Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč začátkem roku?
Jinak já jsem teď čerstvě po porodu čtvrtého a říkám že už nikdy více, ale za rok to třeba budu vidět jinak ![]()
A v okolí jsme za divný, ale my máme svoji smečku rádi.
@Modesta ahoj, diky za reakci.. Mám v lednu menší zákrok na očích tak budu brát i léky, takže jsme přemýšleli až měsíc po cca.. ![]()
Jak staré máš děti, jestli nevadí že se ptám? My máme syna 14let a holky 9,7 a skoro 2,5 roku 😇
@jamik1416
Ahoj, chápu 😅kámoška nám také drží palce.. Vždy jsme chtěli dvě, kluk a holka a to se nám zadarilo.. A časem jsme ještě měli 2..jsme spolu s manželem od 16 let.. Měli jsme 20 výročí už a nějak jsem se bavili a i tím, že máme děti doma na domskole jsme zjistili že nám to vyhovuje.. Hodně jsme se i sblizili 😇 💞
Ptali jsme se i děti a těší se 😁 🍀
Holky já vám tak závidím. A smekam.
Vždy jsme chtěli velkou rodinu, alespoň 3 sviště ale máme nedobrovolně jen jedno.
@Duhoveleto Tak my páté neplánujeme, protože naše „pětka“ má už 13 let
. A hrozně moc jsem po ní toužila
. Držím palce, aby vám všechno vyšlo a bylo O. K.
!
@Modesta To smekám, já mám dvě a raději bych byla bezdětná, nemám ty ukázkové děti a je to peklo.
@Duhoveleto píše:
Ahoj, zkouším obnovit příspěvek.. Zda tu je někdo kdo také začátkem roku plánuje ještě 5té miminko?? 💞
My od února. Moc ráda si budu psát s někým, kdo to má stejně 🙏 😇
Pro Krista pátý už se snad neplánuje, ne?
@Anonymní píše:
@Modesta To smekám, já mám dvě a raději bych byla bezdětná, nemám ty ukázkové děti a je to peklo.
Co dělaj děti?
@Sadman píše:
Co dělaj děti? [/citaMladší dítko bych ještě zvládla, ale starší má lehčí autismus a ADHD a nějak to nedávám. Takže mít ještě jedno takové, jdu si to hodit.
@Duhoveleto píše:
@Modesta ahoj, diky za reakci.. Mám v lednu menší zákrok na očích tak budu brát i léky, takže jsme přemýšleli až měsíc po cca..
Jak staré máš děti, jestli nevadí že se ptám? My máme syna 14let a holky 9,7 a skoro 2,5 roku 😇
Mám syna 6 let, dcerku 4,5 roku, syna 2,5 roku a teď čerstvé mimčo.
@Anonymní píše:
Já taky nemám ukázkové děti, ale spíš pěkně zlobivé
ten nejstarší má „naštěstí“ jenom VD v celkem mírné formě. I tak je to dost náročné.
@Duhoveleto píše:
@jamik1416
Ahoj, chápu 😅kámoška nám také drží palce.. Vždy jsme chtěli dvě, kluk a holka a to se nám zadarilo.. A časem jsme ještě měli 2..jsme spolu s manželem od 16 let.. Měli jsme 20 výročí už a nějak jsem se bavili a i tím, že máme děti doma na domskole jsme zjistili že nám to vyhovuje.. Hodně jsme se i sblizili 😇 💞
Ptali jsme se i děti a těší se 😁 🍀
Hele, tak to je fajn.
Já vám fandím. Každej na to není.
Já mám děti dvě, vždycky jsem to tak chtěla, ale někdy mi to přijde ažaž ![]()
@Duhoveleto píše:
@Sadman ahoj, no nerozumím otázce proč neplánuje?? 🙈 😇
No nas se lidi ptali uz u tretiho a ctvrteho ditete, jestli to byla nehoda. Aspon takto chapu tu poznamku o neplanovani. Jinak my bychom do pateho asi sli, ale az pozdeji. Mame deti 9 mesicu, 4, 5 a 7 let. Ale uz mne uz je 37 let, bohuzel jsem pres 5 let nemohla otehotnet, takze jsme s detmi zacali pozde. Takze nejspis zustaneme u ctyr ![]()