Agresivní chování na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
25.1.19 15:11
@david85lbc píše:
Mě by zajímalo co mají oni za práci.. tatík asi neurochirurg a manžel Top manager nadnárodní firmy když se už tak povyšuji..tak zpět manžel asi žádný top manager nebude když musí mít hypotéku.. a co jsem si přečetl tak on si vozí zadek autem a ty chodíš těhotná pěšky s dítětem?

Přesně takhle jsem přemýšlela,když jsou tedy ti „lepší lidi“,proč jim tatík nezaplatí tu hypotéku,aby manžel nemusel být ve stresu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
25.1.19 16:18

takhle se chová často? Normální manžel ve chvíli kdyby těhotná manželka spadla na schodech řešil jestli se jí něco nemohlo stát a to co předvedl ve školce? Asi pro něj běžné chování :? Křičí jen když má důvod? asi jsi už zvyklá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
25.1.19 16:19

Zakladatelko,přijde mi,že ho omlouváš.Možná trochu no :think: Tohle je hodně přes čáru a myslím,že dřív nebo později ti jednu vlepí.Až mu zas prdnou nervy.Jsem s přítelem 7 let a nikdy mi neřekl ani třeba že jsem blbá nebo tak.A kdyby mi před lidma řekl to co ten tvůj,v klidu bych nebyla 8o dokonce bych mu řekla,že takhle se ke mě choval naposled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.1.19 16:31
@Anonymní píše:
Co se týče toho pádu, tak jsem naštěstí spadla na bok a dobrzdila jsem to rukama, mimčo zdá se normálně kope, tak pevně věřím, že to bude ok. Ale zkontrolovat to dojdu každopádně.
Vůbec nevím, jak na manžela odpoledne reagovat. Tajně doufám, že se omluví sám, ale za poslední dobu mám pocit, že to neudělá. Já to nechci jen tak přejít - to v žádném případě. Takové chování bylo opravdu poprvé, ale nechci, aby se to ještě kdy v životě opakovalo. Notabene když bude malé na světě a bude ještě mnohem víc starostí okolo.
Taky nevím, jestli o tom nějak mluvit s dcerou, nebo to nechat být. Ona je velmi citlivá a empatická, po té scéně mě celou dobu objímala a pusinkovala, říkala, že mě má ráda a pak to o tom „volovi“. Jako by přesně věděla, co potřebuju slyšet. Ale taky se bojím, že se takové věci mohou podepsat na její citlivé dušičce.

8o 8o 8o Promiň, ale jsem fakt v šoku. Takto by se ke mně manžel nechoval, i kdyby měl v práci za pozdní příchod dostat výpověď. Tvl to ses mu jako omlouvala, žes uklouzla na ledě? Neskutečné!!! Ten tvůj by potřeboval pořádnou sodu a pokud by se několik dalších měsíců doma plazil, tak bych mu možná odpustila. :think:
Mimochodem ta věta tvé dcery o volovi rozhodně není nic k smíchu. Něco je špatně. Jak už psaly holky nade mnou, budeš ten typ, který se snaží tyhle problémy bagatelizovat.

Edit…jsem tak šoku, že už píšu hrubky… :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 25.01.19 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13030
25.1.19 16:44

Všechno to tvoje psaní mě naprosto šokuje.
Nedávno jsem upadla na schodech a zvědalo mě x lidí a všichni byli velice ohleduplní a vypadali, že mají strach.
A nejsem těhotná ani tak nevypadám.
Ty spadneš těhotná na zledovatělých shodech a dostaneš vynadáno od vlastního muže.
Pak ti navíc ještě nadává takovým způsobem, že je to naprosto šokující a dokonce je mu úplně jedno, že ho slyší x lidí.
Co je další šílená věc, že z těch x lidí nikdo nezasáhl.
To už mě sice nepřekvapuje, ale je to špatné a ukazuje to na naprostou degradaci lidské morálky a narůstající alibismus ve společnosti.
A nejhorší je na tom to, jak na tyto věci reaguješ. Z dalších příspěvků je jasné, že jde o dlouhodobý stav, kdy ty si necháš líbit ponižující chování a bagatelizuješ to na maximální možnou míru.
Z reakce dcery je vidět, že jde o dlouhodobý stav.
Absolutně bych to nenechala být, na toto je omluva málo.
Měla by sis uvědomit, že nejdůležitější ve vztahu je úcta a ty v podstatě roky necháváš manžela, aby tě ponižoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.1.19 16:57

chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
25.1.19 17:04
@Anonymní píše:
Ano, tvůj chlap je vůl, ale ne takovej jako ty.

a ty jsi kdo?hrdino anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.1.19 17:05
@Sany80s píše:
Všechno to tvoje psaní mě naprosto šokuje.
Nedávno jsem upadla na schodech a zvědalo mě x lidí a všichni byli velice ohleduplní a vypadali, že mají strach.
A nejsem těhotná ani tak nevypadám.
Ty spadneš těhotná na zledovatělých shodech a dostaneš vynadáno od vlastního muže.
Pak ti navíc ještě nadává takovým způsobem, že je to naprosto šokující a dokonce je mu úplně jedno, že ho slyší x lidí.
Co je další šílená věc, že z těch x lidí nikdo nezasáhl.
To už mě sice nepřekvapuje, ale je to špatné a ukazuje to na naprostou degradaci lidské morálky a narůstající alibismus ve společnosti.

A nejhorší je na tom to, jak na tyto věci reaguješ. Z dalších příspěvků je jasné, že jde o dlouhodobý stav, kdy ty si necháš líbit ponižující chování a bagatelizuješ to na maximální možnou míru.
Z reakce dcery je vidět, že jde o dlouhodobý stav.
Absolutně bych to nenechala být, na toto je omluva málo.
Měla by sis uvědomit, že nejdůležitější ve vztahu je úcta a ty v podstatě roky necháváš manžela, aby tě ponižoval.

Přesně. Myslím, že tato situace naprosto dokonale vystihuje morálku dnešní společnosti.
Fakt doporučuju přečíst tuto hlubokou pravdu:
 https://www.novyfenix.cz/…s-nasi-dobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.19 17:10

Já bych taky nesazáhla a myslete si co chcece. zasáhla bych v případě, kdy mám navrh a nebudu se montovat mezi chlapa, co mi mohl uvalit taky..
Můj známý takto jednou zasáhl mezi hádající se pár, dostal po hubě v nemocnici a slečna, ještě řvala po něm, protože se samozřejmě bránila taky jednu dal utočníkovi, tak ječela po něm, že co se do toho montuje..
zasáhla jsem,, když dva kluci, dělali zle jednomu, pomohla jsem, jednomu důchodci co upadl u schodů autobusu a nikdo nezvedl zadek a nešel mu pomoct, tak jsme se známou šly přes půlku nástupiště ho zvednout..
Ale jako do hádky, kde nemám navrh se nemotnuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 17:15
@kvaček píše:
Já bych taky nesazáhla a myslete si co chcece. zasáhla bych v případě, kdy mám navrh a nebudu se montovat mezi chlapa, co mi mohl uvalit taky..
Můj známý takto jednou zasáhl mezi hádající se pár, dostal po hubě v nemocnici a slečna, ještě řvala po něm, protože se samozřejmě bránila taky jednu dal utočníkovi, tak ječela po něm, že co se do toho montuje..
zasáhla jsem,, když dva kluci, dělali zle jednomu, pomohla jsem, jednomu důchodci co upadl u schodů autobusu a nikdo nezvedl zadek a nešel mu pomoct, tak jsme se známou šly přes půlku nástupiště ho zvednout..
Ale jako do hádky, kde nemám navrh se nemotnuju…

Já taky nevím, zda bych zasáhla, spíš bych řekla synovi, pojď, tady na sebe křičí, tady nebudem. Nepřímo. Protože dostat po hubě od vzteklouna bych poránu opravdu nechtěla. Zuby jsou drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.19 17:17

@Russet já to napíšu narovinu, když si představím, že mám vedle sebe syna, tak prostě co nejrychleji šupla kluka do třídy.
V dnešní době neví člověk, kdo je na fetu a kdoví na čem- to nemyslím na zakladatelku!!!!! ale asi bych ve třídě upzornila učitelku, ta je oprávněná řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.19 17:20

@růžový achát já si na hrdinku nehraju… myslím, že oznámení učitelkce ve třídě, že má v šatně rozruch by stačilo..
navíc si dovedu představit reakci takového chlapa, že by se děti i maminky začaly bát víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.19 17:24

@růžový achát tak o tom to je, ona je oprávněná pána trochu usměrnit, ne nějaké mladé ženské s kojenci batolaty a malými dětmi v náruči..
Jako ale zase si mylsím, že kdyby tam byli pánové, že ti by něco říct mohli..
Každopádně bych se pani zeptala, jeslti je v pořádku, až by chlap odešel nenechala bych ńapř. těhotnou někde se povalovat
Píše, že chlp odešel a ona to řešila a omlouvala se tam lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.1.19 17:45
@carola píše:
Aha,tak to je super názor. A smím se zeptat,proč anonym? Bojíme se pod svým nickem vyjádřit svůj názor?

Nestojím o soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
25.1.19 18:31
@Anonymní píše:
Nestojím o soukromé zprávy.

Jako ne,že bys neměl/a pravdu,ale dá se to vyjádřit i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí