Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
No kdyby.byly aspoň kousek nad kolenatohle je takový moc konzervativni
Konzervativni? Me pridou dost sexy
Ale kousek nad kolena by taky slo.
Vitíde odnož naší diskuce klub atraktivních matek a dcer.. rady jak se bránit chtivým mužům ![]()
To si asi někdo dělá pr.el ![]()
@Janasas mě osobně tam přišlo moc výrazných prvků najednou - jsem asi fakt konzerva, když to tady čtu, ale rudá barva, výstřih a krajka mi přijde na jeden kousek moc
Mě se krajka líbí, jako detail, na ramenou a tak, ale už k tomu nepotřebuju výstřih atd.. a nesnáším koukají ramínka podprsenky.. i když tam mají být, tak stejně ![]()
To je zas no, sto lidí, sto chutí
@Janasas píše:
Vitíde odnož naší diskuce klub atraktivních matek a dcer.. rady jak se bránit chtivým mužům
To si asi někdo dělá pr.el
Ale nedělá ![]()
A ty šaty se mi líbí všechny ![]()
@Moise já bych si to vzala např pod vypasované sako, džíny, baleriny..
Občas si dám trochu víc odvážné tričko- na mě teda
, ale dám si na to něco.
Určitě bych si nedala tričko k leským leginám a nějakých vysokých botám platformovým atd.
@Anna766 jakože to někdo založil vážně jo
no nevím.. spíš mám pocit, že si to tady přečetl a dělá si forky
@Janasas píše:
@Moise já bych si to vzala např pod vypasované sako, džíny, baleriny..
Občas si dám trochu víc odvážné tričko- na mě teda, ale dám si na to něco.
Určitě bych si nedala tričko k leským leginám a nějakých vysokých botám platformovým atd.
@Moise Tak jánevím, mě je 35 let.. je asi jiné něco nosi ve 20-25 letech, aby pak člověk nepůsobil blbě..
Já jednou viděla tak 40-45 v šatách jakože uplé a pak skládaná sukně-krátka a působilo to divně na její věk, i když měla pěknou postavu..
@jdukolem píše:
když se podíváš na tu fotku, co jsem postla já tak ta modelka není nijak extra vybavená na hrudníku a sluší jí to..
Máš pravdu tak možná se po nějakých kouknu a uvidim jak mi budou sedět ![]()
@Janasas píše:
@Moise Tak jánevím, mě je 35 let.. je asi jiné něco nosi ve 20-25 letech, aby pak člověk nepůsobil blbě..
Já jednou viděla tak 40-45 v šatách jakože uplé a pak skládaná sukně-krátka a působilo to divně na její věk, i když měla pěknou postavu..
mě je stejně.. ![]()
Když už jsme u těch krajek, tak mě se líbí tento top
http://www.orsay.com/…2503960.html
jednoduché, čisté, má zvýrazněnou siluetu, pas. Ale nekřičí to na dálku, no ![]()
@Janasas píše:
@Anna766 jakože to někdo založil vážně jono nevím.. spíš mám pocit, že si to tady přečetl a dělá si forky
Ale vždyt je tady a dala i odkaz na svoji krásu, někam na předchozí stranu.