Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.11 12:49

Holky, já bych mohla psát romány. Zrovna včera jsem manžovi říkala, že jsem si toho měla všimnout už za svobodna, ale to jsembyla zamilovaná, hluchá a slepá :-)
Vypíšu pár perel:

• mm mě požádal o ruku na zámku, ylo to krásné a tchyně mu nadala, že si to tak nepředstavovala, že mě měl požádat u nich doma, že by udělala oběd
  • po svatbě řekla, že jí budeme uakzuovat účet, jak hospodaříme
  • co se narodila malá tak jsi ji tam automaticky erou a dřív jí převlkali do starých hader po manželovi

. když jsme někde na společné akci i s našima tak ji nikomu nepůjčí a schválně jí tchýně drží furt u sebe

• co se týče dárků tak schválně kupují takové dárky jak já s MM a potom říkají, že proč to kupujem, že to chtěli oni,
  • můj názor ji absolutně nezajímá
  • nadává mi co dávám malé jíst
  • a co mě dostalo, tak že na manželovi narozky mu dala fotku dcerky v rámečku a peníze s přáním ve kterém bylo napsáno, vše nej ti přejí mamka, janička a tatka Hoffmanovi (a já nic)
  • Citovat
  • Upravit
1626
4.3.11 12:57

Ahoj Renule,
tak to se ti nedivím, to je vážně k vzteku. Stejné věci se bojím u svých tchánovců. Tchýně před časem začala nadhazovat, že by bylo třeba malou ostříhat( mělo by to být úplně poprvé) :pocitac: :pocitac: . A víte proč tak tlačí? Chce si vzít pramen vlasů! Prý po synovi (tj. příteli) má schovaný také!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.3.11 13:36

Tchyně chce taky pramen vlasů, přesně, že po manželovi má taky, tak se bojí aby to stříhání nepropásla. Ničeho si u nás neváží, je jí vše jedno, vyleje u nás čaj na koberec, že by mohla opařit malýho jí nezajímá, nedávno nám natrhla v albumu stránku, nic neřekla, jen jsem slyšela trhání papíru, tak vím, že to byla ona.Pořád vyzvídá co dělá moje máma s malým, aby to dělala stejně asi, jak u ní papá a jak ho dává spát, takový blbosti pořád, se z ní stejně jedou zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
4.3.11 16:54
Anonymní píše:
Holky, já bych mohla psát romány. Zrovna včera jsem manžovi říkala, že jsem si toho měla všimnout už za svobodna, ale to jsembyla zamilovaná, hluchá a slepá :-)
Vypíšu pár perel:
  • mm mě požádal o ruku na zámku, ylo to krásné a tchyně mu nadala, že si to tak nepředstavovala, že mě měl požádat u nich doma, že by udělala oběd
  • po svatbě řekla, že jí budeme uakzuovat účet, jak hospodaříme
  • co se narodila malá tak jsi ji tam automaticky erou a dřív jí převlkali do starých hader po manželovi

. když jsme někde na společné akci i s našima tak ji nikomu nepůjčí a schválně jí tchýně drží furt u sebe

• co se týče dárků tak schválně kupují takové dárky jak já s MM a potom říkají, že proč to kupujem, že to chtěli oni,
  • můj názor ji absolutně nezajímá
  • nadává mi co dávám malé jíst
  • a co mě dostalo, tak že na manželovi narozky mu dala fotku dcerky v rámečku a peníze s přáním ve kterém bylo napsáno, vše nej ti přejí mamka, janička a tatka Hoffmanovi (a já nic)

8-o 8-o 8-o Co jí je po vašich účtech? Nestačím se divit. Přeju pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.11 17:17

Holky radši taky anonymně. Moje tchýně je moc hodná ženská. Ale je totálně infantilní, uječená, hyperaktivní, furt se blbě hihňá. A to jí je 60. (učitelka). Všechno myslí dobře, ale prostě nedovede domyslet důsledek.
Malýmu jsou 4 měsíce a už teď se těší jak s ním bude lítat a řádit. To už dělá se psem a hlavně neví, kdy přestat. Když jsem jí viděla se synovcem jak řádí, tak jsem nevěděla, komu bych jí vrazila dřív - jestli jemu nebo jí. Prostě, kdykoliv je tu, tak ho úplně rozhodí …

• Citovat
  • Upravit
Ďáblice
4.3.11 18:00

tak to děvče nemáš jednoduchý. Nam ta stará svině do učtů neleze ještě to tak ale naše děti jsou parchanti kterým bude lámat hnáty jsme svině a už došlo i na pár ran. jo a švagrovou dokonce honila se vzduchovkou je to prostě rapl. Jo a výjezd policie už jsme tu taky měli. tak držim palce nevim jak ty ale až tu naší šlehne otevřeme místo pohřbu velkou flašku. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.11 00:23

Tak já to měla jednoduchý, když byl dceři 1 rok, přestala jsem s tchýní komunikovat a totálně jsem ji odstřihla, ona totiž moje milá tchýně měla jenom kluky a já si dovolila porodit holku, které ona neuznává, takže výsledek toho všeho byl že ji dcera nezajímala, upozornuju, že jsme bydleli v jednom baráku. Mezi sousedy pak vykládala, že já jí holku nedám, protože ji nikdy s kočárkem neviděli a samozřejmě byli zvědaví, proč není s vnučkou vidět, dovršil to tchán, když jsem si dovolila přejet po trávníku s kočárkem , abych na dceru viděla z okna, tak na mě řval, že mu s pitomým kočárem rozjezdím trávník, přitom polovina zahrady i domu byly mého manžela,horší lidi jsem dosud nepoznala, dnes už bydlím jinde a o dceru zájem naštěstí nejeví.

• Citovat
  • Upravit
1475
5.3.11 08:39

Teda to si dovolila moc!!Já už mám naštěstí tak trošku klid.Přijeli sme z porodky minulý čtvrtek a malého viděla ten minulý čtvrtek :lol: Má po prdeli staráááá :lol: U mě skončila takže jen ju pozdravím a mám klídek .Měla si na hubu dávat bacha :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ďáblice
6.3.11 12:14

tak to je taky dost dobrý jen holky doufam že nebudu mít sklony k tomu být stejná. A jestli jo ať mě raděj odstřelí. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Ďáblice
6.3.11 12:31
veverka-andy píše:
Ta moje je taky na odstřel. Sice to není úplná tchýně (nejsem vdaná), ale rozvrátila nám vztah svýma kecama, co šroubuje jejímu synovi do hlavy. No prostě mamánek!!!
tak to znam jen ten muj přišel na to co je to za hada a zaplat pánbůh je při mě :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Ďáblice
6.3.11 12:52
Karinkaaa píše:
No já ji vlastně vzala nejmadlšího syna .Že máme svatbu se dozvěděla asi hodinu předtím :lol: Jka se chudinka rozplakala :potlesk: Že jí ho beru. A další ŠOk že čekám mimi v té chvíli ji můj to vpálil do očí. :palec: A to sem byla už nějak přes 20 týden.Absolutně sem jí nechtěla ani říkat že sem těhu .Ale já sem ten typ co ju pošle slušně do prdele.Je to mrcha falešná může si za to sama.Normálně mě pojmenovala p***a .sLYŠELA SEM TO ZA DVEŘMA U MĚ SKONČILA ŘEKLA SEM JÍ TO. :cert: A dneska sem přijela od dr a ona co?A já NIC!Zavřela sem dveře.Jak já ju nenávidím :poblion: :pocitac: :pocitac:
jen tak do nich když tu tak pročítám vše co se píše tak je každá v podstatě stejná :-?
  • Citovat
  • Upravit
Ďáblice
6.3.11 13:04
Kamča.dalmatinka píše:
Je to jen o pohledu.Když na ní chceš hledat chyby tak najdeš stejně tak ona na tobě.Zkus si najít to hezké a máte klid obě dvě.
Bud ráda že se zajímá.
Měla sem to dřív to samé.Pak sem zjistila že to je fajn ženská a že mě je taky dost :oops: :lol:
a co hezkého třeba to že do mě buší holí a nebo dětem vyhrožuje lámáním hnát? tak jestli jo tak jsem to asi špatně pochopila po smrti muže je z ní rapl ale léčit se nejde. Ona je přeci v pořádku jen tak mimochodem mlátila mě jen pro to že jsem chtěla vědět čim jí serem a malej příjde o nohy jen kvůli tomu že se šel podívat na kachňata. to mluví za vše muj syn má zákaz si týhle ženský všímat. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
5
6.3.11 13:55

Alergičky na tchýně

Tak to se vám ani nedivím.U mě po 5 letech urážek,hádek,fyzických útoků a psychického teroru také skončila přítelova matka.Nemohu ji vystát. Když zjistila,že čekám s jejím synem dítě tak prohlásila,že TOHO PARCHANTA Z TEBE STEJNĚ VYMLÁTÍM Malé je 8 měsíců a ani jednou jsem jí malou neukázala,taková Svině si to ani nezaslouží.Bydlíme v rod. domě s přítelem dole a ona nahoře. Máme 2 místnosti a ona zbytek domu,sklepy,zahradu,dvorek a až ted po 5 letech jsem se dozvěděla,že to jak mi neustále omílá,že je vše hlavně její a mi se tu roztahujeme,že vlastně její není. Má ještě jednoho syna a dům i pozemek je rozdělený mezi všechny 3 rovným dílem.Takže až mi příště zase zamkne koupelnu nebo mě nepustí do domu,většinou dělá podobné seky když je přítel v práci,tak na ní zavolám policii ať má další záznam. K tomu prvnímu jsem se odhodlala po tom,co mě napadla jak slovně tak fyzicky když bylo malé necelých 6 týdnů.Držela jsem malou a hádaly jsme se a ona mě praštila do hlavy pet lahví,vrátila jsem jí to fackou,ale pak jsem se rozklepala když jsem si uvědomila,že se mohla trefit do dcerky a ne do mě.ASI BYCH JI ZABILA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.11 13:57

Ahojky Ďáblice,už se na tu flašku moooooooooooooooc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.11 14:15

Souhlasím a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie