Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
Tak teď jsem málem spadla z postele![]()
![]()
![]()
![]()
A proč to děláš?
a co máš při tom padání na sobě? ![]()
@jdukolem píše:
to vůbec nikomu nevadí myslím si.. nicméně kam tímto stylem míříš za takových deset let se vidíš jak?
Hele, co proti ní máte? Je mladá, vypadá to na ní zatím dobře, tak jí to docela sekne a určitě se za ní kdekdo otočí. Pokud cílí na starší muže z nějaké autobazarní branže nebo staršího realiťáka (což je podle auta na fotce pravděpodobné), tak je toto přesně ten správný styl a úspěch bude mít zaručeně i dlouhodobý…
Ono i vyzývavá mini působí přitažlivě, pokud je v ní zajímavý objekt, no. A v tomhle případě platí víc jak kdekoliv jinde, že mládí ničím nenahradíš.
@Jitulinka.1 píše:
Víš já bych na ně vubec nereagovalaKdo je se svým vzhledem spokojený nepotřebuje uražet druhý lidi a dámy se nudí tak rýpou a chtějí druhé ženy ponížit atd.
jitulinka, jukni do SZ. Trochu se mi neco popletlo, sorry
http://www.beler.cz/…hem-cervene/ Tohle triko je také moc hezké nebo alespon mě se líbí
Tenhle eshop je muj nej a těšim se až jim přestane dovolená a zase budu nakupovat ![]()
@Venetia píše:
Prosím tě, a co nosís ty?
já jsem už starší osoba čili si experimenty typu bederní rouška a leopardí legíny fakt nedopřávám a mám konzervativní vkus
já nosím ráda džíny triko lodičky a sako nebo nějaký přehoz, pléd.. viz foto ( z netu)
taky mě často uvidíš ve svetru který pokazím nějakým šátkem na krk - nemůžu si pomoct
a opět kalhoty v šatníku mám poměrně podobné kombinace jako na obrázku..
@Chauvinist píše:
Hele, co proti ní máte? Je mladá, vypadá to na ní zatím dobře, tak jí to docela sekne a určitě se za ní kdekdo otočí. Pokud cílí na starší muže z nějaké autobazarní branže nebo staršího realiťáka (což je podle auta na fotce pravděpodobné), tak je toto přesně ten správný styl a úspěch bude mít zaručeně i dlouhodobý…
Ono i vyzývavá mini působí přitažlivě, pokud je v ní zajímavý objekt, no. A v tomhle případě platí víc jak kdekoliv jinde, že mládí ničím nenahradíš.
nic proti ní nemám ![]()
probůh neblbni – zrovna já v vůbec nic..je mladá a figuru má dobrou.. ale bavíme se tu o módě ne?
@Chauvinist píše:
a nakonec to schytám já jediná která do ní neryla
![]()
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí? ![]()
@Chauvinist píše:
Děkuji, to auto za mnou nevím čí je
muj kamarad co mne fotil má staršího Opela ten tam bohužel vidět není
…Máš pravdu jsem na starší muže ale na peníze nekoukám ![]()
@jdukolem píše:
já jsem už starší osoba čili si experimenty typu bederní rouška a leopardí legíny fakt nedopřávám a mám konzervativní vkusjá nosím ráda džíny triko lodičky a sako nebo nějaký přehoz, pléd.. viz foto ( z netu)
taky mě často uvidíš ve svetru který pokazím nějakým šátkem na krk - nemůžu si pomocta opět kalhoty v šatníku mám poměrně podobné kombinace jako na obrázku..
To je taky moc hezká kombinace oblečení ![]()
@jdukolem píše:
a nakonec to schytám já jediná která do ní neryla![]()
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí?
Nic jsi neschytala mě je to fuk at si tu každý píše co chce
Chápu že se nemohu trefit do vkusu všem
@jdukolem píše:
a nakonec to schytám já jediná která do ní neryla![]()
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí?
No tak pajdón, sem klikl na upozornění a holt si byla poslední ![]()
Se divím, že to tak ženský řešej. Každý holt sluší něco jinýho a když má pěkný kozy, tak jí sluší všechno, to je jednoduchý ![]()
To já jako chlap to mám tak, že když nemám prachy, tak si můžu nosit co chci a stejně budu hnusnej a když mám nekřesťansky hodně peněz, tak si taky můžu nosit co chci a stejně budu štramák ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Děkuji, to auto za mnou nevím čí jemuj kamarad co mne fotil má staršího Opela ten tam bohužel vidět není
…Máš pravdu jsem na starší muže ale na peníze nekoukám
Aha, trochu jsem předpokládal, že volba fotky s vozem byla učiněna záměrně ![]()
@Chauvinist píše:
No tak pajdón, sem klikl na upozornění a holt si byla poslední
Se divím, že to tak ženský řešej. Každý holt sluší něco jinýho a když má pěkný kozy, tak jí sluší všechno, to je jednoduchý
To já jako chlap to mám tak, že když nemám prachy, tak si můžu nosit co chci a stejně budu hnusnej a když mám nekřesťansky hodně peněz, tak si taky můžu nosit co chci a stejně budu štramák
poslouchej mě.. já vím, že někomu to dá větší dřinu vypadat dobře - př věk a nadváha hraje roli ne že ne ale jsou věci které i tu mladou s hezkýma kozama hyzdí místo aby povznesly.. a to je dost škoda.. ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Nic jsi neschytala mě je to fuk at si tu každý píše co chceChápu že se nemohu trefit do vkusu všem
on Chauvinist ví jak to myslím.. já to mám beztak za TUC na dobrou noc.. je mi to jasné že @Chauvinist