Agresivní chování na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
26.1.19 10:25

zakl. nemá nějaké problemy v práci? není nervozní z příchodu druhého dítěte, jak to utáhnete apod.? já ho neomlouvám, jak se choval je neomluvitelné, ale jestli v sobě dusí nějaký stres..nevím, jak se chová normálně, ale psala jsi, že se na tebe občas vyvišoval, že on vydělává, už to mi nepřijde normální, já bych si s ním v klidu promluvila, co to mělo být a pokud by se to ještě někdy opakovalo, důrazně bych mu dala najevo, že takto ne, i když bych se měla sbalit a s dcerou na čas někam odjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.1.19 10:41

@růžový achát on tě nutil? napsal, že se mu zdá, že jste zbytečně utočně a emocionální, což jste, říkej si mu jak chceš, za mě je to taky zbytečné tu o nem psát do hovad, ale když myslíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.1.19 10:51

@Celina já nepíšu že ho to omlouvá, ale tak snad ve vztahu se řeší i příčina, která zavdala takové chování, nepíšu, že je to v pořádku, ale taky nic nevyřeší, když hned sbalí kufry a pošle ho kamsi, jsou manžele, maji dítě a druhé čekají, musí řešit tuto situaci s rozumem, ne hned emočně, ne že si to musí nechat líbit, ale pokud opravdu se takto nikdy nechoval, je to zvláštní. měla jsem kamarádkua a její otec - ten taky zničehonic byl agresivní, popudlivý, ukazalo se, že má v práci problémy s bossingem,nevyplácel mu odměny apod a on to tajil, vzal si půjčku, pak přišel o práci a nesplácel to, prostě tam byla chyba, že on byl vychovaný jako, že muž se stará o rodinu a měl pocit selhání a řešil to nejhůře jak mohl , vše skrýval a vozil se po rodině, protože mu to přerostlo přes hlavu, potřeboval pomoc a neuměl si o ni říct a kopal kolem sebe, což ho neomlouvá, ale prostě nikdo to neřešil, že najednou z pozorného manžela a otcem se stal takový hrubián, naopak..a gradovalo to, jen říkám, že o tom musí mluvit, co se v něm děje, ne hned na něj házet, že je hovado a nejlépe šup od něj..k ní si to samozřejmě dovolit nemůže a to mu musí dát jasně najevo, ale taky by prostě měla pátrat p opříčině, že se takto chová, něco zatám být musí, bud ho neco užírá, nebo v něm propuká nějaká psych.nemoc nebo takový byl vždycky (i když ne třeba až takto a zakl. to prostě nepřizná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
26.1.19 10:52
@Honza82 píše:
Všichni chlapi se nechovají jako hovada, nemůžu za to, že to doma nemáš úplně ok.

Ja to myslel ze slušnosti k autorce, čím víc se tu bude nadávat, tím méně to bude chtít číst a tím víc se ztratí případný dobrý názor/rada, od čehož tuhle diskuzi založila

Není to ženské fórum a autorka oslovila „všechny“ :-)

Já si tu třeba žádný svoje špatný zkušenosti nepromítam-žádný nemam. A stejně mi přijde,že tahle diskuse by mohla mít jeden jedinej přínos a to otevřít zakladatelce oči. Její manžel se zachoval prostě neomluvitelně,tak se slušnej chlap nikdy nezachová. A stejně ho zakl. omlouvá problémama v práci,čímž se fakt sprostý nadávání a strkání těhotný manželky na veřejnosti omluvit nedá.Ale zakl.je evidentně tak zmanipulovaná,že jí to jako omluva stačí. Zvláštní je,že i podle tý pětiletý holky se táta občas chová jak vůl :? Podle zakl.to bylo ojedinělý.Tak jak na to ta holka přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.1.19 10:53
@růžový achát píše:
Přesně, je to moje věc a ti ,,slušní za každou cenu,, ti pak strkaj tu svou hlavu do písku aby neměli problémy, takový mam nejraději :lol:

co to? jakou hlavu do písku? že někdo chce vest diskuzi slušně a radit zakl. konstruktivně je slaboch? a co radíš ty, nazvat ho hovadem a dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.1.19 11:13

@růžový achát když myslíš..hlavně, že jim do toho tak vidíš a víš, co on přizná a nepřizná..asi jsi nepochopila, že celé je to jen o tom zbytečně tu psát vulgarismy a být přehnaně emocionální, jako rady ok, ale prostě nechápu, co dá zakladatelce to, že dokola tu budete psát o hovadu, myslíš, že to někomu otevře oči? není lepší dát jen radu a že jeho chování je nepřiměřené, proč hned takto startujete? neumíte diskutovat věcně a bez nadávek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.1.19 11:28
@e-Surfařka píše:
Já si tu třeba žádný svoje špatný zkušenosti nepromítam-žádný nemam. A stejně mi přijde,že tahle diskuse by mohla mít jeden jedinej přínos a to otevřít zakladatelce oči. Její manžel se zachoval prostě neomluvitelně,tak se slušnej chlap nikdy nezachová. A stejně ho zakl. omlouvá problémama v práci,čímž se fakt sprostý nadávání a strkání těhotný manželky na veřejnosti omluvit nedá.Ale zakl.je evidentně tak zmanipulovaná,že jí to jako omluva stačí. Zvláštní je,že i podle tý pětiletý holky se táta občas chová jak vůl :? Podle zakl.to bylo ojedinělý.Tak jak na to ta holka přišla?

Přesně tak. Krom toho, nevěřím, že to bylo poprvé. Už z toho jejího popisu situace vyplývá, že ona to má taky hozené „trochu jinak“. Těhotná upadne na schodech, dostane pořádnou sodu, a ona se jemu omlouvá. 8o A takových momentů je tam více. Čekají spolu druhé dítě, takže nejsou spolu půl roku, aby nevěděla, co má doma. Má tendence ho ještě omlouvat, to jsou jasné signály, že je pod vlivem manipulátora. Normální chlap/žena/ se takto nikdy nezachová. Pokud mám vůči někomu úctu a respekt, tak se může stát cokoliv, ale nedovolím si takové chování ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.1.19 11:34

@růžový achát no komu není shůry..nikde nepíšu, že jeho chování je v pořádku, jen, že se dá situace řešir a i poradit bez zbytečné hysterie a nadávek, ale to bych musela být jinde než na epipi, kde si každý promátá své uzkosti a problémy do ostatních..když myslíš, že pomůže v diskuzi nadávat na manžela, tak prosím..i kdyby měla doma problém a nebylo to poprvé, určitě ji spasí, jak se tu do ni obouváte, že má doma hovado a neřeší to, max přestane číst diskuzi a bude v tom sama, pokud tu někdo dobře poradil, na koho se obrátit, s kým situaci konzultovat apod..zapadne to ve vašem výlevu hovad apod.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
26.1.19 11:37
@růžový achát píše:
@astoret Ne bez nadávek to neumím :P bohužel nemohu sloužit, nejsem víla Amálka 8)

no to se máte čím chlubit, ty byste si s pánem asi rozuměla, že.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
26.1.19 11:39

zakl. pokud to nebylo ojedinělé, konzultovala bych tö na nějaké lince, aby se to nestupnovalo, někdo tu dával odkaz, normální chování to není, občas každý bouchne, ale tohle je přes čáru..to zavání, příště ti dám facku, ujel jsme a pak se omluvim..prostě chche to stopnout v začátku, někdo tu psal, řešit příčinu, to by také chtělo, něco to muselo vyvolat, máte nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.1.19 11:41
@Honza82 píše:
Všichni chlapi se nechovají jako hovada, nemůžu za to, že to doma nemáš úplně ok.

Ja to myslel ze slušnosti k autorce, čím víc se tu bude nadávat, tím méně to bude chtít číst a tím víc se ztratí případný dobrý názor/rada, od čehož tuhle diskuzi založila

Není to ženské fórum a autorka oslovila „všechny“ :-)

Aha, tak proto jsi Stálice a potom budeš třeba Vesmírná mluvilka. Tady se dopředu s s chlapy prostě nepočítalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.1.19 11:43
@Russet píše:
Aha, tak proto jsi Stálice a potom budeš třeba Vesmírná mluvilka. Tady se dopředu s s chlapy prostě nepočítalo.
:think: Jak nepocitalo? Prave, ze jejich názory jsou  :palec:
  • Citovat
  • Upravit
53518
26.1.19 11:44
@joy.division.control píše: :think: Jak nepocitalo? Prave, ze jejich názory jsou :palec:

Tak asi by tam nebyla jména v ženském rodě, chápeš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.1.19 11:46
@růžový achát píše:
Zase tak sprostá nejsem na to abyste mě tady počali vychovávat :P , takže ještě jednou pro vás pokrytce ze Slušňákova kde ,, hovado,, se nenosí … Ano zakladatelky manžel je ,, Hovado s velkým H a tím končím hodinu mravouky, konzultace na nástěnce vypsány nejsou, neboť předpokládám, že inteligenti pochopili :lol: :mavam:

Tak teď jsem si ten úvodní příspěvek zakladatelky přečetla ještě jednou, a musím za sebe dodat, že v tomto případě výraz h.ovado je ještě lichotka. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.1.19 11:49

Konzultovat nestačí, tohle je regulérní domácí násilí, jen si to autorka neuvědomuje. I ta reakce dítěte - takhle reaguje dítě z nefunkční rodiny, zastupuje roli dospělýho, dítě s normálním otcem který jednou ujede by se ptalo co se děje, polekalo se - tohle dítě je na nenormální chování asi zvyklé. A mimochodem, proč zakladatelku chlap nechá jako těhotnou nosit věci, když se musí přece na schodech přidržet nebo mít aspoň volné ruce kvůli pádu? A když těhotná maká i s tvrdnoucím břichem, proč se on aspoň nepostará o odvozy dítěte automaticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí