Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
16.9.20 15:02

Buď štastná, že ho máš z krku…mamánka nikdo nechce :hug:

Pro odlehčení, velmi mě pobavila hláška: „Chcete-li mít klid v rodině, zavřete tchýně do skříně, přijdou-li však dětičky, vypusťte obě babičky“ :mrgreen:

P. S.: moje skoro tchýně je úplně super člověk a nemůžu na ní říct půl špatného slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.20 15:52
@Paola21 píše:
Buď ráda, že ses takového blba zbavila. :palec: Je to příběh s dobrým koncem. Zažívala jsem to stejné, byla jsem tchyní očerňována, že jim doma ani nevytřu a nevim co, fakt jsem nechápala + pořád dělala scény a X krát nám s tehdy ještě přítelem zrušila plány, protože zrovna dostala hysterický záchvat a vše se muselo podřídit jejímu přání - například jet do Lídlu koupit jí nový kobereček na WC, který byl v akci :lol:.

Děkuji. Ano, trvalo to prostě dýl, ale já jsem do něj byla hodně zamilovaná a věřila jsem (naivně), že se za mě postaví. Děkuji za tyhle slova. Ne, že bych to někomu přála, ale je fajn slyšet, že máte podobné „zážitky“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.20 15:53
@migmina píše:
Clovek se chybama uci, ted uz vis, ze do vztahu s mamankem s ceckem u huby nepujdes. Ne tchyne vam vztah neznicila ale sam onen mimino. Vzdyt si mohl bouchnout do stolu a rict svoje a postavit se celem. Preju hodne stesti a mezi takovyma vodama zkazenyma chlapa nelov :kytka:

Děkuji. Máte pravdu. Měl se ozvat. Já chápu, že byl zatlačený do kouta, protože u nich bydlel, ale já jsme si nikdy do vztahu od rodičů kecat nenechala a to mohli mít názor, jaký chtěli.

• Citovat
  • Upravit
4
16.9.20 15:55
@divine woman píše:
Já jen nechápu, žes to vydržela s takovým jelimanem 6 let.

Upřímně jsem neměla žádnou sebeúctu a myslela si, že je jediný muž na světě a že se změní. Tohle byla ale poslední kapka i pro mě. Studuji vysokou školu, pocházím z fajn rodiny, mám slušné vychování, nefetuju, nekradu… A stejně to bylo špatně pro maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.9.20 16:53
@Kotatko03 píše:
Buď štastná, že ho máš z krku…mamánka nikdo nechce :hug:

Pro odlehčení, velmi mě pobavila hláška: „Chcete-li mít klid v rodině, zavřete tchýně do skříně, přijdou-li však dětičky, vypusťte obě babičky“ :mrgreen:

P. S.: moje skoro tchýně je úplně super člověk a nemůžu na ní říct půl špatného slova

To je fajn, že existují i hodné tchýně. Jo no… Bolí to. Jsem bohužel ve věku, kdy jsem už s ním plánovala život. No, ale on ho plánoval s maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
16.9.20 17:30

Musím sem napsat, i když už jsem ve věku tchýní. Některé příběhy tady jsou tedy fakt neuvěřitelné. Já byla čerstvou maminkou před 30 lety, ale všichni v rodině vždy respektovali, co jsme s manželem ohledně dcery chtěli a nechtěli. A oboje rodiče pomáhali, jak nejlépe dovedli a mohli, i když ještě pracovali. Jsme jim za to dodnes vděční.

• Citovat
  • Upravit
4
16.9.20 19:16
@Alriga píše:
Musím sem napsat, i když už jsem ve věku tchýní. Některé příběhy tady jsou tedy fakt neuvěřitelné. Já byla čerstvou maminkou před 30 lety, ale všichni v rodině vždy respektovali, co jsme s manželem ohledně dcery chtěli a nechtěli. A oboje rodiče pomáhali, jak nejlépe dovedli a mohli, i když ještě pracovali. Jsme jim za to dodnes vděční.

Dobrý den. No a vidíte. Já jsem studenkou VŠ, vždy jsem se snažila dělat věci správně, kvůli přítelovi jsem se učila vařit, kopala jsem u nich na zahradě díru, když se rozhodli, že si postaví jezírko, skládala jsem jim dřevo do dřevníků… Snažila jsem se být perfektní. Že si na mě „tchýně“ udělala obrázek po prvním setkání, vysmála se mé maturitě z dějin umění, pomluvila mě před celou rodinou, je bohužel verze „tchýně“, kterou jste asi vy nikdy neměla a buďte za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.21 20:35
@sepi píše:
Jeste bych chtela rict, ze ze svyho okoli znam pripad, kdy jela babicka na pohreb vlastniho vnoucete a stezovala si pritom dceri, ktera prisla o dite, ze zmeska dalsi dil serialu…Tak tohle me osobne pripada naprosto z jinyho sveta. A myslim, ze bysme vsechny mely bejt vdecny za tchyne, co se chteji venovat vnoucatkum. Na mouchy ma pravo kazdej clovek.
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová