Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prveJe pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,,
no tak v tomto případě bych se přikláněla k verzi dcery :/ je mi to líto
musela jsi mít težké detství
babičce bych ji už samotnou nedala, uvidíš jak bude i ona reagovat jestli se bude ptát, nevím jestli ji nekdy budes moct jeste verit
já bych jí mozna dala podmínku, aby s tou agresí zašla k odborníkovi, že dokud se nebude léčit tak ji k ní samotnou nedás …
Takže jsem se trefila přesně, mlátila i váš a ne málo. Neříkám, že to vše co dělalo vlastním dětem jsou schopné dělat vnoučatům, ale sama asi cítíš, že dcera si to asi nevymyslela.
@Anonymní píše:
Upřímně s tímhle bych se vůbec nešla radit na net. My neznáme ani tvojí mámu ani dítě. To si musíš rozhodnout ty, kdo je důvěryhodnější. Moje dítě má třeba tak velkou představivost, že když něco vypráví samo tomu věří. I věci , který jsem viděla na vlastní oči vnímá jinak. Kolikrát se stalo, že se někde praštila nešťastnou náhodou a svedla to na někoho, kdo byl poblíž. Takže já bych se řídila vlastním rozumem a srdcem. Nechci se mámy zastávat , protože opravdu nevím co se stalo. Ale kolikrát si mi děti něco navymýšleli jen kuli tomu, že k babi momentálně nechtěli. A dokázali to teda zahrát krásně na city …
Ano,to je přesně ono z čeho jsem na vážkách.Je pravda,že má máma je taká jaká je jak jsem už napsala v předchozím příspěvku ale je pravda,že dcera si hrozneě vymýšlí poslední dobou.A už i něco svedla na manžela
upadla,uhodila se já jsem to viděla a pak mi večer řekla,že jí tatínek strčil!!!
Kdyby jsem to neviděla na vlastní oči tak by jsem byla na vážkách také!!
Má máma právě hrozně brečela do telefonu a přísahala že by tohle nikdy malé neudělala.je si vědoma toho,jak se chovala ke mě,také jí to trápí,ví jak se chovala,začala navštěvovat psychiatra a přísahala až by mít vnouče tak tyhle věci už nikdy neudělá a nikdy!nikdy! by prý neublížila naší malé ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem nenapsala,já v dětství jsem byla od matky hodně týraná jak psychicky tak fyzicky.Rány do obličeje,rány vařečkou do hlavy,rány hadicí od pračky,přivazování,škrcení,sprosté nadávky a teror
Já jí vše odpustila,snažím se to vymazat z hlavy a pracuji na sobě tak aby jsem zvládala různé situace,zatím se mi daří.
Jinak k tématu,dcera se mi vždy vracela spokojená,hrozně si to vždy užili s mojí mámou,dováděli,těšila se tam,nikdy se nestala taková situace.Až nyní po prveJe pravda,že dcera si také poslední dobou dost vymýšlí aby bylo po jejím.
Jsem z celé situace hrozně rozhozená a dodnes slyším to slovo od mé mámy když jsem byla malá a ona mi ublížila :,,jestli někomu řekneš,že jsem ti ublížila,počítej s tím,že si to s tebou vyřídím,budeš mít peklo a dostaneš znovu a ještě víc!,,
Si z nas delas srandu, nebo co?
jako mama te tyrala, skrtila, privazovala a nevim co vsechni a ty ji za prve sveris svoje dite na vikend a za druhé se nas tady ptas jestli tam ma dcera za měsíc jet kdyz ti doma breci a nechce tam? Tak jako ses blba (omlouvam se za vyraz) nebo co
![]()
Ja mit takovou mamu tak ji dite nesverim ani na hodinu o samote!
A kdyby mi dite reklo, ze tam nechce tak at je pravda jaka je nejelo by tam!
No ty jo to je mazec tohle
uf ![]()
@SlečnaDahlia píše:
A je nějaký důvod, proč by k babičce jet musela? Potřebujete nutně hlídání?Ne, nedala bych ji k babičce za měsíc znovu. Přes čáru je pro mě už to, že jí dává na zadek. Neumím si představit, co může dělat dítě tak hrozného, že babi, která ho má jednou za čas na víkend, ztratí trpělivost natolik, aby ho musela zbít.
Neříkám, že máš kontakt přerušit úplně, ale určitě bych dceru nedávala k babičce na hlídání. Jezděte na návštěvy, aby se malá přestala bát, a případné další hlídání bych dovolila pouze, až si s babičkou ujasníš, že takhle opravdu ne.
Děkuji,tohle bude asi nejlepší
Dojíždět za babičkou na návštěvu a počkat jak se celá situace vyvine dál.Nenechávat jí tam samotnou prostě přijet a zase odjet ![]()
@a12 píše:
Si z nas delas srandu, nebo co?![]()
![]()
jako mama te tyrala, skrtila, privazovala a nevim co vsechni a ty ji za prve sveris svoje dite na vikend a za druhé se nas tady ptas jestli tam ma dcera za měsíc jet kdyz ti doma breci a nechce tam? Tak jako ses blba (omlouvam se za vyraz) nebo co
![]()
Ja mit takovou mamu tak ji dite nesverim ani na hodinu o samote!
A kdyby mi dite reklo, ze tam nechce tak at je pravda jaka je nejelo by tam!
No ty jo to je mazec tohleuf
Nepojede tam.
@Anonymní píše:
Nepojede tam.
Ja spis nechapu, ze si o tom vubec přemýšlela..
Bylo by neco jinyho kdyby tobe mama jako maly dala par facek, nebo na zadek..
Ale tohle, co ti delala
to uz je hodne přes caru.. Nevahala bych ani minutu a dceri okamzite rekla, ze uz tam nemusi
@Anonymní píše:
kdyby to byla pravda, tak bys svoje dítě nikdy ke své matce nedala. TROLLE
@Anonymní píše:
Takový ženský dáš dítě na víkend?!? Ne, už NIKDY bych s ní nenechala dítě o samotě. Kdo nemá problém zbít, tak jak popisuješ, vlastní dítě, nebude mít problém toto udělat i vnoučeti. Je fajn odpustit, ale člověk nesmí zapomenout.
@Anonymní píše:
jestli je toto pravda, tak jsi divná, nechápu proč jsi vůbec kdy vnučku k matce dávala
![]()
a proč se s psychopatkou, tvou matkou, vůbec stýkáš ![]()
buď jsi troll, nebo fakt nevím
@a12 píše:
Ja spis nechapu, ze si o tom vubec přemýšlela..
Bylo by neco jinyho kdyby tobe mama jako maly dala par facek, nebo na zadek..
Ale tohle, co ti delalato uz je hodne přes caru.. Nevahala bych ani minutu a dceri okamzite rekla, ze uz tam nemusi
je to troll
@Anonymní píše:
Tady máš odpověď! Co víc chceš? Nedala bych ji tam. Už nikdy!!!!!
@stinga píše:
jestli je toto pravda, tak jsi divná, nechápu proč jsi vůbec kdy vnučku k matce dávala![]()
a proč se s psychopatkou, tvou matkou, vůbec stýkáš
buď jsi troll, nebo fakt nevím
Troll tohle není možný
Bud si troll nebo nejsi normalni. Nechapu,proc tam dceru davas.nikdy bych ji nesverila cloveku,ktery se choval ke sve dceri tak,jako tva matka k tobe .
Holky pardon, ale vy fakt té historce věříte? Vždyť to je troll jak vyšitý