Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
28.5.11 15:21

já zrušila veškeré navštěvy u tchýně,akurát jsem ji povolila,že mě může pozdravit… :mrgreen: to je veškerá neše konverzace a jsem neeeeeejšťastnější človíček :dance: pryč s tou havětí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.5.11 18:46
terdule píše:
já zrušila veškeré navštěvy u tchýně,akurát jsem ji povolila,že mě může pozdravit… :mrgreen: to je veškerá neše konverzace a jsem neeeeeejšťastnější človíček :dance: pryč s tou havětí!!!

závidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
30.5.11 17:12
terdule píše:

Jak se ti to povedlo?Já chci taky 8-o

• Citovat
  • Upravit
1249
31.5.11 14:33
rozmary píše:
terdule píše:
Jak se ti to povedlo?Já chci taky 8-o

10 let psycho a potom jsem se fakt nasrala a ukončila veškerou naší komunikaci,ale řvalo se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
31.5.11 18:42

tak jsem se střetla se skoro tchýní u přítelovy babičky,se kterou si u nějakej ten pátek tykám,kdy to viděla,tak mi hned taky řekla,ať jí teda tykám a když jsme odjížděli a já jí teda řekla ahoj,tak na mě koukala jak na ducha a pak mi řekla: no jo,ty mi vlastně tykáš co? tak to ale nepoužívej moc často… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.6.11 01:13

Re Anonymní:
Já taky dělám jak hrozně dělám :lol: Odcházím do kuchyně „nutně něco dodělat“ tzn. vydýchat se. Nepřetržitý nápor nezvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
1.6.11 13:22

No mě v podstatě vyhovuje,že se s manželem nebaví,protože její návštěvy u nás jsou teď na rychlo mezi dveřma a fakt mi to vyhovuje,akorát děti tím trošku trpěj,protože je to babička a nejde ani na kafe,no kdyby jí na nich záleželo aspoň částečně z toho co pořád vykřikuje,mohla by si je vzít domů,ale to nehrozí.Takže to je jen další oblbovačka pro sousedky,že chudák děti ani nevidí co má práce a já jí je tam nedovezu ani ukázat :cert: no co já jsem asi za hajzla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12
18.6.11 18:06

ahojky :-) sem rada,ze nejsem sama…pani to je uleva :-) tu moji tchyni jsem mela rada,jen do te doby nez se mi narodil syn(to jsem ji bouzel nemala jeste prokouklou a rikala jsem si jak je skvela ze sem si lepsi tchyni nemohla prat…no MYLILA JSEM SE A JAK!!!!)jak se nam narodil syn,nedala mi pokoj,obden chodila knam domu,prisla rano v 8 a odchazela vetsinou az po osme hodine vecerni,ja z ni byla na prasky…ted uz budou malemu tri roky a nic se nezlepsilo,odstehovali jsme se o kus dal a tak prozmenu jezdi kazdou sobotu rano kolem 9hodiny a odjizdi kolem 7vecer,mam tak skazeny kazdy vikend,tak predstava,ze tu zase bude oxidovat je desna,porad mele jedno a to sami dokola,me vubec neposloucha,smrdi no des…je desne zarliva zapisuje si kam sem sla s malym,za kym jak dlouho jsem tam byla apod,porad zarlivy sceny ze syna nekdo videl dyl nez ona…manzelovi vola kazdej den minimalne 3 jestli ma co jist co jsem uvarila jak bylo v praci apod.opravdu ji Z DUSE NENAVIDIM!!!!!!je pravda ze uz jsem i nekolikrat uvazovala o rozvodu a kdyz se s manzelem hadame tak je to vetsinou vdycky kuli ni,uz nevim co delat...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.11 18:13
laureen píše:
ahoj všichni co „milujete“ svoje tchýně.
Já jsem na tom podobně.Zatím jsem ráda, že je od nás vzdálená 250 km, ale manžel se chce poslední dobou vrátit do baráku a žít tam s ní.Už kvůli tomu, že před rokem ji umřel manžel a ona obývá svůj „hrad“ sama.Já jsem momentálně v 31tt a čekáme dvojčata.
A co je vlastně za problém? Děsím se skutečnosti , že se tam nastěhujem a budu ji mí každej den na očích spolu s jejíma moudrýma radama. Jenže já jsem na ni alergická. Bod zlomu nastal před rokem, kdy můj manžel byl doma nemocnej a oni dva mu po skypu řekli, jestli se se mnou nechce rozejít.A to jsme spolu byli už 7 let a bydleli spolu 6 let.Do té doby jsem netušila, že se s tím stále nevyrovnali, nebo se nikdy nezeptali jak to bude s náma.Jsem totiž tělesně postižená.Moje výška je 130 cm.Ale my se do sebe zamilovali a od té doby jsme spolu.V tu chvíli ve mě nastal zlom a začala jsem se na ně dívat jinak.Pochopila jsem, že se celou dobu vlastně přetvařovali,ty cukrbliky byli vlastně jedna velká lež.Chápala jsem na jednu stranu, že vyrovnat se s touto skutečností,bylo asi těžké, neboť jejich jediný syn si našel zrovna mě.Ale nepochopila jsem proč nikdy nebyli schopni se zeptat přímo.Od té doby můj vztah k nim ochladl.A to jsem je měla celkem ráda.No a dva měsíce jsme jim oznámili, že se bereme. :pankac:
Tchýně se svým falešným úsměvem řekla, že je to naše rozhodnutí.Dva měsíce po naší svatbě umřel tchán.Musím říct, že až potom jsem si uvědomila, že to byl on kdo ji udržoval ještě v normě(a to jsem si občas říkala, že je na ni celkem hnusnej).jenže po čase zjistíte, že ona je opravdu šílená, psycho, největší chudáček pod sluncem,…
A já se teď děsím okamžiku, že tam s ní budeme bydlet.Manžel se tam snaží najít práci,ale v tom kraji je to opravdu velmi těžké.Navíc je tam barák, který je starý plný krámů a hlavně moudrých rad.Když jsem se pokusila navrhnout, ať se barák prodá, neboť náklady na opravu by byli vysoké o tom nechtěl nikdo slyšet.Ona sama se v tom baráku bojí, zamyká všechny dveře a už rok spí v manželově pokojíčku(z ložnice se stává skladiště)Přitom má byt v paneláku, kteý by ji stačil.Jen pořád udržuje tu představu, že se tam nastěhujem.Volá manželovi každý den a ptá se jak to uděláme. :zed: Když ji řekne,ať se tam někdo přijde podívat na podlahy, které by bylo potřeba spravit, řekne že to musí přijet on a zařídit si to.Přitom je celej den doma, neboť je v důchodu, takže toho času má moře. Dělá ze sebe neschopnou chudinku, neboť celý život se o všechno staral on a ona se zabívala jen tím jestli má plnou ledničku a všechny novinky z teleshopingu. :-?
Manžel tu má práci, máme tu byt,vlastní klid a na cestě jsou dva kluci, kteří jsou naprosto zdraví. A ona si nedokáže uvědomit, že tohle všechno máme opustit kvůli ní. Všichni známý mi řekli, že kdyby to měli tak jak to má ona, tak prodají barák, nastěhují se do bytu..ona vlastně má všechno vyřešené, má kam jít. Ale raději to nechá tak, aby jsme se my stěhovali, manžel chodil do práce(možná) a pak se udřel na tom starým plesnivým baráku. A kde bude mít čas na děti a na mě? Já ji asi budu mít neustále za patama, budu dostávat ty její moudré rady, neboť ona nemá ani žádnej koníček( možná brečení jak je strašnej chudáček).Bohužel manžel je pro tuto variantu 8-o
Možná namítnete, že to nemám tak hrozné.Jenže bohužel by jste ji museli znát.Já sama jsem její šílenou povahu poznala až po čase.Kdyby nebyla falešná, chudinka, nenasazovala pořád ten svůj psí pohled, a nebyla tak blbá! Ona je ta moudrá, zkušená(my nevíme nic), neřešila některé problémy dopředu(které mimochodem ještě nenastali) stále dokola,tak by se možná dala snést.
Ale když je alegie tak to byl musela bych bejt neustále sjetá abych ji ustála. :pankac:

ahojky no tak po skusenostech z moji tchyni a stim co jsi tu napsala bych byla zasadne PROTI NESTEHUJ SE ZA ZADNOU CENU manzelovi to rekni ze ne!!!!tebe to tam akorad znici budes na dne,nestastna,budete se hadat......to je muj nazor a ve vetsine pripadech to nedela dobrotu,bydlet s tchyni,tchanem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.6.11 08:40

Ahojík,tak se přidávám :lol: .Já mám tchýni echt tchýni…S manželem jsme spolu 13 let a celou dobu jsem jí nějak z respektu,že je to manželova matka snášela.ale ona je generál,takže to nebylo jednoduché.Ale na podzim,jsem tuto ženu definitívně vymazala a jen ,když si na ní vzpomenu,ježí se mi vlasy na hlavě :cert: .Vždy remcala do všeho,ale bydlíme 200km od sebe,tak jsem mávla rukou a bylo.Ale jednoho krásného odpoledne na podzim,volala tchýně na skypu.Já žehlila,tak říkám,Míšo to je 10letá dcera,vem to,volá babička a já tu nejsem…kdyby něco :lol: .Míša ví,jak to tak nějak je,vypozorovala ,že…no a tak jsem pěkně vyposlechla,jak o mě moje milovaná tchýně mluví před dcerou.To jsem neměla slov a větší ránu jsem teda ještě nedostala.První co bylo,že jestli už je tatínek z práce doma a že není????Na to dcera,tatínek jede z práce na kole,tchýně zareagovala,proboha v takovém ošklivém počasí???Co kdyby se mu něco stalo???Kdo by vás živil???A další bombička přišla záhy…no hlavně se děti dobře učte,at nedopadnete,jako maminka :cert: .To už na mě bylo moc…Raději nebudu komentovat co vše jsem vypustila z huby za slova,když se manžel vrátil z práce :oops: .Prvě se mě teda zastal,matce zavolal,dal jí čouda,ale po jeho návštěvě u ní,my zdělil,že jsem to blbě pochopila,že to tak neřekla…Nemá ceenu komentovat.Když si to myslí,tak at si to myslí,u mě skončila.Nejezdím tam,jezdit nebudu a hotovo.Děti tam samozřejmně pouštím,jezdí tam rádi,ale po tom co si dcera od tchýně tohle vyslechla,moc se jí tam nechce…Nedivím se ji.Jinak musím podotknout že máme tři děti.12,10 a prckovi budou 4.Rok jsem doma ,práci nemám ,je to težké.Kluk sice chodí do školky,ale moc tam nepobude,je to astmatik ,takže si to umíte představit.A hlídání také žádné,i moji rodiče bydlí 200km od nás.Ale já si myslím,že nám to zatím takhle s manželem vyhovuje,starám se o děti ,školu a domácnost a se třema dětma,to někdy není jednoduché :mrgreen: .Tak děkuju,že jsem se taky mohla vypovídat,hned je mi líp… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.11 08:29

HOlky všem vám závidím když se nemusíte s tchýněmi vídat, já bydlím s tchýni i jeji mamkou takže v podstatě dvě tchýně v baráku a jsem už z toho na nervy. Pořád různé nevyžádané rady, nacpávaní děti sladkostma když se nedívám, narušování soukromí, už jsme si dali kouli na dveře ale když tam nahodou necháme klíč (aby děti nemusely klepat a mohly si otevřít) tak si otevřou i tchýně. Takže to postrádá smysl. :cry: Už jsme tu investovali dost peněz , bydlíme už tu 12 let a nevím jestli má smysl ještě uvažovat o stěhování :nevim: Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
9079
21.6.11 08:39

Ahoj holky
Tak já se k vám přidávám. Já tu svou nemůžu ani cítit. Četla jsem jen některé diskuse. A jak tu už někdo psal, že když má přijít, tak mam skažený celý den. A nakonec velmi ráda dělám kafe v kuchyni. Přitom si tam ještě u toho stihnu udělat xx věcí okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.6.11 12:28

Tak se přidávám taky,není to až tak,ale pobavíte se.
Když jsme spolu začli s manželem chodit,tak okamžitě hned proti mně,manžovi povídala ať si nekazí život,ale v tu dobu byl na ni najetý i on.Pak sem se k nim nastěhovala.Dělala jsem ještě školu a ona když nebyl doma mi ještě s jeho ségrou dělaly naschvály.Nemohla třeba pochopit že si kupujem vše samy tudíž i toaleťák a na celý dům řvala:ten toaleťák tady asi někdo žere!
Na vánoce přišla do pokoje ať si jde s něma manžel sednout k večeři tak jí řek že bezemě nejde,urazila se a odešla.
No poté co sem si musela i prádlo prát v ruce,abych jí neopotřebovala pračku a pak to neměla v zimě kde sušit,protože pořád stahovala topení tak jsme se odstěhovali.Školu jsem ukončila,byla to druhá střední.Po roce kdy sme bydleli na bytovce tak se nastěhovaly pod nás :evil: Mezi tím sme se vzali a ona jen si neudělejte hned děcko,teda předtím nám svadbu rozmlouvala že to je nanic(ona je rozvedená).po dalším roce a půl jsem byla těhotná to začlo s ní normální období byla zlatá.Pak se narodila malá a vše se otočilo do všeho se pletla,malou nacpala rajskou a ta se celá osypala atd..
Tak jí manžel několikrát dost důrazně vysvětlil že takto ne vždy se urazí a odjede a po týdnu zas jako by nic.Když jí něco povím já tak snad neslyší :zed: ,ale už kůli manželovi jí nechci zakázat k nám jezdit,párkrát nám pomohla s prací kolem domu,ale v zásadě děcka nikdy k ní nepojedou,malá u ní párkrát byla na noc druhý den mi jí vrátila s úpalem a spálenou od slunka atd..No a tchán :roll: rači vás nebudu strašit,ale pokud chcete tak se s váma podělím o další story :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
21.6.11 12:35

Tak se poděl,jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.6.11 12:40

luca: