Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
22.6.11 11:41

Bože,to je strašný. Ty půjčky a ty věci na splátky to je děs,takhle přesně začal můj brácha ted má tolik exekucí milionový dluhy .Každou chvíli doma mají všechno oblepený žlutýma nálepkama tak už si nic nivýho nekupuj a do toho 3 děti děs běs!! Tak to se ti vůbec nedivím na tvojem místě bych se smámou taky už nechtěla vidět. Držím pěsti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 11:51

Já už to mám takto asi rok naposledy mě dostala když se mi odlučovala placenta ve20tt. a ona mi volá že maj odpojenou vodu tak že prostě chce peníze,nic jak se máš nebo tak.Nedala jsem jim ani vědět že se malej narodil i její vlastní máma jako moje babička to věděla a nic jí neřekla.Ona dokáže být hodně zákeřná kdo jí nezažil tak si to snad ani nedokáže představit.Takovejm výpitkům mě dohazovala že když jí dají prachy tak mě donutí s něma chodit díky bohu že jsem už dááávno pryč a zřenutá dědictví tudíž i dluhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 12:46

Hele to co tady píšeš,tak to asi vážně kdo di to neprožil tak nepochopí…já si tohle ani zdaleka nedovedu představit a to neříkám že má rodina je100%. Je dobře že sis život zařídila podle sebe.. Tak do budoucna se měj už jen krásně........ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 13:17

Díky.No musím pracovat aspoň na tchýni aby se uklidnila už je to docela mazec,dnes mi přišla sms o víkendu se stavím,nevím kdy.To je od ní hezké že aspoň napsala že o víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.6.11 15:11
lucavlachova píše:
Díky.No musím pracovat aspoň na tchýni aby se uklidnila už je to docela mazec,dnes mi přišla sms o víkendu se stavím,nevím kdy.To je od ní hezké že aspoň napsala že o víkendu
:palec: To mě vždycky řekne že v týdnu,ale ve kterém :?: Neřešim to,buď jsem doma,nebo ne,mám taky svoje plány,nedej bože když se trefí zrovna když nejsem doma,to jsou pak zase keci že jsme přece byly domluvený :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
486
22.6.11 15:58

Jéé nemáme tu tchýni stejnou když k tobě přez týden tak ke mně na víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
22.6.11 18:14

Tak nám včera nedala ani vědět a najednou stála u dveří i s tchánem. Sice mi přinesli jahody, ale mohli dát vědět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.6.11 09:51
bertík28 píše:
Tak nám včera nedala ani vědět a najednou stála u dveří i s tchánem. Sice mi přinesli jahody, ale mohli dát vědět. :cert:

No já taky nemám ráda takový ty přepadovky,hlavně ona má ve zvyku jezdit navečer,kolem 7 hodiny,to mám nejvíc lítání,koupání a krmení holek,je schopná na mě řvát z kuchyně do koupelny,jako abysme si pokecaly,stejně slyším každý pátý slovo a strašně řeší to,že by to koupání taky ještě hodinu vydrželo,nevysvětlím jí prostě že holky ráno brzy vstávaj,takže musej jít taky brzo spát a že bych si třeba večer v klidu sedla k televizi,nechápe :zed:

• Citovat
  • Upravit
9079
23.6.11 10:11

A zase celou dobu na malou dělala jenom kukuku- praštěná.
Byla jsem v kuchyni a slyším brekot, tak jsem přišla do obýváku a samozřejmě jí chovala. Tak jsem si jí vzala.
Učí ji mluvit jenom tata a to už přítel zakročil. A když se jí snaží učit mluvit, tak jede v kuse mamamamama, tatatatata atd. Podle mě by měla říkat mama mama. Ale ona žádnou pauzu neuděla.
Prostě mam na ni averzi jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.6.11 10:12

Někdy to je o nervy s těma tchýněma. Kolikrát si říkám, že z ní skončím v blázinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.6.11 10:14

To je fakt náhoda k nám jezdí v 5 a odjíždí v 9 a vůbec jí nevadí že na ni nikdo náladu nemá rozdivočí mi děcka nacpe čokoládou tak abych o tom nevděla.Jednou jsme jí daly martu ná návštěvu k prababičce a oni jí tam strčily krabicu s kostkovým cukrem ať si dá :evil: :-x to byla poslední kapka od té doby mají smůlu všichni :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.6.11 10:18

Moje tchýně naučila marťu údajně chodit a místo máma jí učila bába :zed: malej díky bohu u ní ječí jak tur,ale kolikrát ho vezme dělá s ním kravinky a já jí povídám on jedl a ona tys papal?A udělá s ním letadýlko samo že vyhodí to co jsem do něho nacpala,a pak má ještě tendence s ním třepat 8-o to už valím pro manžu ať jí jde neco říct to pak naštěstí uraženě odjížííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.6.11 10:32
lucavlachova píše:
Moje tchýně naučila marťu údajně chodit a místo máma jí učila bába :zed: malej díky bohu u ní ječí jak tur,ale kolikrát ho vezme dělá s ním kravinky a já jí povídám on jedl a ona tys papal?A udělá s ním letadýlko samo že vyhodí to co jsem do něho nacpala,a pak má ještě tendence s ním třepat 8-o to už valím pro manžu ať jí jde neco říct to pak naštěstí uraženě odjížííí :dance:

Tohle natřepávání taky nesnáším,ale nedělá to tchýně,ale moje 15 letá švagrová,já když vidím jak s tím miminem zachází otvírá se mi kudla v kapse,moje šestiletá dcerka si jí dovolila říct,že takhle s Baruškou nesmí mávat,že jí lítá hlavička a že jí to bolí a ona na ní zpustila cosi o rozmazleným prarchantovi :cert: Jinak když ještě tchýně mluvila s manželem,šla s ním do města,já byla s malou doma a rozvařila jsem si oběd,přišli domů a tchýně přilítla do kuchyně,vypla mi sporák a začla podej mi tohle,kde máš tamto a projížděla mi linku skřínku po skříni,já byla jak v jiříkově vidění 8-o Prostě si umanula že uvaří oběd a že já mám něco rozdělanýho na plotně jí vůbec nezajímalo :cert: Jako chtěla mi pomoct,tak že bude odmejvat nádobí,řikám jí né,já si to umeju všechno najednou,šla si za svým,odmejvala pod tekoucí vodou jak steklá a že máme bojler jí bylo u pr***e :cert: No :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9079
23.6.11 10:32

To třepání taky nesnáším. Třeba když dělají koníčka a ona skáče kolenem jako blázen.
Příště jí už něco řeknu.
Tuhle se na malou podívala a ta jako vždy spustila řev a ona prohlásila- asi sem nebudeme moc chodit, když se mě bojí. To jsem si říkala hurá- bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.6.11 10:35
lucavlachova píše:
jí tam strčily krabicu s kostkovým cukrem ať si dá :evil: :-x to byla poslední kapka od té doby mají smůlu všichni :twisted:

Tak to by jsem jí už nikdy nepůjčila. Já ji už teď preventivně nepůjčuji. A budu si za tím stát.
Ona by jí asi nic takového nedala, ale tchán klidně. Je mu by to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová