Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
6.3.11 18:40
No tak to je hnus.Že taková bestie vůbec žije :pocitac:
LUCINKA6 píše:
Tak to se vám ani nedivím.U mě po 5 letech urážek,hádek,fyzických útoků a psychického teroru také skončila přítelova matka.Nemohu ji vystát. Když zjistila,že čekám s jejím synem dítě tak prohlásila,že TOHO PARCHANTA Z TEBE STEJNĚ VYMLÁTÍM Malé je 8 měsíců a ani jednou jsem jí malou neukázala,taková Svině si to ani nezaslouží.Bydlíme v rod. domě s přítelem dole a ona nahoře. Máme 2 místnosti a ona zbytek domu,sklepy,zahradu,dvorek a až ted po 5 letech jsem se dozvěděla,že to jak mi neustále omílá,že je vše hlavně její a mi se tu roztahujeme,že vlastně její není. Má ještě jednoho syna a dům i pozemek je rozdělený mezi všechny 3 rovným dílem.Takže až mi příště zase zamkne koupelnu nebo mě nepustí do domu,většinou dělá podobné seky když je přítel v práci,tak na ní zavolám policii ať má další záznam. K tomu prvnímu jsem se odhodlala po tom,co mě napadla jak slovně tak fyzicky když bylo malé necelých 6 týdnů.Držela jsem malou a hádaly jsme se a ona mě praštila do hlavy pet lahví,vrátila jsem jí to fackou,ale pak jsem se rozklepala když jsem si uvědomila,že se mohla trefit do dcerky a ne do mě.ASI BYCH JI ZABILA.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
7.3.11 09:44
LUCINKA6 píše:
Tak to se vám ani nedivím.U mě po 5 letech urážek,hádek,fyzických útoků a psychického teroru také skončila přítelova matka.Nemohu ji vystát. Když zjistila,že čekám s jejím synem dítě tak prohlásila,že TOHO PARCHANTA Z TEBE STEJNĚ VYMLÁTÍM Malé je 8 měsíců a ani jednou jsem jí malou neukázala,taková Svině si to ani nezaslouží.Bydlíme v rod. domě s přítelem dole a ona nahoře. Máme 2 místnosti a ona zbytek domu,sklepy,zahradu,dvorek a až ted po 5 letech jsem se dozvěděla,že to jak mi neustále omílá,že je vše hlavně její a mi se tu roztahujeme,že vlastně její není. Má ještě jednoho syna a dům i pozemek je rozdělený mezi všechny 3 rovným dílem.Takže až mi příště zase zamkne koupelnu nebo mě nepustí do domu,většinou dělá podobné seky když je přítel v práci,tak na ní zavolám policii ať má další záznam. K tomu prvnímu jsem se odhodlala po tom,co mě napadla jak slovně tak fyzicky když bylo malé necelých 6 týdnů.Držela jsem malou a hádaly jsme se a ona mě praštila do hlavy pet lahví,vrátila jsem jí to fackou,ale pak jsem se rozklepala když jsem si uvědomila,že se mohla trefit do dcerky a ne do mě.ASI BYCH JI ZABILA.

Okamžitě zavřít! Ta je svému okolí vysloveně nebezpečná! Sbalila bych malou a vypadla, i za cenu podnájmu nebo podobného řešení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
7.3.11 09:54
Anonymní píše:
Holky radši taky anonymně. Moje tchýně je moc hodná ženská. Ale je totálně infantilní, uječená, hyperaktivní, furt se blbě hihňá. A to jí je 60. (učitelka). Všechno myslí dobře, ale prostě nedovede domyslet důsledek.
Malýmu jsou 4 měsíce a už teď se těší jak s ním bude lítat a řádit. To už dělá se psem a hlavně neví, kdy přestat. Když jsem jí viděla se synovcem jak řádí, tak jsem nevěděla, komu bych jí vrazila dřív - jestli jemu nebo jí. Prostě, kdykoliv je tu, tak ho úplně rozhodí …

To mi trochu připomíná moji tchýni :roll: Není sice infantilní, ale zato furt mluví, ale opravdu furt. Je schopná jednu větu říct za hodinu snad padesátkrát. Včera malou chovala a zas na ni pořád žvanila, že z toho byla malá večer přetažená. Vůbec se nedivím, tchýně by vykecala díru do hlavy dospělému, natož dítěti :cert: Poučení pro příště - utnout to hned! A neustále pokládá řečnické otázky s dovětkem „viď?“. Jsem rozčílená, jen si na to vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.3.11 20:02
:lol: :palec:
Janka123 píše:
Anonymní píše:
Holky radši taky anonymně. Moje tchýně je moc hodná ženská. Ale je totálně infantilní, uječená, hyperaktivní, furt se blbě hihňá. A to jí je 60. (učitelka). Všechno myslí dobře, ale prostě nedovede domyslet důsledek.
Malýmu jsou 4 měsíce a už teď se těší jak s ním bude lítat a řádit. To už dělá se psem a hlavně neví, kdy přestat. Když jsem jí viděla se synovcem jak řádí, tak jsem nevěděla, komu bych jí vrazila dřív - jestli jemu nebo jí. Prostě, kdykoliv je tu, tak ho úplně rozhodí …
To mi trochu připomíná moji tchýni :roll: Není sice infantilní, ale zato furt mluví, ale opravdu furt. Je schopná jednu větu říct za hodinu snad padesátkrát. Včera malou chovala a zas na ni pořád žvanila, že z toho byla malá večer přetažená. Vůbec se nedivím, tchýně by vykecala díru do hlavy dospělému, natož dítěti :cert: Poučení pro příště - utnout to hned! A neustále pokládá řečnické otázky s dovětkem „viď?“. Jsem rozčílená, jen si na to vzpomenu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.3.11 10:52

mám to hodně podobné

viz. anonym…no mám hodně podobnou zkušenost s tchýní, sice jsem o něco starší než ty…je mi 32 let, ale dokud jsem neměla malého nějak to všechno bylo lepší, možná tím, že se motalo převážně všechno okolo ní, ale když je teď malej, přijdu si na druhé koleji nejen já ale i on. Za celou dobu ho u sebe měla 1× a to jsou mu tři roky. U nás je situace trochu jiná, partner se kvůli mě rozvedl a ona mi to zřejmě nikdy „neodpustí“ podotýkám, že v tom manželství nebyly žádné děti. Cítím to poslední dobou čím dál víc, navíc čekám teď druhé dítě a od ní naprostý nezájem, do toho se jí stala jedna dost nepříjemná událost, ale přijde mi že toho využívá a teď ten můj okolo ní běhá a stará se více méně jen o ní, protože ona si to umí vynutit, já taková nejsem a jen tiše trpím…za 2 a půl měsíce rodím a jsem prostě stranou, nevím jak dlouho se tohle dá snášet…ale snad nejsem jediná kdo tohle musí zkousnout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
9.3.11 14:48
Chudáku to je mi líto ale musíš mu dát najevo že ti to vadí :pocitac:
katul8 píše:
viz. anonym…no mám hodně podobnou zkušenost s tchýní, sice jsem o něco starší než ty…je mi 32 let, ale dokud jsem neměla malého nějak to všechno bylo lepší, možná tím, že se motalo převážně všechno okolo ní, ale když je teď malej, přijdu si na druhé koleji nejen já ale i on. Za celou dobu ho u sebe měla 1× a to jsou mu tři roky. U nás je situace trochu jiná, partner se kvůli mě rozvedl a ona mi to zřejmě nikdy „neodpustí“ podotýkám, že v tom manželství nebyly žádné děti. Cítím to poslední dobou čím dál víc, navíc čekám teď druhé dítě a od ní naprostý nezájem, do toho se jí stala jedna dost nepříjemná událost, ale přijde mi že toho využívá a teď ten můj okolo ní běhá a stará se více méně jen o ní, protože ona si to umí vynutit, já taková nejsem a jen tiše trpím…za 2 a půl měsíce rodím a jsem prostě stranou, nevím jak dlouho se tohle dá snášet…ale snad nejsem jediná kdo tohle musí zkousnout :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.11 10:14

to jsem se snažila a nejen naznačovat, ale k ničemu to není…pře pár lety se rozvedla, přítele žádného nemá a s druhým synem přestala komunikovat, jelikož se se svou ženou rozvádí a ona se postavila na její stranu,prý hlavně kvůli dětem ale to bych odbočila…takže ten můj má pocit že se o ní musí starat,jelikož zůstal jediný, ale to asi u nich bylo od jakživa, že ona na něj víc trpěla…a já zjišťuju že rozhodně nemá cenu s ní bojovat, to mám předem prohrané…prostě je to máma, já to chápu, ale měly by být někde hranice…když jsme jí oznamovali že čekám malého tak mi do telefonu řekla „jé, tak další starost“ tak to mluví samo o sobě, teď u druhého mi na to řekla, že jsem ještě měli počkat, takže opravdu příjemné reakce, říkám si jestli nejsem nějak moc přecitlivělá a všechno si moc neberu, ale spíš za ty roky se to ve mě nahromadilo..ono by to asi vydalo na román, jako u vás všech, je toho spousta co jsem musela snést, nejhorší je že ona mi nikdy vysloveně neublížila apod. spíš já vidím jak toho mého má omotaného okolo prstu a on opravdu běhá a poslouchá „skoro“ na slovo…ale když chci náhodou něco já, je to vždy problém…jak se s tímhle dá dál žít, netuším…nejsem bojovnej typ ani nestojím o žádné hádky nebo vynucování …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.3.11 17:46

Tak to je mi líto to já bych tajhle žít nemohla.Moje tchýně mi stále jen ubližuje.Mlj se mě zastane to ano ale ona neumí přestat :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.3.11 10:28

Tak nevím která z nás to má horší :roll: to se asi ani nedá říct, protože mě ona neubližuje, jen mě prostě ignoruje, ale dělá to tak šikovně, že ten můj nic neregistruje nebo ani možná nechce, nevím…možná je to ode mne jen žárlivost, že ona to s ním umí a já se o něj musím dělit s ní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
12.3.11 16:47

Mi ublížila několikrát a stále se to opakuje už ju kašlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.3.11 16:54

Tchýně jsou svině :mrgreen:

Taky jednou budu, a pravděpodobně dvojnásobná 8-o :mrgreen: Pokud si některý z mých chlapečků nenajde chlapečka :mrgreen: 8-) S chlapečkama bych asi vycházela dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.11 19:42
:palec: :palec: :palec:
Crispina píše:
Tchýně jsou svině :mrgreen:Taky jednou budu, a pravděpodobně dvojnásobná 8-o :mrgreen: Pokud si některý z mých chlapečků nenajde chlapečka :mrgreen: 8-) S chlapečkama bych asi vycházela dobře :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.11 19:42
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.3.11 19:56
Crispina píše:
Tchýně jsou svině :mrgreen:Taky jednou budu, a pravděpodobně dvojnásobná 8-o :mrgreen: Pokud si některý z mých chlapečků nenajde chlapečka :mrgreen: 8-) S chlapečkama bych asi vycházela dobře :-D
:lol: :lol: :lol: Tak to budem svině dvě - snachy - to je verbež :mrgreen: Mně by tedy chlapeček pro chlapečka taky nevadil, ale tatík by to asi nerozchodil, to by byl zase tchán k pohledání :mrgreen: No nebudou to mít ty dětičky s náma lehké :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.3.11 13:18
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie