Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už nepůjčuji také sice sou kecy,ale ty prochází kolem mě.Ona s ním třepe tím stylem že ho chytne a hází ze strany na stranu a pak ho lechtá.U tohoto jsem jednou vybuchla když Marťu lechtaly tak že si cvrkla a pak to bylo ty seš hamba se počuráváš to sem je vyhodila.Jinak mi promlouvala do duše manželova sestra jak mám vychovávat děcka a jak se mám chovat já a to jí je 23 a zralá tak na ranu.Tchýně mi dávala recept na koláče tvarohové dělala sem vše jak řekla a něco bylo špatně koláče nafouklé tvaroh nic moc bylo mi divné že mi říkala nedávej do tvarohu žloutek.No a po půl roce mi povídá jéé ja ti asi zapoměla říct že se koláče mají propíchat,aby se nenafoukly a do tvarohu dát 2žloutky ![]()
To mi něco připomíná.
Koupili jsem si auto od jejího kolegy z práce kde nešlo rádio. Tak si ho přítel zkoušel dát do kupy. Nakonec auto nešlo ani nastartovat. Pak nám tchýně řekla, že nám zapomněla říct, aby jsem ho nepoštěli jinak auto nepojede.
A mi ho museli nechat odtáhnout
![]()
Příspěvek upraven 23.06.11 v 22:51
Úplně to samý v bledě modrým
… bohužel!!! Akorát my spolu nemluvíme vůbec.
No u nás už to vypadá podobně,protože návštěva v týdnu už je domluvená
skoro měsíc a nikdo se ještě neozval,takže to vypadá na ježíška na kliku a tím to hasne ![]()
A ještě malý 8m kupuje hračky od vietnamců. Já jí mít po ruce, tak asi nepřežije. Jen co příjde, tak dostane zákaz něco kupovat. Ať jí dá peníze, ale kupovat ne. Šetří kde se dá, ale na nesprávném místě. Pak by chudák mohla mát problémy až bude velká. Bůchví co je tam za sr…
Asi to udělám jako vy. Omezím návštěvy!!!!!!!!!!!!!!!!
Jen mi je líto přítele, že má takovou mámu. On ji, ale taky moc nemusí.
ja moji tchyni nenavidim!!UPRIME ME SERE jen dojde sezere celou lednicku mluvy tak nahlas na moji dvoumesicni dcerku tak ze ji rosplace,uz me stacilo ze jsem sni bydlela pul roku to sme se i zmlatily kdyz jsem mela malem pred porodem podle me je tak psichicky narusena ze treba i utece na 3dni a jeji manzel je doma ve vaznem zdravotnim stavu a ani se mu neozve je to mrcha jen mi nici zivot cely den mam pak skazeny jen mi vycita ze jsem krava a ze nejsem srbka a ze nemam cernou barvu vlasu a takove valy,
donesla mi jednou hracky pro malou ale jeste za komunistu a ktomu byli taaak spinavy ze sem je musela vyhodit nevym jak to budu snaset dal uz nemuzu
![]()
rozmary píše:
A co říká přítel na tvou mamku?Je to taky tchýně
Ten v poho. Říká, že je to puberťačka. Nikdy nic neřekl. Jenom, že špatně malou drží- když byla malá. Tam to je v poho. Ona si s ní hraje. A když si malá hraje, tak si ji nevšímá, aby se pak nedožadovala pozornosti.
merryferry píše:
ja moji tchyni nenavidim!!UPRIME ME SERE jen dojde sezere celou lednicku mluvy tak nahlas na moji dvoumesicni dcerku tak ze ji rosplace,uz me stacilo ze jsem sni bydlela pul roku to sme se i zmlatily kdyz jsem mela malem pred porodem podle me je tak psichicky narusena ze treba i utece na 3dni a jeji manzel je doma ve vaznem zdravotnim stavu a ani se mu neozve je to mrcha jen mi nici zivot cely den mam pak skazeny jen mi vycita ze jsem krava a ze nejsem srbka a ze nemam cernou barvu vlasu a takove valy,![]()
![]()
donesla mi jednou hracky pro malou ale jeste za komunistu a ktomu byli taaak spinavy ze sem je musela vyhodit nevym jak to budu snaset dal uz nemuzu
![]()
Ahoj, ani neviš jak ti rozumim. mám to na 3/4 stejné jak ty. Já ji otevřeně říkám a prosazuji svoje názory, ale když je jednou někdo natvrdlý tak nepomůže nic..je to pro mne primitivní omezený člověk.Naštěstí můj muž má jasno co je maminka zač ![]()
bertík28 píše:rozmary píše:Ten v poho. Říká, že je to puberťačka. Nikdy nic neřekl. Jenom, že špatně malou drží- když byla malá. Tam to je v poho. Ona si s ní hraje. A když si malá hraje, tak si ji nevšímá, aby se pak nedožadovala pozornosti.
A co říká přítel na tvou mamku?Je to taky tchýně
No já se ptám,protože pánové někdy bejvaj choulostiví na narážky na jejich maminky a hledaj pak chyby i na druhé straně. ![]()
tak to jsem velmi rada ze jsi mi napsala no jo no polovyna tchyni je na zabiti ale ona je uz tesky pripat a ta tvoje taky
![]()
A jak je to u vás. Co říkají vaši manželé na to, že nesnášíte jejich maminky rády?
bertík28 píše:
A jak je to u vás. Co říkají vaši manželé na to, že nesnášíte jejich maminky rády?
CHAPE ME ![]()
A když nemáte rády tchýně, jak jsou na tom vyši chlapy a jeho tchýně?