Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
21.6.11 12:59

Story2:Ze začátku byl v pohodě,můj manžel se s ním nebyvyl asi 5 let,měly blbý rozvod a začal se s ním bavit až když ho jel pozvat na svadbu to se mi zdál s porovnáním s tchýní úžasnej a bylo mi divný proč o něm manžel mluví jak o bl***vi.Pak jsem otěhotněla a to začlo koupily jsme si starý dům a opravovali a už to byl problém všecno starý proč si nepostavíme novej,jenže si neuvědomoval,že ani dohromady nevyděláváme celodenní prací to co on za 8 hod.
Celý těhu jsem zvracela a to bylo proč mi manža nedomluví,že nemám otrhaný rybíz(důchodci co sme od nich koupily dům ho měly všude)tak sem ho z trucu trhala.Jeden kýbl na rybíz druhý na :poblion: a 25litrů jsem mu s úsměvem dovezla ať si s tím dělá co chce 8-) .
No a takto to jde pořád,co uděláme vše je naprd když mu řeknem o pomoc tak buď jede zrovna na kola nebo nám jede pomoct a pak se nám rozpadají základy u brány,beton v pergole vyhrabali psi kde asi bude chyba :think: :lol: a když mu manžel řekne že o takovou pomoc nestojí tak je uražen.Teď chce naši Marťu na dovolenou :zed: slovo jí rozumí snad jedno a když si vzpomenu co je schopnej uvařit :evil: to sme řekli jednoznačné nééé.
Takže závěrem tchýně se vrací do puberty a tchán je posedlý tchýní a chce aby se vrátila :pankac: :potlesk: Tomu říkám mazec jen doufám že až budu stará a senilní nebudu stejně praštěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
21.6.11 12:59

Taky čekám. Ono se to tak pěkně čte. A hlavně když víš, že nejsi jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.6.11 13:09

No myslím že je nás až moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.6.11 13:51

já jsem tedy už rozvedená)naštěstí),ale podělím se o moji 1, tchýni. Kde začít ze začátku byla v pohodě..,nebo jsem tomu nevěnovala takoou pozornost,ale vždy si prosadila svý třeba stylem na něco se zeptala řekla jste svůj názor a ona: No,ale nemyslíš že je lepší......., já ti to nechcu d toho mluvit to bych nikdy nedělala,ale....... takže si to svoje vždycky prosadila.Ale pro mě nejhorší bylo to když jsme jí oznámili,že jsem těhotná to se teda rozčílila,že ve 44 nebude bábou,že je na to ještě mladá…atd…pak se stím smířila a doufala že budem mít holku…bohužel byl to kluk to jste neviděli v životě většího zklamání jak ta byla neětastná chudáček… :lol: no akdyž jsme jednoho dne přišli a dali ji do ruky svatební oznámení.,tak jsme to schytali oba dva řvala na nás že nejsme normální,ted to prý není moderní a kvůli děcku se brát nemáme a at si nemyslíme,že nám něco bude platit a ted něco na rychlo shánět…já jsem řekla,že si vše zaplatíme sami a odešla,manžel za mnou nešel zůstal s maminkou,jenže časem se do toho pustila naplno!!!!Ta jela každý den jsem uní povinně seděla musela vyslechnout jak celá svytba bude probíhat co tam bude a ci ne,to je zbytečný to je moc drahý,,,atd…prostě svatba v její režii,no tak tuhle kamarádku si tam nevezmeš a tuhle taky ne ty nemám ráda,říkám jí ale ona mi se vším celo dobu pomáhala a tahle mi dělá vlasy a líčí mě na svatbu,ne řekla jsem ne tak ne jinak já tam nepůjdu!! manžel se mě ani naokamžik nikdy nezastal ona co řekla to platí. Pak mi oznámila,že dá půlku za hostinua druhou půlku naši odpověděla jsem,že naši nato nemají a že my si to zaplatíme sami aona že to teda,ne at přijde moje maka knim že si sní chce promluvit. nepochopila si to že naši oba dost nemocní a vinv.důchodu…Jo a at od nich neočekávám žádnej svatební dar-nedala nám ani přání a divila se že od našich jsme dostali prej je to trapný když nám přáli doma No svatba byla trapná kapela nebyla ale magnetofon,ale nikdo u něj kdo by pouštěl…celý to stálo za hovno trapnější svatbu jsem nikdy a nikde neviděla ženich se po hodině ožral a spal na baru celou dobu ani jednou se mnou netancoval Po 2 letech jsme se rozvedli. Mám přítele a skvělou tchýni která vše nechává jen na nás a jak může tak nám nabízí pomoc. Je zlatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.6.11 16:25
Elennn píše:
já jsem tedy už rozvedená)naštěstí),ale podělím se o moji 1, tchýni. Kde začít ze začátku byla v pohodě..,nebo jsem tomu nevěnovala takoou pozornost,ale vždy si prosadila svý třeba stylem na něco se zeptala řekla jste svůj názor a ona: No,ale nemyslíš že je lepší......., já ti to nechcu d toho mluvit to bych nikdy nedělala,ale....... takže si to svoje vždycky prosadila.Ale pro mě nejhorší bylo to když jsme jí oznámili,že jsem těhotná to se teda rozčílila,že ve 44 nebude bábou,že je na to ještě mladá…atd…pak se stím smířila a doufala že budem mít holku…bohužel byl to kluk to jste neviděli v životě většího zklamání jak ta byla neětastná chudáček… :lol: no akdyž jsme jednoho dne přišli a dali ji do ruky svatební oznámení.,tak jsme to schytali oba dva řvala na nás že nejsme normální,ted to prý není moderní a kvůli děcku se brát nemáme a at si nemyslíme,že nám něco bude platit a ted něco na rychlo shánět…já jsem řekla,že si vše zaplatíme sami a odešla,manžel za mnou nešel zůstal s maminkou,jenže časem se do toho pustila naplno!!!!Ta jela každý den jsem uní povinně seděla musela vyslechnout jak celá svytba bude probíhat co tam bude a ci ne,to je zbytečný to je moc drahý,,,atd…prostě svatba v její režii,no tak tuhle kamarádku si tam nevezmeš a tuhle taky ne ty nemám ráda,říkám jí ale ona mi se vším celo dobu pomáhala a tahle mi dělá vlasy a líčí mě na svatbu,ne řekla jsem ne tak ne jinak já tam nepůjdu!! manžel se mě ani naokamžik nikdy nezastal ona co řekla to platí. Pak mi oznámila,že dá půlku za hostinua druhou půlku naši odpověděla jsem,že naši nato nemají a že my si to zaplatíme sami aona že to teda,ne at přijde moje maka knim že si sní chce promluvit. nepochopila si to že naši oba dost nemocní a vinv.důchodu…Jo a at od nich neočekávám žádnej svatební dar-nedala nám ani přání a divila se že od našich jsme dostali prej je to trapný když nám přáli doma No svatba byla trapná kapela nebyla ale magnetofon,ale nikdo u něj kdo by pouštěl…celý to stálo za hovno trapnější svatbu jsem nikdy a nikde neviděla ženich se po hodině ožral a spal na baru celou dobu ani jednou se mnou netancoval Po 2 letech jsme se rozvedli. Mám přítele a skvělou tchýni která vše nechává jen na nás a jak může tak nám nabízí pomoc. Je zlatá

Tak aby ti ta nová tchýně zlatá vydržela :palec: :wink: Já jsem si to o té mojí dobrých pět let taky myslela,než mě přesvědčila jak hluboce se mýlím :cert:

• Citovat
  • Upravit
991
21.6.11 19:44

a jak jsi na to přišla,co se změnilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.6.11 20:26
Elennn píše:
a jak jsi na to přišla,co se změnilo??? [/citace
Chodila si k nám stěžovat na švagra,jakej je to krypl a gauner a že zaplať bůh že u vás je všechno v pořádku,rozdávala rozumy,fandila mi ve výchově dětí a podobně.Pak sde u nás stavil švára a vyprávěl že u něj byla máma,vyprávěla mu uplně to samí o nás,kluci s ní úplně skončili,já komunikuju jen kvůli holkám,který prej miluje a nenechá si je vzít,tu starší si nevzala víc jak tři roky,za mladší přijela během 8 měsíců asi čtyřikrát na otočku a to s tím že si jí nemůže ani pochovat,protože jíá děsně bolej záda,starší škemrá aby u nich mohla spát,nemůže,protože babička je chudák pořád v práci,má to k nám 20km,třikrát do týdne jíá vidím tady ve městě ale,nenapíše,nezavolá ani se nestaví a pak si stěžuje že nemá ani čas se na ty svoje kočičky přijet podívat :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
991
21.6.11 20:41

tak to je strašný doufám,že nikdy takovéhle nebudem co?? I když já mám jen jednoho syna tak to bude asi taky mamánek a nevím jaká budu až mi jednou uteče :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.6.11 08:59
Elennn píše:
tak to je strašný doufám,že nikdy takovéhle nebudem co?? I když já mám jen jednoho syna tak to bude asi taky mamánek a nevím jaká budu až mi jednou uteče :lol: :mrgreen:

Tchýně má syny dva,ale místo toho aby držela rodinu pohromadě,tak je štvala proti sobě(vlastní matka) :roll:,nikdy si je nepozvala na návštěvu společně a to záměrně,aby mohla pořádně rozebrat a poplivat rodinu toho druhého,kluci už s ní skončili,tak čekala,že jí budu dělat informátora já,když už se s ní nebaví ani švagrová ani jejich děti,to se ale moc spletla :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
991
22.6.11 09:33

to je strašný mrzí mě to.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 09:43

Tak u nás tohle dělala moje matka.Naštěstí už se nestýkáme co ona dokázala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 09:46

Mamka jak tvoje nebo tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 09:49

Moje mamka a bylo toho mnohem a mnohem víc,teď jsem u ní takové slova nejdou ani napsat,ségře zakazuje ke mně jezdit atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 10:39

No tak to je hodně smutný když vlastní máma já si to nedovedu vůbec představit a můžu se zeptat čím to tak začalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 10:53

Moje matka je složitá.Začlo to když jsem nastoupila do práce kterou mi našla řekla že když bydlím s něma tak budu poslouchat.Začla si u providentu brát na mě pujčky a nesplácela,výplatu si mou nechávala ráno jsem měla nachystaných 18kč na autobus to vše jsem překonávala.Pak se začla tahat s mýma kamošema a to jsem šla tvrdě proti ní.Pak sem si našla manžela a i 10let poté mi chodí platební příkazy od soudu z firem kde ona si brala telefony na splátky.U providentu měla známého,tak aby on se nedostal do problému tak pořád obnovovali pujčky a ona to né moc zdařile podepisovala.poštu mi nedávala co chodila nějaká tam no docela hukot.Na svadbě mi vytahovala peníze z obálek aspoň blahopřání mi tam nechala.A pak začla pomlouvat.Mezi tím mi neustále volala o peníze já nikdy od ní neviděla ani korunu a myslím že mě nikdo neodsoudí že se s něma nestýkám.Je toho víc,ale byl by to román..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová