo mít více než jednu manželku a to, co Bůh v Koránu dovolil nemá právo žena zakázat.
Ona může vyjádřit svůj odpor, ale o povolení se manželky žádat muž nemusí.

Mít 2 manželky se netýká pouze bohatých. Znám i ty, kteří žijí průměrně. Manžel nemusí manželkám kupovat drahé telefony. Jsou rodiny, kde se žije skromně. Život není pouze o drahých a luxusních věcech. Jsou i lidé duchovně založeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová