Agresivní chování na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1774
25.1.19 18:45
@jenny.fields píše:
8o 8o 8o 8o 8o Manžela bych donutila, aby si došel za psychologem, tohle není normální. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Hovado!
Nechce mi věřit, že normálně se chová normálně.

Jaký šel, takovou potkal. To na zakladatelku nevrhá moc dobré světlo, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.1.19 18:50
@Anonymní píše:
Hezké dopoledne všem,
jdu si sem trošku vylít srdíčko, protože je toho na mě v poslední době asi nějak moc.
S manželem máme pětiletou slečnu a v dubnu čekáme miminko. Manžel je za normálních okolností velmi slušný a kultivovaný člověk, introvert zažraný do svého oboru. Vím, že toho má v poslední době hodně v práci, že jsou tam nějaké změny a snad to je důvod změny jeho chování. Pozoruju to už od podzimu a dnes se to vyhrotilo.
Běžně chodím s dcerou do školky já a pak plynule pokračuju do práce. Tento týden se ale necítím úplně dobře, trošku mi začalo tvrdnout bříško a do toho nějaké nachlazení. Tak jsem tedy včera poprosila manžela, jestli by nás nemohl výjimečně vzít autem cestou do práce. Ač nebyl úplně nadšený, nakonec souhlasil.
Kvůli klasickému rannímu kakání :mrgreen: jsme museli vyrazit asi o 10 minut později. Tak začala naše rozepře. Já jsem trvala na tom, ať si dcera zajde na záchod doma v klidu, protože jsme dlouho bojovaly s bolavým bříškem před školkou a jsem ráda, že se to nějakým způsobem stabilizovalo a ráno si obvykle zajde doma na záchod. Ve školce jí to prý nejde - stydí se před dětma. Manžel se choval dost arogantně a nepříjemně k dceři, až jsem se divila, že se nerozbrečela a vše proběhlo v pohodě.
V této fázi jsem manželovi řekla, že má tedy jet do práce sám, že do školky zavolám, že to zvládnem. Já jsem dnes do práce nijak nespěchala, takže v tom problém nebyl. Manžel trval na tom, že když už má dorazit později, tak ať to má aspoň ten efekt, že nás zaveze taky.
Tak jsme vyrazili. Jenže já jsem uklouzla na schodech a spadla jsem. Při tom se mi podařilo rozbít svoji termosku. To už manžela vyprovokovalo tak, že na mě uprostřed sídliště začal křičet. Nevím, co přesně, ale něco ve smyslu, že jsem retardovaná a že si mám nechat napsat invalidní důchod. :cert: Zmohla jsem se jen na to, že se omlouvám, ale že na schodech byl led. Trošku mi zas začalo tvrdnout břicho, což jsem manželovi řekla, ale nijak na to nereagoval.
Dorazili jsme do školky. Vystoupila jsem s dcerou, ale já pitomec jsem se furt soustředila na to svoje bříško po pádu, a zapomněla jsem v autě její batoh. Manžel si toho hned všiml a šel za námi. Byly jsme už v šatně, samozřejmě kolem další rodiče. A v tu chvíli to začalo. Vlítnul tam se slovy: Máš něco s hlavou? Jseš už opravdu dement nebo co? Ty jseš taková krá…, to jsem neviděl. Bylo mi neskutečně trapně. Mlčky jsem vyslechla jeho palbu nadávek. Nevěděla jsem, co říct. Když jsem mlčela (na otázku „Jseš fakt deb.il?“ - co na to chcete říct?), manžel do mě ještě strčil, docela silou, naštěstí ne do břicha. Nakonec řekl něco o tom, ať se vzpamatuju a odešel.
Všem kolem jsem se omlouvala, že manžel kvůli nám přijede pozdě do práce a proto mu ruply nervy. Dcera je naštěstí takové zlato, že mi na to řekla: Mamko, z něho si nic nedělej, on se občas chová jako vůl : :srdce: : To mě úplně rozsekalo. :mrgreen:
Ve školce jsem to ještě nějak vydržela, ale cestou do práce jsem začala brečet a naneštěstí jsem potkala několik kolegů, kteří si toho všimli.
Je mi z celé té scény zle a k tomu se bojím o malé v bříšku. Snad se mu při tom pádu nic nestalo. Stejně ale plánuju o polední pauze dojít k doktorce, ať vše překontroluje.
To je celé, pokud jste to dočetly, tak děkuji a pokud k tomu můžete něco napsat, budu moc ráda :)
Omlouvám se za anonyma, snad chápete důvod ;)

Nemohu tomu ani uvěřit, že by se takto choval nějaký chlap vůči těhotné manželce, a ještě někde ve školce, kde je plno lidí. Dokonce mě i napadlo, jestli nejsi troll. :think: Pokud nejsi troll, pak bych s takovým d.ebilem nebyla ani minutu. Už jenom ten pád na schodech. Můj manžel by se asi zbláznil strachem o dítě, a určitě by jsme ihned valili do nemocnice. A pak ještě to nehorázné chováni ve školce, to by byla poslední kapka. Raději bych šla do azyláku, než žít s takvým h.ovadem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.1.19 19:07

Vykládala jsem ten příběh manželovi, a prej jestli mě vůbec napadlo, že ten pán se moh prostě totálně zhroutit, popřípadě se takhle projevujou některá psychická onemocnění. Přiznám se, že mě to nenapadlo vůbec. Tak by mě zajímalo, jak to u zakladatelky vypadá dál…
Nicméně i kdyby za tím skutečně byl nějaký akutní psychický problém a pán za to „nemohl“, za sebe nevím, jestli bych byla schopná pokračovat ve vztahu, přestože by se léčil, asi bych se už bála. No doufám, že se dozvíme pokračování a zakladatelce přeju pevný nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
25.1.19 19:08

Drsný, to se fakt jako deb..il choval poprvé? Můj manžel by měl o mě strach, kdybych těhotná upadla na schodech a ty se mu ještě omlouváš. A to chování ve školce, to je hrozný.
navrhni psychologa, poradnu nebo cokoliv ať vidí že tohle je vážný a že to bylo naposled, jinak to tolerovat nebudeš.

To je na vážnou promluvu. Napiš jak reagoval odpoledne. Jestli se ani neomluví, tak to není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 19:10
@carola píše:
Jako ne,že bys neměl/a pravdu,ale dá se to vyjádřit i jinak.

Pokud se někdo nechává ponižovat a sám se staví do role služky (nebo spíš otrokyně), pak se to jinak vyjádřit nedá. Nebo dá - ještě hůř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 19:12

Ahojte, celkem se tady vyostřila diskuze, tak jen doplním aktuální info:
1. Miminko je v pořádku a dokonce se poprvé ukázalo v plné kráse, takže už konečně víme (podle dr. na 95%) pohlaví :srdce:
2. Manžel po příchodu z práce brečel a omlouval se. Zřejmě bude muset změnit práci, což je v naší situaci dost nepříjemné :( Ale budeme to muset nějak zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
6180
25.1.19 19:16
@Anonymní píše:
1. Miminko je v pořádku a dokonce se poprvé ukázalo v plné kráse, takže už konečně víme (podle dr. na 95%) pohlaví :srdce:
2. Manžel po příchodu z práce brečel a omlouval se. Zřejmě bude muset změnit práci, což je v naší situaci dost nepříjemné :( Ale budeme to muset nějak zvládnout.

Jako že vyváděl kvůli nervům z práce, takže ji změní? Nebo jak to myslíš? Asi bych k tomu teda přidala toho psychologa.
Hlavně že mimi je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.19 19:31

Nereaguji na poznatky po 19.h - mohl mít stres v práci, ale i tak je mi líto, že to musím napsat (a budu se jen opakovat po ostatních :,( ), ale je to smutné čtení, není-li to úplná trollovina…
Spadnout mi těhotná partnerka na schodech, tak se fakt bojím a i když by to bylo jen nějáké neškodné sesunutí, tak jí jdu pomoci - negativní reakce pouze ve smyslu, ať dává bacha, ať si neublíží…
Ta situace ve škole, byla úplně za hranou. Nad vulgaritami maximálně přimhouřit oči v případě hádky a nadávek o samotě mezi partnery (i když s takovými vulgaritami též nesouhlasím, a je to pár od páru), ale ne na veřejnosti a ne s fyzickým atakem - na těhotnou! :pocitac:
Vy se navíc nemáte za co omlouvat (pád na schodech :zed: ), a ještě pozdním příchodem do práce :roll:.
Má to dvě roviny - Vaše partnerské soužití a výchovný vliv na dceru (ale ta se zdá, že je na svůj věk opravdu empatická :).
Manželovi opravdu sdělit, že přestřelil - musí si to uvědomit a přiznat (bez ohledu na stresy), a Vy mu to dát rozhodně najevo! Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.1.19 19:41
@Anonymní píše:

Je super, že miminko je v pořádku. Jeho krokodýlí slzy bych měla já osobně u ******. To by mu neprošlo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
25.1.19 20:02
@Anonymní píše:

Držím ti moc palce. :kytka: Zřejmě ho máš pořád ráda. Snad to u vás opravdu není rutina toto chování. Opravdu si promluvte,pláč nepláč,že takhle se k tobě chovat nemůže a nebude,a že by taky o vás mohl přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16558
25.1.19 20:11

Zakladatelko, mas male dite, porod za dvermi, hypoteku a manzela zraleho na vysetreni - na tom bych trvala (vylouceni psychicke nemoci), stejne jako na manzelske poradne nebo probrani teto situace s mediatorem. Od strkani je k facce na muj vkus moc blizko, neovladal se. Vubec nevim, co bych delala ja. Me by odrovnalo uz nazvani kravou v kolektivu cizich lidi, ktere budu jeste nekolik let potkavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
25.1.19 20:34
@tulipán píše:
Zakladatelko, mas male dite, porod za dvermi, hypoteku a manzela zraleho na vysetreni - na tom bych trvala (vylouceni psychicke nemoci), stejne jako na manzelske poradne nebo probrani teto situace s mediatorem. Od strkani je k facce na muj vkus moc blizko, neovladal se. Vubec nevim, co bych delala ja. Me by odrovnalo uz nazvani kravou v kolektivu cizich lidi, ktere budu jeste nekolik let potkavat.

Jako je fakt,že mě už by do té školky nikdo nedostal. Cítila bych se tam hrozně. I když tohle je samozřejmě to nejmenší,co by zakladatelku teď mělo trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
25.1.19 20:40

zakladatelko, tvého manžela samozřejmě neznám, ale vím, že i narcisové a manipulátoři umí ronit slzy a sypat si popel na hlavu…I kdyby měl stresy, tak tohle hulvátské chování je za hranicí lidské slušnosti. Bacha na něj, působí to na mě, že ho hodně omlouváš a jsi dost podřízená…koukni sem:
 https://cs.wikipedia.org/…5%BE%C3%A1by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16558
25.1.19 20:41
@carola píše:
Jako je fakt,že mě už by do té školky nikdo nedostal. Cítila bych se tam hrozně. I když tohle je samozřejmě to nejmenší,co by zakladatelku teď mělo trápit.

Vim, jak to myslis. A taky vim, ze bys tam stejne jako zakladatelka musela :lol: . A jeste se tam za nej omlouvat, smtne, strasne, potupa desna. Podle me mu zacina psychicka nemoc. Pokud opravdu nevysiluje pravidelne a proste to neni hulvat dlouhodobe a tudis hulvactvi prirozene graduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
25.1.19 20:53
@Anonymní píše:

Jistě, to tihle hrdinové umí perfektně a za několik dnů, týdnů tu scénu zase někde předvede. Tobě nevadí, že tebou pohrdá? A ještě maličkost, tak malé dítě si onu poznámku nevymyslelo, někde už ji muselo slyšet. Ono to u vás moc růžový nebude, ale je to tvá volba s kým žiješ, jen ty děti si nemůžou vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí