Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zlobidilko píše:
ahojte,
otrokovice ne, zlín!:-)
pro kafíčko někde jsem, ale teď je malá nemocná, včera jsme byli na pohotovosti, tak má začínající laringitidu, zítra jdeme na KO k dr. tak uvidím co nám řekne.
a vítám nové tváře, bychom to tu mohli nějak rozjet
JJ MOHLI BY JME TO KONEČNĚ ROZJET ![]()
ahojky já jsem taky z Otrokovic z Trávníků odkud jsi ty ? Klidně můžeme pokecat ![]()
Sajinkax píše:
Ahoj já jsem z otrokovic, ráda bych pokecala
ahojky Sajinkax
Ahoj, ty užmáš miminko, nebo si těhu? já čekám teprve své první miminko, odkud jsi přesně?
Sajinkax píše:
Ahoj, ty užmáš miminko, nebo si těhu? já čekám teprve své první miminko, odkud jsi přesně?
já taky čekám své první
doufám že se ho konečně dočkám ![]()
Ahoj, tak tobě k mimi taky gratuluju, a kolik ti je? a v kterém ssi měsíci? nikoho tady tak mo cneznám, a už vůbec ne těhulku, tak to je fajn, že už jo
Sajinkax píše:
Ahoj, tak tobě k mimi taky gratuluju, a kolik ti je? a v kterém ssi měsíci? nikoho tady tak mo cneznám, a už vůbec ne těhulku, tak to je fajn, že už jo
Je mi 32 a jsem na začátku ve 12tt teprve. Ty jsi z které části Otr? kolik je Tobě a v kterém jsi Ty tt?
ahojte,
nejsme takové! ![]()
jen měla miška laringitidu a teď jsem něco chytla já. do toho jsme dali malou k babičce včera a jeli jsme do Brna se kouknout Mišce na nábytek a vrátili jsme se o půlnoci a tahali ten nábytek. teď ležím a můj uklízí kuchyň a odpoledne si jedeme pro dítko.
holky moc gratuluju k těhu, my se budeme za chvíli pokoušet taky ![]()
tak snad tu není víc marodů a užíváte si víkend! ![]()
Sajinax kam si se ztratila ![]()
zlobidilko taky tak nějak chcipl pes
což je škoda
no to teda ![]()
kolem štěrku jsem v pátek jela, rodiče manžela si totiž na Bělově staví domek ![]()
zlobidilko píše:
no to teda
kolem štěrku jsem v pátek jela, rodiče manžela si totiž na Bělově staví domek