Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lajovka píše:
@Bábrdlale no tak joo no, kdyz jinak nedas…
Má pravidelné rysy, velké oči, štíhlou postavu. Prostě typická kráska. Jediné, co neodpovídá ideálu, je to, že je tmavá ![]()
@Bábrdl Brejchová mi není sympatická, ale ve své době byla kočka…Brodská mi jako atraktivní žena nepřipadá…možná proto, že je hodně podobná svému otci ![]()
Atraktivní kráska, klasická krasavice mi přišla třeba za mlada Květa Fialová.
@Anna766 píše:
s tím souhlasím ![]()
@Bábrdl píše:
Má pravidelné rysy, velké oči, štíhlou postavu. Prostě typická kráska. Jediné, co neodpovídá ideálu, je to, že je tmavá
Mně se vesměs tmavé ženy líbí, ale Brodská opravdu ne. A navíc si nemůžu pomoci, ale je mně krajně nesympatická. Ale ona bude typ, který se buď hodně líbí, nebl naopak vůbec nelíbí si myslím ![]()
@Janasas píše:Žilková je pěkná ženská ale Agáta se moc nepovedla
Mě se líbí Žilková.. Ona dřív byla taková nenápadná, ale na svůj věk má pěknou postavu, i učes ji sluší Agata se mi nelíbí.. Ona teda působí jako pěkná slečna- dlouhé vlasy, hubená atd. ale když ji zaberou poměrně zblízka nenamalovanou, tak se neuvěřitelně šklebí
@Anna766 píše:
limodádový joe- tam je nedostižná
@Malaga píše:
@Bábrdl Brejchová mi není sympatická, ale ve své době byla kočka…Brodská mi jako atraktivní žena nepřipadá…možná proto, že je hodně podobná svému otci
Brodská je bohužel ošklivá nebo alespon mě tak připadá
@Jitulinka.1 píše:
to mi přijde jako velmi přísná kritika, dle mého Tereza opravdu nespadá do kategorie ošklivá…
@Malaga píše:
to mi přijde jako velmi přísná kritika, dle mého Tereza opravdu nespadá do kategorie ošklivá…
Každý máme jiný vkus
mě prostě hezká nepřijde bohužel ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Netvrdím že je pro mě žena vamp, ale ošklivá není..
@Anna766 píše:
Netvrdím že je pro mě žena vamp, ale ošklivá není..
Jestli je fakt ošklivá, tak už ničemu nerozumím. ![]()
@Jitulinka.1 píše:
tak pokud je Brodská ošklivá pak nevím kdo by se mohl označit za hezkého… tady na vlákně nejspíš nikdo
@Takyjedna píše:
Jestli je fakt ošklivá, tak už ničemu nerozumím.
Není
ani její matka nebývala ošklivá.