Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože,to je strašný. Ty půjčky a ty věci na splátky to je děs,takhle přesně začal můj brácha ted má tolik exekucí milionový dluhy .Každou chvíli doma mají všechno oblepený žlutýma nálepkama tak už si nic nivýho nekupuj a do toho 3 děti děs běs!! Tak to se ti vůbec nedivím na tvojem místě bych se smámou taky už nechtěla vidět. Držím pěsti!!!!
Já už to mám takto asi rok naposledy mě dostala když se mi odlučovala placenta ve20tt. a ona mi volá že maj odpojenou vodu tak že prostě chce peníze,nic jak se máš nebo tak.Nedala jsem jim ani vědět že se malej narodil i její vlastní máma jako moje babička to věděla a nic jí neřekla.Ona dokáže být hodně zákeřná kdo jí nezažil tak si to snad ani nedokáže představit.Takovejm výpitkům mě dohazovala že když jí dají prachy tak mě donutí s něma chodit díky bohu že jsem už dááávno pryč a zřenutá dědictví tudíž i dluhů
Hele to co tady píšeš,tak to asi vážně kdo di to neprožil tak nepochopí…já si tohle ani zdaleka nedovedu představit a to neříkám že má rodina je100%. Je dobře že sis život zařídila podle sebe.. Tak do budoucna se měj už jen krásně........ ![]()
Díky.No musím pracovat aspoň na tchýni aby se uklidnila už je to docela mazec,dnes mi přišla sms o víkendu se stavím,nevím kdy.To je od ní hezké že aspoň napsala že o víkendu
lucavlachova píše:
Díky.No musím pracovat aspoň na tchýni aby se uklidnila už je to docela mazec,dnes mi přišla sms o víkendu se stavím,nevím kdy.To je od ní hezké že aspoň napsala že o víkendu
Jéé nemáme tu tchýni stejnou když k tobě přez týden tak ke mně na víkend ![]()
Tak nám včera nedala ani vědět a najednou stála u dveří i s tchánem. Sice mi přinesli jahody, ale mohli dát vědět. ![]()
bertík28 píše:
Tak nám včera nedala ani vědět a najednou stála u dveří i s tchánem. Sice mi přinesli jahody, ale mohli dát vědět.
No já taky nemám ráda takový ty přepadovky,hlavně ona má ve zvyku jezdit navečer,kolem 7 hodiny,to mám nejvíc lítání,koupání a krmení holek,je schopná na mě řvát z kuchyně do koupelny,jako abysme si pokecaly,stejně slyším každý pátý slovo a strašně řeší to,že by to koupání taky ještě hodinu vydrželo,nevysvětlím jí prostě že holky ráno brzy vstávaj,takže musej jít taky brzo spát a že bych si třeba večer v klidu sedla k televizi,nechápe ![]()
A zase celou dobu na malou dělala jenom kukuku- praštěná.
Byla jsem v kuchyni a slyším brekot, tak jsem přišla do obýváku a samozřejmě jí chovala. Tak jsem si jí vzala.
Učí ji mluvit jenom tata a to už přítel zakročil. A když se jí snaží učit mluvit, tak jede v kuse mamamamama, tatatatata atd. Podle mě by měla říkat mama mama. Ale ona žádnou pauzu neuděla.
Prostě mam na ni averzi jako blázen.
Někdy to je o nervy s těma tchýněma. Kolikrát si říkám, že z ní skončím v blázinci.
To je fakt náhoda k nám jezdí v 5 a odjíždí v 9 a vůbec jí nevadí že na ni nikdo náladu nemá rozdivočí mi děcka nacpe čokoládou tak abych o tom nevděla.Jednou jsme jí daly martu ná návštěvu k prababičce a oni jí tam strčily krabicu s kostkovým cukrem ať si dá
to byla poslední kapka od té doby mají smůlu všichni ![]()
Moje tchýně naučila marťu údajně chodit a místo máma jí učila bába
malej díky bohu u ní ječí jak tur,ale kolikrát ho vezme dělá s ním kravinky a já jí povídám on jedl a ona tys papal?A udělá s ním letadýlko samo že vyhodí to co jsem do něho nacpala,a pak má ještě tendence s ním třepat
to už valím pro manžu ať jí jde neco říct to pak naštěstí uraženě odjížííí ![]()
lucavlachova píše:
Moje tchýně naučila marťu údajně chodit a místo máma jí učila bábamalej díky bohu u ní ječí jak tur,ale kolikrát ho vezme dělá s ním kravinky a já jí povídám on jedl a ona tys papal?A udělá s ním letadýlko samo že vyhodí to co jsem do něho nacpala,a pak má ještě tendence s ním třepat
to už valím pro manžu ať jí jde neco říct to pak naštěstí uraženě odjížííí
Tohle natřepávání taky nesnáším,ale nedělá to tchýně,ale moje 15 letá švagrová,já když vidím jak s tím miminem zachází otvírá se mi kudla v kapse,moje šestiletá dcerka si jí dovolila říct,že takhle s Baruškou nesmí mávat,že jí lítá hlavička a že jí to bolí a ona na ní zpustila cosi o rozmazleným prarchantovi
Jinak když ještě tchýně mluvila s manželem,šla s ním do města,já byla s malou doma a rozvařila jsem si oběd,přišli domů a tchýně přilítla do kuchyně,vypla mi sporák a začla podej mi tohle,kde máš tamto a projížděla mi linku skřínku po skříni,já byla jak v jiříkově vidění
Prostě si umanula že uvaří oběd a že já mám něco rozdělanýho na plotně jí vůbec nezajímalo
Jako chtěla mi pomoct,tak že bude odmejvat nádobí,řikám jí né,já si to umeju všechno najednou,šla si za svým,odmejvala pod tekoucí vodou jak steklá a že máme bojler jí bylo u pr***e
No ![]()
To třepání taky nesnáším. Třeba když dělají koníčka a ona skáče kolenem jako blázen.
Příště jí už něco řeknu.
Tuhle se na malou podívala a ta jako vždy spustila řev a ona prohlásila- asi sem nebudeme moc chodit, když se mě bojí. To jsem si říkala hurá- bude klid.
lucavlachova píše:
jí tam strčily krabicu s kostkovým cukrem ať si dá![]()
to byla poslední kapka od té doby mají smůlu všichni
Tak to by jsem jí už nikdy nepůjčila. Já ji už teď preventivně nepůjčuji. A budu si za tím stát.
Ona by jí asi nic takového nedala, ale tchán klidně. Je mu by to bylo jedno.