Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alladina To máte pravdu, jinak Vám tleskám, že to všechno takhle znáte
![]()
@Anuleeee píše:
@eva valoi Věřte, že kdyby Vám vaše dcery, jak vy říkáte, dotáhly domů „něco takovýho“ a byly by zamilované, tak vy s tím nezmůžete nicA prosila bych jen příspěvky pozitivní na tohle téma! Jestli sem chcete psát, co jsou tihle lidé zač, jak je to hnusná kultura atd. tak jste zde na špatné stránce, ale jistě se na internetu najdou tyhle negativní stránky, tak doporučuji hodit oko tam
Příspěvek upraven 05.10.18 v 12:33
Moje kamarádka se seznámila s arabským mužem, taky odněkud z Afriky, tuším že ze Súdánu. Vypadal jak princ, velmi pozorný, galantní, přes kaluže ji penášel v náručí, zašpiněné boty z deště umýval v kašně. Sex nadpozemský, pozornosti, drobné dárky, květiny. Strašně se do něj zamilovala, po asi dvou letech se vzali, narodila se jim dcerka. No a dál už pokračovat nemůžu, protože to už pozitivní není.
@Denisa56 píše:
Moje kamarádka se seznámila s arabským mužem, taky odněkud z Afriky, tuším že ze Súdánu. Vypadal jak princ, velmi pozorný, galantní, přes kaluže ji penášel v náručí, zašpiněné boty z deště umýval v kašně. Sex nadpozemský, pozornosti, drobné dárky, květiny. Strašně se do něj zamilovala, po asi dvou letech se vzali, narodila se jim dcerka. No a dál už pokračovat nemůžu, protože to už pozitivní není.
takže to dopadlo asi jako kazdy druhy vztah v rubrice vztahu zde na emiminu. Jinak v Sudanu muze byt arab, ne ze ne, ale originalni obyvatelstvo arabske neni.
@tlustyhrosik píše:
takže to dopadlo asi jako kazdy druhy vztah v rubrice vztahu zde na emiminu. Jinak v Sudanu muze byt arab, ne ze ne, ale originalni obyvatelstvo arabske neni.
Já nevím, jestli je přímo Arab, zas tak se tom nevyznám, prostě je ze Súdánu a muslim. A jo, manželství se může pokazit komukoli kdekoli a děje se to všude na světě. U něj to bylo tak, že jak byl předtím galantní a pozornej, tak to byla otočka jako hrom. Ani já bych to do něj neřekla, ona jak byla zamilovaná, taky by ji v životě nenapadlo, že by ji dokázal uhodit, řvát po ní, vykazovat, kde je její místo. Rozvedla se s ním až když byla dcera dospělá, protože vyhrožoval, že ji odveze do Súdánu. Tenkrát se tady podobných případů docela dost vyrojilo, kdy ty matky neměly v podstatě šanci dostat děti zpět, tak se bála. Teď už je v pohodě, je to za ní, ale užila si svý. A je fakt, že už jsem věkově hodně dospělá, táhne mi na šedesát a poznala jsem ve své blízkosti hodně různých manželství, někde to klapalo, někde ne, někde se jako ovád choval manžel, někde byla ona hysterka, dvě známé zažily skutečné násilí a mlácení. To byli ale opravdu primitivové. Tenhle nebyl primitiv, on se tak choval, protože to tak pro něj bylo správné, samozřejmé. Nevylíval si vztek nebo tak něco, on prostě když udělala něco, co se mu nelíbilo, tak ji profackoval, výchovně, aby se polepšila. A taky byl nesmírně arogantní a namyšlenej, přesvědčenej o své naprosté jedinečnosti a výjimečnosti. To už byla asi jeho povaha. Ale když hovořil, tak měl kultivovaný projev, měl i celkem rozhled, řekla bych, že byl i dost chytrej a svý zůsobem i inteligentní. Jen prostě ten manželský život jel podle svých pravidel, nebo spíš podle těch islámských, kde je to jasně dané. Vím, že všichni se tím takto neřídí, on se řídil. A jak říkám, předtím by toho nikoho, kdo ho znal, nenapadlo. Dokonale se maskoval. ![]()
@Denisa56 píše:
Já nevím, jestli je přímo Arab, zas tak se tom nevyznám, prostě je ze Súdánu a muslim. A jo, manželství se může pokazit komukoli kdekoli a děje se to všude na světě. U něj to bylo tak, že jak byl předtím galantní a pozornej, tak to byla otočka jako hrom. Ani já bych to do něj neřekla, ona jak byla zamilovaná, taky by ji v životě nenapadlo, že by ji dokázal uhodit, řvát po ní, vykazovat, kde je její místo. Rozvedla se s ním až když byla dcera dospělá, protože vyhrožoval, že ji odveze do Súdánu. Tenkrát se tady podobných případů docela dost vyrojilo, kdy ty matky neměly v podstatě šanci dostat děti zpět, tak se bála. Teď už je v pohodě, je to za ní, ale užila si svý. A je fakt, že už jsem věkově hodně dospělá, táhne mi na šedesát a poznala jsem ve své blízkosti hodně různých manželství, někde to klapalo, někde ne, někde se jako ovád choval manžel, někde byla ona hysterka, dvě známé zažily skutečné násilí a mlácení. To byli ale opravdu primitivové. Tenhle nebyl primitiv, on se tak choval, protože to tak pro něj bylo správné, samozřejmé. Nevylíval si vztek nebo tak něco, on prostě když udělala něco, co se mu nelíbilo, tak ji profackoval, výchovně, aby se polepšila. A taky byl nesmírně arogantní a namyšlenej, přesvědčenej o své naprosté jedinečnosti a výjimečnosti. To už byla asi jeho povaha. Ale když hovořil, tak měl kultivovaný projev, měl i celkem rozhled, řekla bych, že byl i dost chytrej a svý zůsobem i inteligentní. Jen prostě ten manželský život jel podle svých pravidel, nebo spíš podle těch islámských, kde je to jasně dané. Vím, že všichni se tím takto neřídí, on se řídil. A jak říkám, předtím by toho nikoho, kdo ho znal, nenapadlo. Dokonale se maskoval.
My zijeme dle islamskych pravidel, manzel a jeho rodina jsou velmi verici a neznam nikoho v ramci sirsi rodiny, kde by byl muz na zenu zlý. Zijeme v manzelove zemi. Tamto byl ocividne magor, psycho. A znam takove typy i osobne. Nezastírám, ze jich existuje mezi africkou a arabskou spolecnosti dost, ale většinou, pokud neni zena uplne slepa, tak uz znaky rozpozná predem. Je dobre, ze se nakonec rozvedla a verim tomu, ze to nemela lehké, ta situace kolem deti musela byt strasna. Ono kazde mezinarodni manželství je riskantní kvuli detem a jejich naslednou péči po rozvodu a o to vice je to riskantni prave s araby, africany apod.
@Anuleeee píše:
@eva valoi Věřte, že kdyby Vám vaše dcery, jak vy říkáte, dotáhly domů „něco takovýho“ a byly by zamilované, tak vy s tím nezmůžete nicA prosila bych jen příspěvky pozitivní na tohle téma! Jestli sem chcete psát, co jsou tihle lidé zač, jak je to hnusná kultura atd. tak jste zde na špatné stránce, ale jistě se na internetu najdou tyhle negativní stránky, tak doporučuji hodit oko tam
Příspěvek upraven 05.10.18 v 12:33
A pročpak nechceš slyšet reálné negativní zkušenosti?
Jen sluníčkové, prosím… ![]()
@tlustyhrosik píše:
To asi těžko. Dostat dítě od otce z muslimské země je takřka nemožné. Ty si odjet můžeš, ale bez děcka. Máš pravdu. Úplně jak u nás. ![]()
@Ice79 Protože chci vědět, zda jsou mezi námi i ženy, které se provdaly šťastně za Araba
Já jsem třeba s mým vztahem spokojená. A věřím, že pouze negativní zkušenosti nejsou ![]()
@Ice79 píše:
To asi těžko. Dostat dítě od otce z muslimské země je takřka nemožné. Ty si odjet můžeš, ale bez děcka. Máš pravdu. Úplně jak u nás.
Nechapu co to tu meles. Ty jsi asi praskla na hlavu. Precti si co jsem tu psala a laskave mi prestan vnucovat svoje kecy, ktere se mnou nemaji nic spolecneho. Nekolikrat jsem zminila, ze nepodporuju vztahy muslim a nemuslim a to prave kvuli moznym problemum s detmi a vychovou. Takze me prestan oznacovat u svych hloupých příspěvků. Jsou tu jine diskuze na proti muslimske hejty. Tam se muzes realizovat.
@tlustyhrosik píše:
Nechapu co to tu meles. Ty jsi asi praskla na hlavu. Precti si co jsem tu psala a laskave mi prestan vnucovat svoje kecy, ktere se mnou nemaji nic spolecneho. Nekolikrat jsem zminila, ze nepodporuju vztahy muslim a nemuslim a to prave kvuli moznym problemum s detmi a vychovou. Takze me prestan oznacovat u svych hloupých příspěvků. Jsou tu jine diskuze na proti muslimske hejty. Tam se muzes realizovat.
No, ty kráso…
Ty asi nebudeš mít šťastné manželství, co?
Muslim nemuslim.
![]()
Prosím zdržte se nadávek a urážení nebo budeme muset diskusi uzamknout.
Děkuji a přeji pěkný a klidný víkend, ![]()
Zuzi
@tlustyhrosik píše:
@Ice79 jsem pouze alergicka na tupany jako jsi ty
No jasně. ![]()
@Anuleeee píše: ???? Je jako normální chlap, chová se jinak anoo, je více vsimavejsi a chová se ke mně mnohem lépe, než kterýkoliv kluk. To že je Arab-muslim není vůbec poznat. Tento dotaz jsem sem dala spíše z toho důvodu, že nevím, čemu věřit, když vám 99% lidí cpe do hlavy at od něho jdete pryč, dokud není pozdě, že vás unese, ublíží a blablabla ..
jednoduche, cim je zena pro muslima? a zvlaste pro araba?
odpoved na tuto otazku je jasne.
to,ze ptacka lapaji, pekne mu zpivaji, tohle je specialita semitske rasy, u kterych je toto zvlaste rozvinute, jini barevni a asiate nejsou zdaleka takovi mistri v mazani medu kolem huby,
poznalo to spousty zenskych, bohuzel, jen maloktera mela to stesti, ze arab-muslim po svatbe neobratil,
navic, pro tyhle jsou bili jen otroci a pohradaji jimi,
jeden muslim mi vysvetlil proc maji muslimove radi evropanky a americanky, muzes hadat proc?
@Pesimistaa píše:
jednoduche, cim je zena pro muslima? a zvlaste pro araba?
odpoved na tuto otazku je jasne.
to,ze ptacka lapaji, pekne mu zpivaji, tohle je specialita semitske rasy, u kterych je toto zvlaste rozvinute, jini barevni a asiate nejsou zdaleka takovi mistri v mazani medu kolem huby,
poznalo to spousty zenskych, bohuzel, jen maloktera mela to stesti, ze arab-muslim po svatbe neobratil,
navic, pro tyhle jsou bili jen otroci a pohradaji jimi,
jeden muslim mi vysvetlil proc maji muslimove radi evropanky a americanky, muzes hadat proc?
no samozřejmě, povidejte…mne jakožto evropanku to velmi zajima, jelikoz ziji v muslimske zemi, cim jsem pro sveho manzela a vsechny kolem
pak mu to prectu, se spolu zasmejeme
ted k veci, to ze jeden „muslim“ povida nic neznamena. Teda nema to o ostatnich muslimech vypovedni hodnotu zadnou…je to jako sj myslet, ze vsichni cesi/evropane/krestane/dosad cokoliv , maji stejne vzorce chování, smysleni atd. Takze vam prezentoval svoje myslenkove pochody. A vase osobni zkusenost? protoze o tom to tema je…